Current language: Nederlands
Hoge helderheid, lage TCO en flexibele installatie voor veelzijdig gebruik
PT-EX800ZE
Ideaal voor gebruik in onderwijs en bedrijfsomgevingen. 3-lcd-projector, 7500 lumen, XGA.
Main product image
Belangrijkste functies

Lcd, 7500 lumen, XGA

De functie Daylight View Basic zorgt voor scherpe en levendige beeldkwaliteit in heldere omgevingen

Geïntegreerde DIGITAL LINK- en Displayport-verbinding

Ecofilter met een luchtfiltervervangingscyclus van maximaal 15000 uur

Flexibele projector met hoge helderheid en lage totale gebruikskosten. Ideaal voor gebruik in onderwijs en bedrijfsomgevingen 1 lamp - Verwisselbare lens - Digital Link - Gemotoriseerde H/V lens-shift

 • Helderheid van 7500 lm in een compacte behuizing
 • XGA (1024 x 768)
 • Hoge contrastverhouding van 5000:1

Hoge helderheid en verbluffende beeldkwaliteit

1. Hoge helderheid en uitstekend contrast

Ondanks zijn slanke en compacte afmetingen produceert de PT-EZ770-serie een toonaangevende helderheid van 6500 lm tot 7500 lm* met een contrastverhouding van 5000:1. De iris past zich automatisch aan het omgevingslicht aan.

* De PT-EX800Z/EX800ZL heeft een helderheid van 7500 lm, de PT-EW730Z/EW730ZL van 7000 lm en de PT-EZ770Z/EZ770ZL van 6500 lm.

WUXGA-resolutie voor glanzende Full HD-afbeeldingen (PT-EZ770ZE)

Met een native WUXGA-breedbeeldresolutie van 1920 x 1200 pixels kan de
PT-EZ770Z/EZ770ZL Full HD-video van Blu-ray en andere bronnen weergeven in prachtig rijke, levendige details.

De Daylight View Basic-functie staat garant voor heldere beelden, zelfs in fel verlichte ruimtes

De Daylight View Basic-technologie van Panasonic produceert scherpe, goed zichtbare beelden door de details in donkere beeldgebieden (die eerder moeilijk te zien waren in fel verlichte ruimte) helder te reproduceren. Een ingebouwde sensor meet het omgevingslicht en de Daylight View Basic-functie past de halftoonkleur en het helderheidsniveau aan overeenkomstig de lichtomstandigheden.

Kleurcorrectiefunctie

Met een kleurcorrectiefunctie kunt u gemakkelijk corrigeren voor lichte variaties in het kleurreproductiebereik van afzonderlijke units die zijn opgezet voor gelijktijdige projectie, met name in side-by-side-configuraties. De correctie wordt uitgevoerd op 3 kleuren (R, G, B) of 7 kleuren (R, G, B, C, M, Y, W).

DICOM-simulatiemodus*

Deze beeldvormingsmodus is vergelijkbaar met DICOM deel 14, een medische beeldvormingsstandaard. In deze modus worden röntgenbeelden met een opmerkelijke helderheid gereproduceerd.

* Dit product is geen medisch instrument. Gebruik het niet voor werkelijke medische diagnose.

Anorganische lcd-materialen zorgen voor langdurigere hoge helderheid en beeldkwaliteit

Het optische blok van de projectoren uit de PT-EZ770-serie behoudt langdurig een hoog prestatieniveau, dankzij het gebruik van anorganische materialen in de lcd-schermen en polarisatoren. De vervangingscyclus is 10.000 uur, bij een hoge helderheid en een uitstekende beeldkwaliteit.
Het maakt de projectoren ook de logische keuze voor een echt betrouwbaar lcd-projectorsysteem.

Flexibele installatie en systeemintegratie

DIGITAL LINK Verzendt digitale signalen tot 100 m met één kabel.

De PT-EZ770-serie is uitgerust met een DIGITAL LINK-aansluiting en maakt overdracht mogelijk van HDMI-, ongecomprimeerde digitale HD-video-, audio- en besturingssignalen (Ethernet, RS-232C) over maximaal 100 meter via één CAT5e-kabel (STP) of hoger. Dit vereenvoudigt bekabeling en systeemupgrades, waardoor het systeem ideaal is voor plafondmontage en andere permanente installaties.

