Current language: Nederlands

SQE1-IG SERIE

De SQE1-IG-serie met InGlass™-technologie biedt een ultranauwkeurige papierachtige schrijfervaring voor moeiteloos samenwerken. De display heeft een 4K-resolutie (3840 x 2160) en 500 cd/m² voor heldere beelden, perfect geschikt voor wanneer dicht bij het scherm wordt gewerkt. Het scherm heeft tot 20 gelijktijdige aanraakpunten, en maakt onderscheid tussen vinger, pen en handwisser. Hierdoor kunnen meer dan twee mensen tegelijkertijd op de display werken, wat de interactie verhoogt. De SQE1-IG-serie is uitgerust met de nieuwe sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie en voldoet daarmee aan verschillende behoeften en toepassingen. De display kan 24/7 continu worden gebruikt en is daarmee ideaal voor dagelijks gebruik in vergaderruimtes, educatieve ruimtes, signageruimtes of andere toepassingen. Bovendien is het scherm zeer geschikt voor ruimtes die worden blootgesteld aan fel zonlicht.

 
SQE1-IG SERIE
 
TH-86SQE1-IG TH-75SQE1-IG TH-65SQE1-IG TH-55SQE1-IG

Schermgrootte

86-inch 75-inch 65-inch 55-inch
achtergrondverlichting
E-LED D-LED D-LED D-LED
Helderheid
500 cd/m²
CONTRAST
1100:1 1200:1
Resolutie
3840 x 2160
Scroll naar beneden om meer te lezen over de afzonderlijke modellen van de SQE1-IG serie
Board Room Meeting in front of a touch display

Aanraakmogelijkheden zonder compromissen

InGlass™-technologie biedt de vrijheid om samen te werken met zijn uitstekende, uiterst precieze, snelle en nauwkeurige papierachtige schrijfervaring. Met 20 gelijktijdige aanraakpunten kan het scherm gemakkelijk onderscheid maken tussen vinger, pen en vuistwisser - het begrijpt zelfs wanneer een hand per ongeluk op het scherm ligt en laat dan geen sporen achter.* De display werkt met zowel actieve als passieve pennen en is ideaal voor gebruik in lichte omgevingen zoals vergaderruimtes. Het 3 mm dikke beschermende glas heeft een chemische antireflectie oppervlaktebehandeling ondergaan.

Example of 4K and Full HD

Verbluffende Panasonic 4K-kwaliteit tot in de kleinste details

Met ongeveer 8.290.000 pixels, oftewel ongeveer vier keer het aantal pixels van een Full HD-scherm, zijn de beelden uiterst gedetailleerd. Dit dynamische, grote scherm bereikt levensechte, zeer genuanceerde beelden. Het 4K-scherm is een uitstekende keuze voor bedrijfs- of onderwijsruimtes waar afbeeldingen vaak van dichtbij worden bekeken en creëert een indrukwekkende sfeer in signagetoepassingen voor commerciële gebouwen.

Intel SDM slot close up

Ondersteunt de Next-Generation sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie

De SQE1-IG-serie is uitgerust met de nieuwe sleufstandaard uit de Intel® SDM-specificatie die 4K-signalen ondersteunt. In combinatie met de interfacekaart kunt u eenvoudig een ingebouwde pc gebruiken en verschillende interfaces toevoegen. Met deze functie kan worden voldaan aan verschillende behoeften en toepassingen.

* Gesimuleerde afbeelding.

Oplossingen om het meeste uit uw vergaderingen en lezingen te halen

Eenvoudig delen op de display met SDM Wolfvision Cynap Pure, het volledig geïntegreerde draadloze presentatiesysteem. Geen software-installatie, settopboxen of dongles nodig. U hebt zo geen bekabeling, aanvullende applicaties en downloads van stuurprogramma's meer nodig.

People sitting in a board room in front of a screen

SQE1-IG SERIE

86-inch

E-LED
500 cd/m²
1100:1
 

75-inch

D-LED
500 cd/m²
1200:1
 

65-inch

D-LED
500 cd/m²
1200:1

 

55-inch

D-LED
500 cd/m²
1200:1