• LinkRay™-technologie

    De mobiele één-op-één marketingoplossing

Variabele LinkRay™ ID-modulator AL-A001GL

Gegevensoverdracht via licht wordt realiteit

Met behulp van het LinkRay™-systeem kan snel een breed scala aan informatie worden verstrekt door eenvoudigweg de smartphone vóór de lichtbron te houden.

Naast ons assortiment professionele schermen met ingebouwde LinkRay™-technologie biedt Panasonic ook een flexibele oplossing om elke ledlichtbron in staat te stellen gegevens over te dragen.

Door een kleine, variabele ID-modulator te installeren, kunnen digitale informatieborden en vaste reclameborden worden voorzien van een ledlichtbron en op die manier ook een LinkRay™-zender worden. Door eenvoudigweg mobiele toestellen op een object, zoals een museumstuk of reclamebord, te richten ontvangen bezoekers met de mobiele LinkRay™-app op verzoek gepersonaliseerde content.

Eén variabele ID-modulator AL-A001GL-1 kan maximaal 10 verschillende ID-signalen genereren, waardoor allerlei mobiele informatie voor de klant kan worden gekoppeld, bijvoorbeeld aangepast aan de inhoud van het scherm of de tijd van de dag.

Belangrijkste specificaties

Variabele ID-modulator AL-A001GL-1
Stroomvereisten

Compatibele led-constante spanning van 12 V of 24 V 4,17 A/2,08 A: 12 V/24 V DC 

Energieverbruik In totaal minder dan 50 W
Afmetingen (BxHxD) 43 x 32,8 x 148 mm (1,69 x 1,29 x 5,83 inch), 0,2 kg (0,44 lb)

Capaciteit

Er kunnen maximaal 10 ID's worden gesynchroniseerd

 

Gebruiksmogelijkheden

Intern verlicht uithangbord

Winkelverlichtingsomgeving

Digitale informatieschermen

Gepersonaliseerde verwelkomingProductinformatie

Winkelinformatie en routebeschrijving

Ledborden 

Tijdgestuurde content

Aanwijzingsborden

Tentoonstellingsinformatie Bekijk en bestel op de smartphone van alleen het menu van dagGeef aanwijzingen in verschillende talen

 

LinkRay-systeemconfiguratie

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.