Optionele ET-YFB100G Digital Interface Box voor eenvoudige installatie

In combinatie met de optionele ET-YFB100G Digital Interface Box, die is uitgerust met HDMI- en andere ingangen, kunnen niet-gecomprimeerde digitale HE-video-, audio- en besturingssignalen over maximaal 100 meter worden doorgegeven via één enkele CAT5e-kabel (STP) of hoger. Hierdoor kan de projector met slechts één kabel worden aangesloten, waardoor het systeem ideaal is voor plafondverlichting en andere permanente installaties.
Daarnaast kunnen besturingssignalen gelijktijdig worden verzonden, zodat het ET-YFB100G-ingangssignaal eenvoudig kan worden geschakeld met de draadloze afstandsbediening die wordt meegeleverd met de projector. De projector kan worden bediend via seriële of LAN-communicatie.

Ondersteunt ook randapparatuur van andere fabrikanten

DIGITAL LINK is een originele functie die is toegevoegd aan technologie op basis van de transmissiestandaards die worden gebruikt in Crestron DigitalMedia 8G+, Extron XTP-systemen enz. Signalen van de ET-YFB100G kunnen ook worden doorgegeven aan een projector die niet klaar is voor DIGITAL LINK, door op dezelfde technologie gebaseerde apparatuur van een andere fabrikant te gebruiken.*

* Invoerselectie en andere ET-YFB100G-bewerkingen kunnen alleen worden uitgevoerd met een aansluiting op een projector die compatibel is met DIGITAL LINK.

Flexibele installatie

Het brede bereik van de aangedreven horizontale/verticale lens-shiftfunctie staat garant voor gemak en flexibiliteit tijdens de installatie. U kunt gemakkelijk aanpassingen maken met de afstandsbediening. De unit kan ook 360 graden verticaal worden gedraaid. Dit betekent dat u de unit onder elke gewenste hoek kunt installeren, om tegemoet te komen aan verschillende installatieomstandigheden.

Een brede selectie van optionele lenzen

Kies uit een breed assortiment optionele lenzen voor uw systeem, waaronder short-throw, long-throw zoom en fixed-
throw-lenzen voor gebruik bij achterwaartse projectie. Met de extra lenzen kunt u uw projector gemakkelijk aanpassen aan de plaats van installatie. De lenzen kunnen met één aanraking worden bevestigd en losgemaakt.

Eenvoudige bewaking en besturing op afstand via een LAN

Via een webbrowser op een computer die is aangesloten via een LAN-systeem, kunt u op afstand projectoren bedienen en hun status controleren. Via e-mailberichten kunt u ook op de hoogte worden gesteld wanneer een lamp moet worden vervangen en kan de algemene projectorstatus worden aangegeven.

Daarnaast is software voor bewaking en besturing van meerdere projectoren beschikbaar voor het bewaken en besturen van meerdere Panasonic-projectoren vanaf één pc.

De bekabelde LAN-aansluiting is compatibel met PJLink™ (klasse 1), een open protocol dat wordt gebruikt door veel fabrikanten om geïntegreerde besturing mogelijk te maken van systemen die bestaan uit projectoren van verschillende merken.

Crestron Connected en AMX-apparaatdetectie

Dankzij de LAN-aansluiting kan een computer die is aangesloten op het netwerk, Crestron Connected™-software gebruiken voor het beheren en besturen van systeemapparaten. Daarnaast is de AMX-apparaatdetectietechnologie ingebouwd in de PT-EZ770-serie.

Mechanische lenssluiter

De mechanische lenssluiter blokkeert vervelende lichtlekkage volledig wanneer de projector in stand-by staat of tijdelijk niet wordt gebruikt, zoals tijdens een vergadering.

Hoek-keystonecorrectie voor projectie onder een hoek

Het enige wat u hoeft te doen is vier punten aan te wijzen als de hoeken van het geprojecteerde beeld. Deze functie voert vervolgens horizontale en verticale keystonecorrectie uit.

Rond de lens gecentreerd ontwerp

Een rond de lens gecentreerd, symmetrisch ontwerp zorgt voor installatiegemak, waardoor er geen speciale overwegingen meer zijn bij de planning van de installatielocatie.

Ruim voldoende aansluitingen, waaronder HDMI, DVI-D-ingang en DisplayPort

Uitgebreide interfaces, waaronder HDMI- en DVI-D-ingangen, DisplayPort, DIGITAL LINK en twee sets computeringangen (RGB).*
De seriële aansluiting (RS-232C) heeft een emulatiefunctie waarmee u bestaande besturingssystemen kunt blijven gebruiken bij het vervangen van oudere Panasonic-modellen. Het is ook mogelijk om audio uit te voeren in de stand-bymodus. Dit is handig wanneer een extern audiosysteem is aangesloten via de projector.

