Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors
Sector: Public Sector & Institutions
Fiera Milano Congressi is refreshing the layout at MiCo with 36 Panasonic projectors, including 30 PT-RZ770 and 6 PT-DZ21K2, while a fibre optic signal routing ensures top quality throughout.
Categorie: Projectors
Sector: Manufacturing, Other Manufacturing
Teseo, a leading company in the leather-products sector, used Panasonic PT-VX610 video projectors to reproduce patterns directly on to the leather prior to cutting for faster, more accurate work.
Categorie: Projectors
Sector: Education, University & College
Loughborough University en Pure AV kozen voor projectie- en displaytechnologie van Panasonic voor een innovatieve onderwijsruimte in de nieuwe West Park Teaching Hub.
Categorie: Professional displays
Sector: Education, University & College
Pure AV verandert voor de faculteit Farmacie van Keele University met Panasonic lcd-displays een traditionele computerruimte met 48 zitplaatsen in een moderne leerruimte van 60 plekken die geschikt is voor samenwerken.
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Public Sector & Institutions, Public Facility, Transport & Logistics, Transport - Rail
ADi Audiovisual implementeert Panasonic-laserprojector met 10.000 lumen gekoppeld aan een dnp Supernova Infinity Screen voor 'Art on the Underground' in het Londense metrostation King's Cross.

Pages