Voorwaarden

Hieronder vindt u de voorwaarden en bepalingen voor het gebruik van de Panasonic UK-site www.panasonic.co.uk en uw voortdurend gebruik van deze site geeft aan dat u deze voorwaarden accepteert.

Tenzij anders gespecificeerd, is de inhoud van deze website en pagina's auteursrechterlijk beschermd en mag er geen enkel deel ervan worden gereproduceerd in enige vorm of gebruikt op enige andere manier, behalve bij de voorafgaande schriftelijke toestemming van Panasonic of in overeenstemming met de volgende reeks voorwaarden hieronder.

U mag de zichtbare tekst op de site afdrukken of downloaden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de structuur, de algemene stijl en de programmacode.

Alle informatie die u ons mogelijk geeft, voor welke reden ook, zal uitsluitend worden bewaard in overeenstemming met de wetten op gegevensbescherming van 1984 en 1998. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Hoewel wij de informatie op de website www.panasonic.co.uk met de meeste zorg en aandacht hebben opgesteld, aanvaardt Panasonic UK Ltd. geen verantwoordelijkheid voor fouten of weglatingen. Het design, de specificaties en prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.
Alle monitor- en tv-beelden & -video's zijn gesimuleerd en zijn uitsluitend bedoeld als illustratie.

Registratiebureau:
Panasonic Connect Netherlands, a branch of Panasonic Connect Europe GmbH
Europalaan 28E, 5232BC's-Hertogenbosch

RSIN 862944016