* Ondersteunt YPBPR (YCBCR)-signalen.

Ingebouwde luidspreker van 10 W

De projectoren uit de PT-EZ770-serie zijn voorzien van een high-output mono luidspreker van 10 Watt die een groot volume produceert zonder dat er externe luidsprekers nodig zijn.

Side-by-Side- en P-in-P-functie* voor effectieve presentaties en lezingen

Twee verschillende beeldbronnen kunnen gelijktijdig op één scherm worden weergegeven. U kunt ook overschakelen naar de P-in-P-modus (Picture-in-Picture) en een subvenster weergeven op het hoofdscherm. Het subvenster kan overal op het scherm worden geplaatst voor meer flexibele en effectieve beeldpresentaties.

* Deze functie werkt niet voor een bepaalde combinaties van bronnen.

Effectieve diefstalpreventie met het opstartlogo

U kunt het standaardopstartlogo van Panasonic wijzigen in elk gewenst logo. U kunt gemakkelijk via de Logo Transfer-software* een nieuw logo uploaden door een computer aan te sluiten op de PT-EZ770-serie via de LAN- of seriële aansluiting. Er is ook een groot aantal andere veiligheidsmaatregelen opgenomen, zoals een veiligheidsbalk, een sleutelslot en een beveiligingswachtwoord. Dit werkt uitstekend bij het voorkomen van diefstal.

* Voor het uploaden van stilstaande beelden geldt dat het bitmapbestanden van maximaal 1024 x 768 pixels moeten zijn. Daarnaast verlaagt de toepassing het aantal kleuren tot 191.

Andere functies

 • Ondersteunings-/besturingstools zoals een presentatietimer, een freeze-functie en digitale zoom
 • Projectoridentificatiesysteem voor toewijzing aan de afstandsbediening van maximaal 64 projectoren
 • Het apparaat wordt meteen na het gebruik uitgeschakeld
 • Ingebouwde ondertiteldecoder (alleen NTSC en 408i (YCBCR))

Lagere onderhouds-en exploitatiekosten

Een stofbestendige behuizing en een Eco-filter dat pas na 15.000 uur hoeft te worden vervangen

De behuizing is ontworpen met een rechte luchtstroom, van invoer tot uitlaat.
De afscherming van het lensgedeelte, waar de kans op binnendringing van stof groot is, is verder verbeterd om stof buiten te houden. De afdichting van de luchtfilterunit en de luchtinlaat is verbeterd om het binnendringen van stof uit de omgeving van het filter te voorkomen, wat resulteert in een zeer stofbestendige structuur.

De Eco-filterunit, die op efficiënte wijze stof in de luchtinlaat opvangt, hoeft pas na 15.000 uur te worden vervangen.* Deze grote, geplooide microcut-filter (elektrostatische filter) vangt met een ioneneffect uiterst kleine stofdeeltjes op, waardoor de stofopvangcapaciteit nog groter wordt.
Dankzij deze functies dringt er zo weinig mogelijk stof door in het optische blok, zodat de helderheid langer behouden blijft en er minder vervelend onderhoud nodig is. De Eco-filter heeft niet alleen een lange vervangingscyclus, maar kan ook worden schoongespoeld met water** en opnieuw worden gebruikt, wat gunstig is voor het milieu.

* De gebruiksomgeving is van invloed op de levensduur van de filter.

** Volg bij het schoonspoelen met water de procedures uit de gebruiksaanwijzing. Daarnaast raden wij aan de filter te vervangen door een nieuwe nadat deze twee keer is schoongespoeld en opnieuw gebruikt. Als de filter na het schoonspoelen niet schoon genoeg is, vervangt u deze door een nieuwe.

Lampvervangingscyclus van maximaal 4500 uur*

De projectoren uit de PT-EZ770-serie hebben een lampvervangingscyclus van maximaal 4500 uur.*
Doordat de lampen tussen de vervangingen langer kunnen worden gebruikt, zorgt dit voor lagere operationele kosten.

* Dit is de maximale waarde als het lampvermogen wordt ingesteld op Eco2. De lampvervangingscyclus wordt korter wanneer de lamp langer brandt of wanneer de projector langdurig wordt gebruikt terwijl de lamp voortdurend aan is. De lampvervangingscyclus is 4000 uur als het lampvermogen is ingesteld op Eco1, en 3000 uur bij Normaal. De gebruiksomgeving is van invloed op de vervangingscyclus van de lamp.

