Phone number:
Phone number:
Current language: Nederlands
4K displays met hoge helderheid en 24-uursbediening
TH-86SQ1H
De SQ1H-serie is voorzien van een paneel met hoge helderheid van meer dan 1000cd/m² voor het duidelijk weergeven van beelden, zelfs in een lichte omgeving. De serie ondersteunt 24/7 continu gebruik en is geschikt voor gebruik in goed verlichte ruimtes zoals entreehallen, etalages, winkelcentra of conferentieruimtes.
Main product image
Belangrijkste functies

86", 1200 cd/m2, 4K IPS-paneel met slank en stijlvol design en 24/7 werking

Ondersteunt HDR (PQ en HLG), 12-assige kleurbeheerfunctie en BT.2020-emulatie

Een sleuf met Intel® SDM-specificaties (Smart Display Module) die 4K-signalen ondersteunt

Automatische aanpassing van de helderheid voor een efficiënte werking van de display

De SQ1H-serie is een model dat gebruik maakt van panelen met een hoge helderheid van meer dan 1000cd/m², en is dus geschikt voor installatie in atriums die zijn blootgesteld aan schittering en in buitenetalages. Compatibel met de "12-assige kleurbeheerfunctie" en "HDR". Geeft de rijke kleuren van 4K-beelden uitstekend weer. Met een eenvoudige, verticale installatie zijn verschillende soorten installaties mogelijk geworden. Dit model biedt ook energie-efficiëntie en een hoge milieubetrouwbaarheid en is in staat om constant, 24/7 te werken. De SQ1H-serie is uitgerust met de nieuwe sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie, die 4K-signalen ondersteunt. In combinatie met de interfacekaart kunt u eenvoudig een ingebouwde pc gebruiken en verschillende interfaces toevoegen. DIGITAL LINK-functie voor eenvoudige installatie en lage systeemkosten. Door de DisplayPort-input/out-aansluitingen via een daisychain aan te sluiten, kunnen 4K-beelden tegelijkertijd worden weergegeven.

TH-86SQ1HTH-75SQ1H
Schermgrootte86 inch75 inch
Paneel/achtergrondverlichtingIPS/D-Led
Helderheid1200 cd/m²1500 cd/m²
Contrast1200:1

Paneel met hoge helderheid voor een duidelijke weergave van beelden, zelfs op felverlichte plaatsen

De SQ1H-serie heeft een helderheid van meer dan 1000 cd/m² en levert daarmee een veel helderder beeld te leveren dan een conventioneel 4K-scherm. Hij geeft scherpe en heldere 4K-beelden weer, zelfs op een felverlichte plek. In de portretstand kan hij een bijna levensgroot beeld van mensen weergeven en heeft hij een krachtig opvallend effect.

Automatische aanpassing van de helderheid voor een efficiënte werking van de display

De SQ1H past de helderheid van het scherm aan op basis van het omgevingslicht. De helderheid wordt lineair aangepast om de getoonde beelden er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Bovendien kan voor de helderheid van de achtergrondverlichting worden gekozen uit drie niveaus, zodat de helderheid van het scherm flexibel kan worden aangepast voor comfortabel kijken op de specifieke installatielocatie en een efficiënt stroomverbruik. De displays hebben ook een modus voor lange levensduur, waarin de helderheid van de achtergrondverlichting wordt gematigd om de levensduur van het product te verlengen.

* De grafiek dient alleen ter .illustratie De werkelijke verandering van de helderheid wijkt af van de grafiek.

Verbluffende Panasonic 4K-kwaliteit tot in de kleinste details

Met ongeveer 8.290.000 pixels, oftewel ongeveer vier keer het aantal pixels van een Full HD-scherm, zijn de beelden uiterst gedetailleerd. Dit dynamische, grote scherm bereikt levensechte, zeer genuanceerde beelden. De 4K-display is een uitstekende keuze voor vergaderruimtes waar beelden vaak van dichtbij worden bekeken en creëert een indrukwekkende sfeer in signagetoepassingen voor commerciële locaties. De displays zullen zeker de aandacht trekken.

Ondersteunt HDR en BT.2020-emulatie

De SQ1H-serie ondersteunt HDR (High Dynamic Range) (PQ en HLG). De beeldweergave is verbluffend, van het diepste zwart tot fonkelende heldere highlights. Bovendien heeft de serie de emulatiemodus voor BT.2020. Hierdoor kan een emulatiedisplay het brede kleurengamma van de ITU-R BT.2020-standaard ondersteunen.

* HDR ondersteunt alleen 4K-invoer.

Kleurenbeheer op 12 assen bereikt een natuurgetrouwe kleurenreproductie

Bij de SQ1H-serie kunnen de kleurtemperatuur, de tint en de helderheidsparameters van de afzonderlijke beelden kunnen worden aangepast voor rood, groen en blauw, en hun complementaire kleuren, cyaan, magenta en geel. Dit houdt de tussenliggende tinten van extreem fijne kleuren levendig en levensecht.

* Gesimuleerde afbeeldingen.

