Current language: Nederlands
  • SQE1 Series - 4K High-resolution Displays and 24-hour Operation

SQE1 SERIES - 4K-displays met hoge resolutie en 24-uurs gebruik

De resolutiekwaliteit is vier keer zo hoog als die van Full HD, zodat 4K/60p-video in detail kan worden weergegeven. Compatibel met een breed gamma aan toepassingen, voor een ontwerp dat in de ruimte past. Ondersteunt staande installatie en continu 24/7-gebruik. Ideaal voor plaatsing in openbare ruimtes. Er is een sleuf met Intel® SDM-specificaties (Smart Display Module) gebruikt. Uitgerust met vier HDMI-ingangsaansluitingen die HDMI-CEC ondersteunen. De SQE1-serie heeft een USB Type-C-aansluiting en kan dus worden aangesloten op een pc of tablet. Ook compatibel met Crestron Connected™.

 

DISPLAY TYPE
4K High-resolution Displays and 24-hour Operation
MODEL
TH-98SQE1 TH-86SQE1 TH-75SQE1 TH-65SQE1 TH-55SQE1 TH-49SQE1 TH-43SQE1
SCREEN SIZE
98-inch 86-inch 75-inch 65-inch 55-inch 49-inch 43-inch
BACKLIGHT
D-LED E-LED D-LED
BRIGHTNESS
500 cd/m²
CONTRAST
1200:1 1100:1 1200:1 1200:1 1200:1 1200:1 1200:1
OPERATION TIME
24/7

Verbluffende Panasonic 4K-kwaliteit tot in de kleinste details

Met ongeveer 8.290.000 pixels, oftewel ongeveer vier keer het aantal pixels van een Full HD-scherm, zijn de beelden uiterst gedetailleerd. Dit dynamische, grote scherm bereikt levensechte, zeer genuanceerde beelden. De 4K-display is een uitstekende keuze voor vergaderruimtes waar beelden vaak van dichtbij worden bekeken, en creëert een indrukwekkende sfeer in signagetoepassingen voor commerciële locaties. De displays zullen zeker de aandacht trekken.
 

Stunning Panasonic 4K Quality Right Down to the Details

Een stijlvol en slank ontwerp accentueert het beeld

De smalle rand (tussen 9,6 mm en 37,9 mm, afhankelijk van het formaat) maakt beelden met een grotere impact mogelijk, waardoor de 4K-beeldkwaliteit nog verder wordt verbeterd. Zonder te worden afgeleid door de rand wordt de kijker ondergedompeld in het opvallende beeld.

Hoge betrouwbaarheid maakt continu (24/7) gebruik mogelijk

De SQE1-serie is schokbestendig en kan constant, 24/7 worden gebruikt. De schermen zijn betrouwbaar voor gebruik in publieke ruimtes, zoals treinstations, luchthavens en winkelcentra, en voor installatie in controlekamers. Ze zijn ook uitgerust met verschillende ingangen/uitgangen voor veelzijdige toepassingen.

* In het geval van een lange periode is het aan te raden om bewegend beeld weer te geven. Er kan beeldretentie optreden als een stilstaand beeld gedurende lange tijd wordt geprojecteerd. Beeldretentie kan geleidelijk verdwijnen als bewegende beelden worden weergegeven

Hoge betrouwbaarheid maakt continu (24/7) gebruik mogelijk

De display heeft een ingebouwde met 4K compatibele USB-mediaspeler

Als u een USB-geheugenstick plaatst waarop inhoud is opgeslagen, start het afspelen automatisch. Dankzij de 4K-compatibiliteit is zo 4K digital signage mogelijk zonder dat een pc of settopbox moet worden gebruikt.

Vooraf geïnstalleerde HTML5-browser voor eenvoudige updates van digitale borden

Op de SQE1-serie is de op HTML5-browser geïnstalleerd. De apparaten kunnen zo fungeren als digitale borden zonder dat er externe apparaten, zoals een settopbox of pc, of verbindingskabels nodig zijn

Supports the Next-Generation Intel® SDM Specification Slot Standard

Ondersteunt de Next-Generation sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie

De SQE1-serie is uitgerust met de nieuwe sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie, die 4K-signalen ondersteunt. In combinatie met de interfacekaart kunt u eenvoudig een ingebouwde pc gebruiken en verschillende interfaces toevoegen.

Draadloze functionaliteit

De SQE1-serie biedt één-op-één draadloze communicatie vanaf een pc via wifi. U kunt gemakkelijk video's naar een groot scherm streamen en foto's en presentaties bekijken.

SQE1 Line-up

98-inch

86-inch

75-inch

65-inch

55-inch

49-inch

43-inch