Lager stroomverbruik door intelligent lampbesturingssysteem

Als het lampvermogen wordt ingesteld op Auto, past het intelligentie lampbesturingssysteem de uitvoer van de lamp automatisch aan op basis van de helderheid van het geprojecteerde beeld, waardoor de uitvoer met maximaal 58% wordt verlaagd.* Het systeem kan ook worden gecombineerd met kleurverschuivingscorrectie, waarmee de verschuiving in de kleurbalans wordt gecorrigeerd die plaatsvindt als de lampuitvoer lager wordt. Hierdoor wordt het energieverbruik gereduceerd terwijl een uitstekende kleurweergave behouden blijft.

* Met lampvermogen ingesteld op Auto.

Eco-beheerfuncties

Voor het verlagen van het stroomverbruik is voorzien is verschillende functies. Hiermee wordt de helderheid aangepast op basis van het omgevingslicht en wordt het lampvermogen verlaagd als er geen ingangssignaal is. U kunt de Eco-beheerfuncties gemakkelijk instellen en aanpassen aan de omgevingsomstandigheden met de knop ECO op de afstandsbediening.

Eenvoudig te vervangen lamp en luchtfilter

Onderhoud is eenvoudig, doordat u de filter vanaf de zijkant en de lamp vanaf de bovenkant van de projector kunt vervangen.
De filter en lamp kunnen gemakkelijk worden vervangen, zelfs als de projector aan het plafond is bevestigd.

Stil ontwerp met 29 dB verstoort vergaderingen en lessen niet

Dankzij het stille ontwerp blijft het geluidsniveau beperkt tot 29 dB*, wat betekent dat de koelventilator nauwelijks hoorbaar is. Het publiek kan daardoor bij een presentatie zijn aandacht bij de spreker of bij de beelden op het scherm houden.

* Met lampvermogen ingesteld op Eco2. 31 dB met lampvermogen ingesteld op Eco1. 37 dB met lampvermogen ingesteld op Normaal.

Product
Image Data
Spec Files
Operating Instructions
Technical Documents
Spec Sheets
Installation Manuals

