Current language: Nederlands

Error message

An illegal choice has been detected. Please contact the site administrator.

Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors, Professional displays
Sector: Leisure, Stadiums & Sports Facilities, Media Entertainment & Events, Rental & Staging
Toen Hull Nuway Audio Visual Technologies werd gevraagd AV-technologieën te integreren in de Bonus Arena, schakelde het bedrijf Panasonic in als de beste leverancier van hoogwaardige, onderhoudsvrije projectoren en displays.
Categorie: Professional displays
Sector: , Services, Finance, Banking & Insurance
EY heeft een multimedia-showroom en vergaderruimte gemaakt die op een imposante manier laten zien hoe moderne technologie de werkomgevingen en het samenwerken verbeteren.
Categorie: Broadcast & ProAV, Projectors, Professional displays
Het installeren van Panasonic-technologie in heel Media City Bergen brengt een modern, technologisch geavanceerd mediacentrum tot stand.