Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors
Sector: Europe
The Monumental Tour is a concept driven by artists Michael Canitrot and Jéremie Bellot which combines electronic music, historical features and architectural aspects. This event allows spectators to live an extraordinary sensory experience in some of France’s iconic landmarks: the audience watches a show of light and visual creations by the collective designers of AV-Extended while listening to electronic music played by DJs and other new talents.
Om het einde van het Duitse voorzitterschap van de Raad van de EU te vieren, organiseerde de Duitse ambassade een geluid- en lichtshow die op de muren van het Palais Garnier in Parijs werd geprojecteerd. Verantwoordelijk voor de technische en audiovisuele set-up van het evenement was Mvision, dat PT-RQ50K-projectors met 50.000 lm gebruikte.
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Museums
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Museums
24 pieces of Panasonic laser projectors provide visitors with a unique experience.
Categorie: Projectors
Sector: Europe

Pages