Service and Support
 • ET-LAE300 hi-res
  ET-LAE300 hi-res
  Components : EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510
  Mon, 23/07/2018 - 07:58
  Download jpg - 2.91 MB
  ET-LAE300 low-res
  ET-LAE300 low-res
  Components : EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510
  Mon, 23/07/2018 - 07:58
  Download jpg - 152.99 KB
  ET-RFE300 hi-res
  ET-RFE300 hi-res
  Components : EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510
  Sun, 30/09/2018 - 12:54
  Download jpg - 4.06 MB
  ET-RFE300 low-res
  ET-RFE300 low-res
  Components : EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510
  Sun, 30/09/2018 - 13:05
  Download jpg - 245.63 KB
  Filter ET-EMF300 hi-res
  Filter ET-EMF300 hi-res
  Components : ET-EMF300 hi-res
  Fri, 31/08/2018 - 14:39
  Download jpg - 228.35 KB
  Filter ET-EMF300 low-res
  Filter ET-EMF300 low-res
  Components : ET-EMF300 low-res
  Fri, 31/08/2018 - 14:39
  Download jpg - 92.05 KB
  PT-EZ770Z/EZ770ZL/EW730Z/EW730ZL/EX800Z/EX800ZL
  PT-EZ770Z/EZ770ZL/EW730Z/EW730ZL/EX800Z/EX800ZL
  Product Main Image : EZ770Z/EW730Z/EX800Z
  Sun, 30/09/2018 - 12:51
  Download jpg - 40.45 KB
  ET-RFE300 High-res
  ET-RFE300 High-res
  Components: RFE300
  Wed, 18/07/2018 - 10:35
  Download jpg - 874.13 KB
 • ET-RFE300 Low-res
  ET-RFE300 Low-res
  Components: RFE300
  Sun, 12/08/2018 - 06:04
  Download jpg - 233.85 KB
  ET-PKD120H Low-res
  ET-PKD120H Low-res
  Components: ET-PKD120H/PT-DS12K/DW11K/DZ10K/DZ13K/RZ970/RX110/RW930/RZ770/RW730/RZ660/RW620/RZ670/RW630/RZ570/DW830/DX100/DZ870/DZ780/DW750/DX820/EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ590/EW650/EX620/EW550/EX520/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510/FZ570/FW530/FX500/RZ575
  Tue, 17/07/2018 - 16:45
  Download jpg - 63.63 KB
  ET-PKD120H High-res
  ET-PKD120H High-res
  Components: ET-PKD120H/PT-DS12K/DW11K/DZ10K/DZ13K/RZ970/RX110/RW930/RZ770/RW730/RZ660/RW620/RZ670/RW630/RZ570/DW830/DX100/DZ870/DZ780/DW750/DX820/EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ590/EW650/EX620/EW550/EX520/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510/FZ570/FW530/FX500/RZ575
  Tue, 17/07/2018 - 16:45
  Download jpg - 524.25 KB
  ET-PKD120S Low-res
  ET-PKD120S Low-res
  Components: ET-PKD120S/PT-DS12K/DW11K/DZ10K/DZ13K/RZ970/RX110/RW930/RZ770/RW730/RZ660/RW620/RZ670/RW630/RZ570/DW830/DX100/DZ870/DZ780/DW750/DX820/EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ590/EW650/EX620/EW550/EX520/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510/FZ570/FW530/FX500/RZ575
  Tue, 17/07/2018 - 16:48
  Download jpg - 66.01 KB
  ET-PKD120S High-res
  ET-PKD120S High-res
  Components: ET-PKD120S/PT-DS12K/DW11K/DZ10K/DZ13K/RZ970/RX110/RW930/RZ770/RW730/RZ660/RW620/RZ670/RW630/RZ570/DW830/DX100/DZ870/DZ780/DW750/DX820/EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ590/EW650/EX620/EW550/EX520/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510/FZ570/FW530/FX500/RZ575
  Tue, 17/07/2018 - 16:48
  Download jpg - 428.71 KB
  PT-EZ770Z remote control hi-res
  PT-EZ770Z remote control hi-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:14
  Download jpg - 6.39 MB
  PT-EZ770Z Image hi-res
  PT-EZ770Z Image hi-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:15
  Download jpg - 3.71 MB
  PT-EZ770Z Image low-res
  PT-EZ770Z Image low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:15
  Download jpg - 164.62 KB
 • PT-EZ770Z Image low-res
  PT-EZ770Z Image low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:15
  Download jpg - 180.34 KB
  PT-EZ770Z Image low-res
  PT-EZ770Z Image low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:16
  Download jpg - 170.45 KB
  PT-EZ770Z Image low-res
  PT-EZ770Z Image low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:18
  Download jpg - 150.13 KB
  PT-EZ770Z Side low-res
  PT-EZ770Z Side low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:18
  Download jpg - 163.71 KB
  PT-EZ770Z TOP low-res
  PT-EZ770Z TOP low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:19
  Download jpg - 132.18 KB
  PT-EZ770ZL Slant low-res
