• SYSTEM-ON-CHIP-SCHERMEN VOOR BINNEN

System-On-Chip-schermen voor binnen

Panasonic biedt een uitgebreide reeks professionele schermen, met oplossingen voor de visuele behoeften van een groot aantal branches, van winkels en winkelcentra tot hotelrecepties en luchthavens. Al onze modellen hebben een brede kijkhoek voor hoge zichtbaarheid, een slank en ruimtebesparend ontwerp en slimme schermen die zich kunnen aanpassen aan de lichtomstandigheden van de locatie.

Een kosteneffectieve, op zichzelf staande oplossing voor indringende digitale informatievoorziening

Dankzij het system-on-a-chip is de serie OpenPort PLATFORM™-schermen bij uitstek geschikt voor commerciële informatievoorziening. De eenvoudige, betrouwbare en uitbreidbare AF1-serie beschikt over een op Android™ en HTML5 gebaseerd opensourceplatform en is voorzien van een 1-GHz quad-core processor, 1 GB RAM en 8 GB interne opslagruimte. De serie is een vervanging van kostbare externe 'Wintel'-systemen die tevens bekabeling, extra bevestigingen en installatie vereisen.

De AF1-serie is Google-gecertificeerd, dus softwarebedrijven kunnen speciale apps voor digitale borden en andere toepassingen maken. Geverifieerde apps kunnen op afstand worden geïnstalleerd vanaf de appserver van Panasonic en lokaal met behulp van een USB-stick of micro-SD-kaart, Softwarepartners die apps ontwikkelen voor het OpenPort PLATFORM™ van Panasonic, vindt u hier.

Ideaal voor:

  • Publieksinformatieschermen
  • Winkelborden