Hoge betrouwbaarheid maakt continu (24/7) gebruik mogelijk

De SQ1H-serie kan constant, 24 uur per dag, werken. De schermen zijn betrouwbaar voor gebruik in publieke ruimtes waar veel mensen samenkomen, zoals treinstations, luchthavens en winkelcentra, en voor installatie in controlekamers. Ze zijn ook uitgerust met verschillende ingangen/uitgangen voor veelzijdige toepassingen.

*Bij langdurig gebruik is het aan te raden om bewegende beelden te projecteren. Er kan beeldretentie optreden als een stilstaand beeld gedurende lange tijd wordt geprojecteerd. Beeldretentie kan geleidelijk verdwijnen als bewegende beelden worden weergegeven.

Een blauwlichtreductiemodus die rekening houdt met vermoeidheid van de ogen

Blauw licht, dat zelfs bij zichtbaar licht en sterke energie een korte golflengte heeft, zou een effect hebben op de vermoeidheid van de ogen. De SQ1H-serie is uitgerust met de "blauwlichtreductie"-modus, die met de behuizing van de display tot 50% van het blauwe licht kan verminderen om zo oogmoeheid te tot een minimum te beperken.*

* Effect wordt niet gegarandeerd.

Vergelijking van de effecten van blauwlichtreductie

* De grafiekafbeelding is gesimuleerd.

Een stijlvol en slank ontwerp accentueert het beeld

De smalle rand maakt beelden met een grotere impact mogelijk, doordat de 4K-beeldkwaliteit nog verder wordt verbeterd. Zonder te worden afgeleid door de rand wordt de kijker ondergedompeld in het opvallende beeld.

DIGITAL LINK-functie voor eenvoudige installatie en lage systeemkosten

DIGITAL LINK is gebaseerd op de HDBaseT™-technologie en ondersteunt overdracht van video-, audio- en besturingssignalen via één enkele CAT5e of hogere STP-kabel voor afstanden tot 150 m voor Full HD-video en tot 50 m voor 4K*-video.

Een optionele Digital Link-switcher of digitale interfacebox maakt installatie tijdens grote evenementen nog eenvoudiger. Hierdoor bespaart u niet alleen kosten, maar wint u op termijn ook aan betrouwbaarheid.

* ET-YFB200G/YFB100G is niet compatibel met 4K-signalen. Overdracht over 150 m alleen beschikbaar met ET-YFB200G DIGITAL LINK-switcher voor signalen tot 1080/60p in Long Reach-modus.

De display heeft een ingebouwde met 4K compatibele USB-mediaspeler

Als u een USB-geheugenstick plaatst waarop inhoud is opgeslagen, start het afspelen automatisch. Dankzij de 4K-compatibiliteit is zo 4K digital signage mogelijk zonder dat een pc of settopbox moet worden gebruikt.

De inhoud kan achter elkaar worden afgespeeld zonder dat er sprake is van letterboxing. De inhoud kan ook via LAN worden geschakeld of er kunnen meerdere schermen worden bediend.

Ondersteunt de Next-Generation sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie

De SQ1H-serie is uitgerust met de nieuwe sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie, die 4K-signalen ondersteunt. Deze kan worden gebruikt voor uiteenlopende zakelijke functies, zoals een ingebouwde pc voor geïntegreerde en slimme digitale signage, een terminalkaart voor uitzendingen en evenementen, en als ontvanger voor gebruik met de draadloze presentatiesystemen van Panasonic.

Dynamische signage is mogelijk met Portrait Zoom

Splits de inhoud van de beeldbronnen op en vergroot de weergave in de portretstand. Het gebruikt van een speciaal apparaat, zoals een processor, is niet nodig bij het maken van inhoud van verschillende beelden. Door drie TH-86SQ1H-modellen verticaal te plaatsen, ontstaat een scherm dat overeenkomt met 148 inch. Dit maakt goed zichtbare signage in winkels mogelijk.

Kloonfunctie bespaart werk bij het configureren van meerdere apparaten

Als u meerdere displays installeert, kunt u met de kloonfunctie een USB-geheugen (of LAN-netwerk) gebruiken om de instellingen van de bovenliggende display te kopiëren naar de overige units en zo de configuratietijd aanzienlijk verminderen.

Pc-software maakt het afspelen en beheren van content nog eenvoudiger en handiger

De SQ1H-serie is voorzien van een USB-mediaspelerfunctie die eenvoudige signageweergave mogelijk maakt. Content Management Software is een applicatiesoftware voor het plannen van het afspelen van digitale signage op een computer. Ook in IN/UIT-schakelen kan ermee worden ingesteld.

Inhoud automatisch afspelen met planningsfunctie
Met Content Management Software for PC versie 3.3 (gratis) kunnen eenvoudig afspeellijsten met mediaondersteuning worden gemaakt, inclusief combinaties van foto's en videobeelden. U kunt schema's instellen voor het afspelen en beëindigen van uw media-afspeellijst op vooraf bepaalde datums en tijdstippen.

Gemakkelijk afspeellijsten en schema's synchroniseren
Afspeellijsten en schema's die zijn gemaakt met Content Management Software kunnen worden overgebracht naar displays met USB-geheugen of via LAN. Gesynchroniseerde weergave op meerdere schermen wordt ook ondersteund.