  PT-EZ770ZL Slant low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:19
  Download jpg - 156.7 KB
  PT-EZ770Z Front low-res
  PT-EZ770Z Front low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:19
  Download jpg - 168.99 KB
  PT-EZ770Z Slant low-res
  PT-EZ770Z Slant low-res
  Components : EZ770Z
  Wed, 23/05/2018 - 15:57
  Download jpg - 153.64 KB
 • PT-EZ770Z Slant low-res
  PT-EZ770Z Slant low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:20
  Download jpg - 157.55 KB
  PT-EZ770Z remote control low-res
  PT-EZ770Z remote control low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:15
  Download jpg - 190.67 KB
  PT-EZ770Z Image low-res
  PT-EZ770Z Image low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:16
  Download jpg - 151.59 KB
  PT-EZ770Z Image low-res
  PT-EZ770Z Image low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:17
  Download jpg - 176.09 KB
  PT-EZ770Z Rear low-res
  PT-EZ770Z Rear low-res
  Components : EZ770Z
  Fri, 15/06/2018 - 03:17
  Download jpg - 201.79 KB
 • PT-EX800Z/EX800ZL Spec File (English)
  PT-EX800Z/EX800ZL Spec File (English)
  Spec files : EX800Z (English)
  Fri, 15/06/2018 - 04:28
  Download pdf - 2.34 MB
  ET-PKD120S Spec File (English)
  ET-PKD120S Spec File (English)
  Spec file: PKD120S/DS12K/DW11K/DZ10K/DZ13K/RZ670/RW630/RZ570/DW830/DX100/DZ870/DZ780/DW750/DX820/EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ590/EW650/EX620/EW550/EX520/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510/FZ570/FW530/FX500/RZ575 (English)
  Tue, 17/07/2018 - 16:48
  Download pdf - 672.12 KB
 • PT-EZ770 Series Operating Instructions (English)
  PT-EZ770 Series Operating Instructions (English)
  Operating Instructions : EZ770Z/EW730Z/EX800Z (English)
  Sun, 30/09/2018 - 13:20
  Download pdf - 26.84 MB
  PT-EZ770 Series Operating Instructions (Korean)
  PT-EZ770 Series Operating Instructions (Korean)
  Operating Instructions : EZ770Z/EW730Z/EX800Z (Korean)
  Sun, 30/09/2018 - 13:18
  Download pdf - 26.23 MB
  ET-PKE300B Series Operating Instructions (Japanese)
  ET-PKE300B Series Operating Instructions (Japanese)
  Operating Instructions: PKE300B (Japanese)
  Fri, 28/02/2020 - 09:22
  Download pdf - 4.53 MB
  PT-EZ770 Series Operating Instruction (Latvian)
  PT-EZ770 Series Operating Instruction (Latvian)
  Operating Instruction: EZ770Z/EZ770ZL/EW730Z/EW730ZL/EX800Z/EX800ZL (Latvian)
  Sat, 11/08/2018 - 13:20
  Download pdf - 4.85 MB
  PT-EZ770 Series Operating Instruction (Dutch)
  PT-EZ770 Series Operating Instruction (Dutch)
  Operating Instruction: EZ770Z/EZ770ZL/EW730Z/EW730ZL/EX800Z/EX800ZL (Dutch)
  Sat, 11/08/2018 - 13:22
  Download pdf - 4.82 MB
  ET-ELW21/ELW20/ELT22/ELT23 Operating Instructions (English)
  ET-ELW21/ELW20/ELT22/ELT23 Operating Instructions (English)
  Operating Instructions: ELW21/ELW20/ELT22/ELT23 (English)
  Tue, 04/09/2018 - 13:37
  Download pdf - 3.04 MB
 • PT-EZ770Z/EZ770ZL/EW730Z/EW730ZL/EX800Z/EX800ZL
  PT-EZ770Z/EZ770ZL/EW730Z/EW730ZL/EX800Z/EX800ZL
  RS-232C control spec : EZ770Z/EW730Z/EX800Z (English)
  Thu, 10/05/2018 - 02:57
  Download pdf - 2.57 MB
  Certificate of Conformity
  Certificate of Conformity
  Sun, 07/10/2018 - 07:56
  Download pdf - 90.55 KB
  Certificate of Conformity PT-EZ770 / PT-EW730 / PT-EZ580 / PT-EX610 / PT-EX510
  Certificate of Conformity PT-EZ770 / PT-EW730 / PT-EZ580 / PT-EX610 / PT-EX510
  Sun, 07/10/2018 - 19:28
  Download pdf - 90.55 KB
 • ET-PKD120S Spec File (English)
  ET-PKD120S Spec File (English)
  Spec file: PKD120S/DS12K/DW11K/DZ10K/DZ13K/RZ670/RW630/RZ570/DW830/DX100/DZ870/DZ780/DW750/DX820/EZ770Z/EW730Z/EX800Z/EZ590/EW650/EX620/EW550/EX520/EZ580/EW640/EX610/EW540/EX510/FZ570/FW530/FX500/RZ575 (English)
  Tue, 17/07/2018 - 16:48
  Download pdf - 672.12 KB
 • ET-PKD120H Installation Instructions (English)
  ET-PKD120H Installation Instructions (English)
  Installation Instructions: PKD120H
  Tue, 04/09/2018 - 13:35
  Download pdf - 3.87 MB
  ET-PKD120S Installation Instructions (English)
  ET-PKD120S Installation Instructions (English)
  Installation Instructions: PKD120S
  Tue, 04/09/2018 - 13:35
  Download pdf - 3.27 MB

