Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors
Sector: Education, University & College
Categorie: Professional displays
Sector: Enterprise, Services, Finance, Banking & Insurance
EY has created a multimedia showroom and meeting room which impressively shows how modern technology can improve working environments alongside the benefits of collaborative working.
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Amusement & Theme Parks
Categorie: Projectors
Een interactieve reis vol met kunst en technologie tot stand brengen voor meer dan 130.000 bezoekers van een speciale tentoonstelling over Bowie
Sector: Leisure, Museums
Welkom in Rome, bedacht door Paco Lanciano, is een indrukwekkende show die tot stand is gekomen met Panasonic PT-RZ570W laserprojectoren.

Pages