Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors
Sector: Leisure, Restaurant & Bar
The trick in Prague's restaurant and bar business is to come up with something that the city has never seen before, an idea that will simply wow people. This is what has been achieved thanks to Panasonic projection at the Crazy Daisy cocktail bar.
Categorie: Projectors
Sector: Media Entertainment & Events, Rental & Staging
QED gebruikt Panasonic-laserprojectoren met hoge helderheid voor een spectaculaire architectonische projectiemapping bij The Deep in Hull, die ook werd gebruikt als achtergrond voor de live tv-uitzending van de bekendmaking van de Britse Culturele Hoofdstad 2021.
Categorie: Projectors, Professional displays
Sector: Education, University & College
Edge Hill University implements a lecture capture solution with Panasonic technology and Panopto software in a flexible graduation space.
Categorie: Projectors
Sector: Manufacturing, Other Manufacturing
Teseo, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van leerproducten, gebruikte PT-VX610-videoprojectoren van Panasonic om patronen rechtstreeks op het leer te projecteren zodat leerbewerkers sneller en nauwkeuriger kunnen snijden.
Categorie: Projectors
Sector: Public Sector & Institutions
Fiera Milano Congressi geeft MiCo een nieuw aanzien met 36 Panasonic-projectoren, waaronder 30 PT-RZ770 en 6 PT-DZ21K2 met een glasvezelverbinding die in het hele gebouw voor de beste kwaliteit zorgt.

Pages