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no key services available.

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no other services available.

Brightness 7,500 lumens (LAMP POWER: AUTO/NORMAL, Dynamic mode, Standard lens)
Resolution 1,024 x 768 pixels
Power Supply 100-240 V AC, 50/60 Hz
Power Consumption 590 W (0.3 W with STANDBY MODE set to ECO* 1, 10 W with STANDBY MODE set to NORMAL,37 W with in STANDBY MODE of Audio Setting set to on.)
Optical System Dichroic mirror separation/prism synthesis system
LCD Panel | Panel Size 19.0 mm (0.75 inches) diagonal (4:3 aspect ratio)
LCD Panel | Display Method Transparent LCD panel (x 3, R/G/B)
LCD Panel | Pixels 786,432 (1,024 x 768) x 3, total of 2,359,296 pixels
LCD Panel | Pixel Configuration Stripe
Lens Powered zoom/focus lens (1.7- 2.8:1), F 1.7- 2.3, f 26.9-45.4 mm Optional powered zoom/focus lenses and fixed-focus lens
Lamp 400 W UHM lamp
Screen Size 1.02 -10.16 m (40- 400 inches), 4:3 aspect ratio
Center-to-Corner Uniformity 90%
Contrast 5,000:1 (full on / full off, LAMP POWER: AUTO, Iris on, Dynamic mode)
Scanning Frequency | Display Port/HDMI/DVI-D fH: 15-100 kHz, fV: 24-120 Hz, dot clock: 25 MHz-162 MHz (VGA: 640 x 480 pixels to WUXGA: 1,920 x 1,200 pixels, VESA CVT-RB compliant,compatible with HDCP)
Scanning Frequency | RGB fH: 15-100 kHz, fV: 24-120 Hz, dot clock: up to 162 MHz
Scanning Frequency | YPBPR (YCBCR) 480i (525i): fH 15.73 kHz; fV 59.94 Hz, 576i (625i): fH 15.63 kHz; fV 50 Hz, 480p (525p): fH 31.47 kHz; fV 59.94 Hz, 576p (625p): fH 31.25 kHz; fV 50 Hz, 720 (750)/60p: fH 45.00 kHz; fV 60 Hz, 720 (750)/50p: fH 37.50 kHz; fV 50 Hz, 1080 (1125)/60i: fH 33.75 kHz; fV 60 Hz, 1080 (1125)/50i: fH 28.13 kHz; fV 50 Hz, 1080 (1125)/25p: fH 28.13 kHz; fV 25 Hz, 1080 (1125)/24p: fH 27.00 kHz; fV 24 Hz, 1080 (1125)/24sF: fH 27.00 kHz; fV 48 Hz, 1080 (1125)/30p: fH 33.75 kHz; fV 30 Hz, 1080 (1125)/60p: fH 67.50 kHz; fV 60 Hz, 1080 (1125)/50p: fH 56.25 kHz; fV 50 Hz
Scanning Frequency | Video/Y/C fH: 15.73 kHz, fV: 59.94 Hz [NTSC/NTSC4.43/PAL-M/PAL60] fH: 15.63 kHz, fV: 50 Hz [PAL/PAL-N/SECAM]
Optical Axis Shift Vertical: ±50% (powered), horizontal: ±10% (powered) NOTE: Optical axis shift function cannot be operated when used with the ET-ELW21.
Keystone Correction Range Vertical: ±40° (with vertical correction only) Horizontal: ±30° (with horizontal correction only)
Installation Ceiling/floor, front/rear
Built-in Speaker | Size 3.7 cm (1-15/32 inches) (round) x 1
Built-in Speaker | Output Power 10 W
Terminals | Display Port In DP-20P x 1,HDCP compatible 480p(525p), 576p(625p), 720(750)/60p, 720(750)50p, 1080(1125)/60i, 1080(1125)/50i, 1080(1125)/25p, 1080(1125)/24p, 1080(1125)/24sF, 1080(1125)/30p, 1080(1125)/60p, 1080(1125)/50p VGA (640 x 400) - WUXGA (1,920 x 1,200) Audio signal: linear PCM (sampling frequencies: 48 kHz, 44.1 kHz,32 kHz)
Terminals | HDMI In HDMI 19-pin x 1, Deep Color, HDCP compatible 480i(525i), 576i(625i), 480p(525p), 576p(625p), 720(750)/60p, 720(750)50p, 1080(1125)/60i, 1080(1125)/50i, 1080(1125)/25p, 1080(1125)/24p, 1080(1125)/24sF, 1080(1125)/30p, 1080(1125)/60p, 1080(1125)/50p VGA (640 x 400) - WUXGA (1,920 x 1,200) Audio signal: linear PCM (sampling frequencies: 48 kHz, 44.1 kHz,32 kHz)
