Current language: Nederlands
  • Presentation &
    Collaboration Solutions

Oplossingen voor presentatie en samenwerking

De mogelijkheid om gemakkelijk informatie te delen, samen te werken en te presenteren is nog nooit zo belangrijk geweest, zowel in het bedrijfsleven als in het onderwijs.

Maatschappelijke en zakelijke trends komen bij elkaar en veranderen de manier waarop we werken. Generatie Z is toegetreden tot de werkvloer en heeft hogere verwachtingen. Zij vragen om dezelfde intuïtieve technologie die ze thuis ook hebben, omdat ze daarmee optimaal kunnen presteren.

Steeds vaker wordt een BYOD-beleid gevoerd (Bring Your Own Device), waardoor binnen organisaties steeds meer verschillende mobiele apparaten worden gebruikt. Er is daarom behoeft aan snelle, open en bij voorkeur draadloze connectiviteit met systemen.

Ook de verschuiving van formele presentaties naar werkplekken voor samenwerking en kleine groepen beïnvloedt de technologie die op deze gebieden nodig is. Draadloze, one-touch, multimediale systemen voor het werken in groepsverband worden de norm. Dat geldt ook voor de noodzaak om direct te kunnen samenwerken en communiceren met collega's en klanten op afstand.

Panasonic heeft een scala aan oplossingen voor communicatie, samenwerking en presentatie die speciaal zijn ontworpen voor wat nodig is voor deze moderne manier van werken. Met onze draadloze presentatiesystemen komen medewerkers gewoon binnen en is een druk op een knop voldoende om verbinding te maken en schermen te delen, met de nieuwste 4K-beeldhelderheid en audiokwaliteit.  De systemen maken een eind aan technologiefrustraties en ingewikkelde bedrading en maken het mogelijk om snel ideeën en informatie te delen – wat ten goede komt aan creativiteit en productiviteit.

Onze interactieve displays en whiteboards brengen visuele content tot leven en maken real-time samenwerking mogelijk, zowel lokaal als via het web, doordat op het scherm aantekeningen bij de content kunnen worden gemaakt. Onze videoconferentie-oplossingen zijn geïntegreerd en geoptimaliseerd en na aanschaf meteen klaar voor gebruik in uw moderne werkomgeving.

Ontdek welke van onze nieuwste oplossingen voor presentatie en samenwerking geschikt is voor uw organisatie en hoe die de basis van uw agile bedrijfsvoering kan worden.