• PT-RZ575

    5.200lm (Center) / 5.000lm (ANSI) /

    WUXGA /1-Chip DLP Laser

Solid Shine laserprojector van 5.200 lumen - PT-RZ575

Bedoeld voor intensief gebruik en rear-projecties in controlekamers, bewakingscentra, musea en op tentoonstellingen

  PT-RZ575 
Helderheid

5.200 lm (midden) /

5.000 lm (ANSI)

Resolutie WUXGA

 

  • Uitstekende beeldkwaliteit en hoog contrast met een laserlichtbron
  • Onderhoudsvrij tot 20.000 uur met stofbestendige optische blokkering en duurzame laserengine
  • Vrije 360-gradeninstallatie 
  • Contrastverhouding van 20.000:1

 

Betrouwbare Solid Shine-laser, DLP™-beeldkwaliteit

Samen met de nieuwste 1-Chip DLP™ voor gedetailleerde WUXGA-resolutie en de nieuwe generatie solid state laserdiodes voor hoge helderheid is de PT-RZ575 een perfecte projector voor intensief gebruik en voor rear-projecties in controlekamers, bewakingscentra, musea en voor tentoonstellingen.

Het wielmechanisme van de quartet colour harmonizer vangt een bredere kleurruimte dan vergelijkbare laserprojectoren waardoor wit veel realistischer op het scherm kan worden geproduceerd. Met conventionele projectoren is het moeilijk om te komen tot een accurate witbalans waardoor beelden worden weergegeven met een groene tint die afleidt. De quartet colour harmonizer van Panasonic elimineert deze negatieve impact door een extra geel segment aan het kleurenwiel toe te voegen waardoor wit met een ongekende nauwkeurigheid wordt geproduceerd voor een natuurlijke en realistische beeldkwaliteit.

De lasermodule zorgt voor een hoger beeldkwaliteit en een langer gebruik

Dankzij de duurzame dual solid state lasermodules moeten er geen lampen worden vervangen. De beeldkleur en de helderheid verminderen erg gradueel op een consistente en lineaire manier. Dit betekent minder onderhoud en de out-of-the-box beeldkwaliteit blijft langer behouden.

Dynamische beeldcontrole levert beter contrast

De PT-RZ575-reeks moduleert het vermogen van de laseruitgang direct voor een hoog contrast bij een laag stroomverbruik. Een digitaal gestuurde frame-per-frame beeldmodulering zorgt voor een bijzonder precieze fijnafstelling aan de uitgang terwijl tegelijk een nauwkeurige 20.000:1-contrastverhouding wordt afgeleverd, ook wanneer lichte en donkere beelden elkaar snel afwisselen.

Deatil clarity processor 3 - Scherpte in de kleinste details

Dit unieke circuit van Panasonic optimaliseert de scherpte van elk beeld op basis van de superhoge, hoge, medium en lage frequentiecomponenten van de geëxtraheerde beeldinformatie. Het resulterende beeld wordt op natuurlijke wijze en met een overtuigend realisme weergegeven.

Stofbestendig en luchtdicht optisch blok

Het optisch blok van de PT-RZ575-reeks is luchtdicht, waardoor een consistente en duurzame beeldkwaliteit kan worden gegarandeerd tot 20.000 uren*, onderhoudsvrij. Het ontwerp van het optisch blok werd uitvoerig getest om absoluut betrouwbaar te zijn in omgevingen met stofdeeltjes tot 0,15 mg per kubieke meter*2 . De structuur zelf voorkomt een vermindering van de helderheid door stofintrusie.

De Long Life-modus zorgt ervoor dat de reeks 10 jaar lang niet hoeft te worden onderhouden.

In omgevingen waar geen volledige helderheid is vereist (zoals bijvoorbeeld in bewakingsruimte, controlekamers en simulatieruimten) kunnen lichtbronnen bij constant gebruik tot 87.6000 uren meegaan*2 in Long Life-modus 3 - ongeveer 10 jaar in het geval van continue werking 24 uur per dag en 7 dagen per week en dit met consistente helderheid en kleur.

Ingebouwde Short-Throw-lens met motorgestuurde focus- en lenswissel

De PT-RZ575 is voorzien van een Short-Throw-lens, ideaal voor rear-projectie in speciale rear-projectie richtboxen. Met deze lens wordt de projectieafstand 1,2 m om te komen tot een 70” diagonaal breedbeeldscherm. De bediening van deze motorgestuurde focus gebeurt via de afstandsbediening, wat bijzonder gebruiksvriendelijk is wanneer de installatie in een box wordt gemonteerd. Bovendien is de lenswissel eveneens motorgestuurd zodat de beeldpositie verticaal en horizontaal kan worden ingesteld.

Bediening en videoverbinding van Single-cable Digital Link

Digital Link is upwards compatibel met HDBaseT™ en ondersteunt de transmissie van niet gecomprimeerde Full HD video en bedieningscommando’s via een enkele CAT 5e- of hogere STP-kabel. Dit kan tot op een afstand van 150 m. Voeg een optionele Digital Link-switcher (ET-YFB200) of digitale interfacebox (ET-YFB100) toe om de installatie nog verder te vereenvoudigen in grote opstellingen. Hierdoor bespaart u niet alleen kosten, maar wint u op termijn ook aan betrouwbaarheid.

Geometrische aanpassing voor schermen met speciale vormen

Horizontale, verticale en hoekcorrecties passen de vorm van het beeld aan voor een duidelijke zichtbaarheid wanneer buiten de as of vanuit een ongebruikelijke hoek moet worden geprojecteerd. Gebogenschermcorrectie laat de projectie toe van natuurlijke en storingvrije beelden op gebogen of cilindervormige schermoppervlakken.

Hoekkromming en kleurmatching

Elkaar rakende of overlappende beelden in een multischermsysteem kunnen worden samengevoegd om een zachte overgang te creëren waardoor het beeld over meerdere schermen als een geheel wordt gepresenteerd. Kleine variaties in de kleurenreproductie van de individuele projectoren kunnen in multischermtoepassingen worden gecorrigeerd.

 

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.