Terminals | DVI-D In DVI-D 24-pin x 1, DVI 1.0 compliant, compatible with HDCP, compatible with single link only 480i(525i), 576i(625i)*3, 480p(525p), 576p(625p), 720(750)/60p, 720(750)50p, 1080(1125)/60i, 1080(1125)/50i, 1080(1125)/25p, 1080(1125)/24p, 1080(1125)/24sF, 1080(1125)/30p, 1080(1125)/60p,1080(1125)/50p VGA (640 x 400) - WUXGA (1,920 x 1,200)
Terminals | RGB 1 In D-sub HD 15-pin (female) x 1
Terminals | RGB 1 In | R, G, B R: 0.7 Vp-p, 75 ohms; G: 0.7 Vp-p (1.0 Vp-p for sync on G), 75 ohms; B: 0.7 Vp-p, 75 ohms; HD/VD, SYNC: high impedance, TTL (positive/negative)
Terminals | RGB 1 In | Y, PB, PR (Y, CB, CR) Y: 1.0 Vp-p (including sync signal); PB (CB), PR (CR): 0.7 Vp-p, 75 ohms NOTE: SYNC/HD and VD terminals do not accept tri-level sync signals.
Terminals | RGB 2 In BNC x 5 (RGB/YPBPR/YCBCR x 1)
Terminals | RGB 2 In | R, G, B R: 0.7 Vp-p, 75 ohms; G: 0.7 Vp-p (1.0 Vp-p for sync on G), 75 ohms; B: 0.7 Vp-p, 75 ohms; HD/VD, SYNC: high impedance, TTL (positive/negative) NOTE: SYNC/HD and VD terminals do not accept tri-level sync signals.
Terminals | RGB 2 In | Y, PB, PR (Y, CB, CR) Y: 1.0 Vp-p (including sync signal); PB (CB), PR (CR): 0.7 Vp-p, 75 ohms
Terminals | RGB 2 In | S-Video In Y: 1.0 Vp-p; C: 0.286 Vp-p, 75 ohms
Terminals | Video In PIN Jack x 1, 1.0 Vp-p, 75 ohms
Terminals | Monitor Out D-sub HD 15-pin (female) x 1
Terminals | Monitor Out | R, G, B R: 0.7 Vp-p, 75 ohms; G: 0.7 Vp-p (1.0 Vp-p for sync on G), 75 ohms; B: 0.7 Vp-p, 75 ohms; HD/VD, SYNC: high impedance, TTL (positive/negative)
Terminals | Monitor Out | Y, PB, PR (Y, CB, CR) Y: 1.0 Vp-p (including sync signal); PB (CB), PR (CR): 0.7 Vp-p, 75 ohms
Terminals | Audio In M3 (L, R) x 1, 0.5 Vrms, input impedance: 22 kilohms or more M3 (L, R) x 1, 0.5 Vrms, input impedance: 22 kilohms or more PIN Jack (L, R) x 2, 0.5 Vrms, input impedance: 22 kilohms or more
Terminals | Variable Audio Out M3 (L, R) x 1 (monitor out: 0 - 2.0 Vrms, variable)
Terminals | Serial In D-sub 9-pin (female) x 1, for external control (RS-232C compliant)
Terminals | Remoter 1 In M3 jack x 1 for wired remote control
Terminals | Remoter 2 In D-sub 9-pin (female) x 1, for external control (parallel)
Terminals | LAN/DIGITAL LINK RJ-45 x 1 for network and DIGITAL LINK (video/network/serial control) connection, 100Base-TX, compliant with PJLink™ (class 1), Deep Color, compatible with HDCP, 480i(525i), 576i(625i)*3, 480p(525p), 576p(625p), 720(750)/60p, 720(750)50p, 1080(1125)/60i, 1080(1125)/50i, 1080(1125)/25p, 1080(1125)/24p, 1080(1125)/24sF, 1080(1125)/30p, 1080(1125)/60p,1080(1125)/50p VGA (640 x 400) - WUXGA (1,920 x 1,200), dot clock: 25 MHz -162 MHz NOTE: Compatible with non-interlaced signals only.
Power Cord Length 3.0 m (9 ft 10 in)
Cabinet Materials Molded plastic
Dimensions (W x H x D) PT-EX800Z 530 x 177 x 445 mm (20-7/8 x 6-31/32 x 17-17/32 inches) (with supplied lens) PT-EX800ZL 530 x 177 x 385 mm (20-7/8 x 6-31/32 x 15-5/32 inches) (without lens)
Weight PT-EX800Z Approx. 10.6 kg (23.4 lbs) (with supplied lens) PT-EX800ZL Approx. 9.8 kg (21.6 lbs) (without lens)
Operating Noise 37 dB (LAMP POWER: NORMAL), 31 dB (LAMP POWER:ECO 1), 29 dB (LAMP POWER: ECO 2)
Operating Temperature 0-45 °C (32-113 °F)
Operating Humidity 10%-80% (no condensation)
Technology LCD