Netwerkinstellingen op USB-geheugen

Met een USB-geheugenapparaat kan de netwerkinstelling voor meerdere beeldschermen worden uitgevoerd. Individuele IP-adressen voor elk apparaat worden automatisch ingesteld.

Multi Monitoring & Control-software

Compatibel met Multi Monitoring & Control-software voor het toevoegen van nieuwe functies, zoals automatisch zoeken naar kaartweergaven en geregistreerde apparaten. Displays en randapparatuur op het intranet kunnen worden bestuurd en de status ervan kan worden gecontroleerd. Ook kunnen foutmeldingen en foutindicaties worden gedetecteerd via een indicatiebewakingsfunctie (tegen betaling), voor beter onderhoud.

Failover- en failbackwaarborgen voor essentiële situaties

Het systeem schakelt onmiddellijk over naar alternatieve signalen als de primaire beeld- en geluidssignalen worden onderbroken. Zodra de primaire signalen zijn hersteld, wordt het originele beeld weer weergegeven.

Dat maakt het systeem uitstekend geschikt voor essentiële controlekamers en bewakingscentra.

* De bruikbare combinaties van hoofd- en back-upsignalen zijn beperkt.

Algemeen
Business Scene Photos
Product
Image Data

Service and Support

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no key services available.

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no other services available.

Specifications

Screen size (diagonal) (inch) 86-inch class (2174.2 mm)
Panel Type D-LED
Aspect Ratio 16:9
Effective display area (W x H) (mm) 1895.0 x 1065.9 mm
Effective display area (W x H) (inch) 74.60" x 41.96"
Resolution 3840 x 2160
Brightness (typ.) 1200 cd/m²
Contrast Ratio 1200:1
Response Time 8.0ms (G to G)
Viewing angle [(T/B)/(L/R)] 178° / 178° (CR>10)
Panel Surface Treatment Anti-glare low reflection type (Haze 3 %)
Terminals | HDMI In HDMI TYPE-A Connector x 2 (Compatible with HDCP 2.2)
Terminals | DisplayPort IN DisplayPort x 1 (HDCP2.2)
Terminals | DisplayPort OUT DisplayPort x 1 (HDCP1.4)
Terminals | DVI-D In DVI-D 24-pin x 1 (HDCP 1.1)
Terminals | Serial In D-sub 9-pin x 1, RS232C Compatible
Terminals | IR IN / OUT Stereo Mini Jack (M3) x 1 / x 1
Terminals | Audio In Stereo Mini Jack (M3) x 1 0.5V [rms] (Shared each video input except USB and MEMORY VIEWER)
Terminals | Audio Out Stereo Mini Jack (M3) x 1, 0.5 V [rms], Variable (-∞ ~ 0 dB) (1 kHz 0 dB Input, 10 kΩ Load)
Terminal | LAN RJ45 x 1, 10 BASE-T / 100 BASE-TX, Compatible with PJLink™
Terminals | DIGITAL LINK RJ45 x 1, 100 BASE-TX, Compatible with long reach mode and PJLink™
Terminals | Slot Intel® SDM specification Corresponding size SDM-S/SDM-L, Supply power 3.3 V/MAX 1.1 A, 12 V/MAX 5.5 A
Terminals | Sensor 4-pole sub-mini jack x 1
Terminals | USB USB Connector (TYPE-A) x 2, DC 5 V/2 A, DC 5V/1A (USB 3.0 Supported)
External Speaker 30 W [15 W + 15 W] (10% THD)
Built-in Speaker 20 W [10 W + 10 W]
Power Requirements 110–127 V AC, 50/60 Hz, 220–240 V AC, 50/60 Hz
Power Consumption 730 W
Power Off Condition Approx. 0.3 W
Stand-by Condition Approx. 0.5 W
Dimensions (W x H x D) (mm) 1929 x 1100 x 96* mm
Dimensions (W x H x D) (inch) 75.95" x 43.31" x 3.75"
Weight (kg) Approx. 57.8 kg (127.4 lbs)
Bezel width (mm) 15.5 mm (T/B/L/R)
Bezel width (inch) 0.7" (T/B/L/R)
Wall-hanging pitch (mm) VESA Compliant 600 x 400 mm (23.6" x 15.8") M8
Orientation Landscape/Portrait*1
Tilting angle Landscape : 0-20 degrees forwardPortrait : 0-20 degrees forward
Operating time*2 24 h/day
Operating Environment Temperature: 0 °C to 40 °C (32 °F to 104 °F)/Humidity: 20-80 % (Non condensation)/for up to 0-1400 m (4593 ft) altitude.Temperature: 0 °C to 35 °C (32 °F to 95 °F)/Altitude 1400 -2800 m (4593 ft to 7874 ft)
Note *1: When installing the display vertically, be sure that the power indicator comes to the right side. *2: In case of long time, the moving image is recommended to be displayed. If you display a still picture for an extended period, the image retention might remain on the screen. However, image retention can gradually disappear by displaying a moving images. * The handlepart excluded, the thickness is 82mm (3.22")