Panasonic Visual Academy

De vrijheid om in uw eigen tempo cursussen te volgen 

Uw AV-ervaring uitbreiden en certificeren

Als onderdeel van ons Panasonic-partnerprogramma bieden wij een trainingsplatform aan dat speciaal is opgezet voor visual professionals zoals u: dealers, systeemintegrators, audiovisuele verhuurbedrijven en distributeurs. Het omvat producttrainingen voor een diepere kennis van visuele producten van Panasonic en een volledig trainingsprogramma waarmee u verschillende vaardigheidsniveaus kunt bereiken en speciale Panasonic-certificeringen kunt behalen.

Het Panasonic-certificeringsprogramma omvat ook accreditatie door AVIXA (voorheen de Infocomm-organisatie), en u kunt er Renewal Units mee verdienen binnen het Certified Technology SpecialistTM (CTS)-programma. Het CTS-programma wordt wereldwijd erkend als de belangrijkste professionele erkenning op het gebied van AV. 

Voor de eindgebruikers van onze technologieën biedt deze training de garantie van betere service en meer deskundigheid bij het installeren van projecten – en uw mogelijkheden worden groter.

Pluk de vruchten van de Panasonic Visual Academy:

  • Betere klantenservice leveren
  • De kennis van de producten van Panasonic in uw hele bedrijf en binnen uw teams verdiepen
  • Op de hoogte blijven van toonaangevende technologieën en kansen creëren voor upsell en cross-sell
  • Via het certificeringsprogramma Panasonic Visual-accreditatie behalen voor projectors en displays
  • Een duidelijk concurrentievoordeel krijgen
  • Uw niveau binnen het Panasonic-partnerprogramma verhogen (waardoor u nog meer voordelen hebt)
  • Renewal Units verdienen binnen het CTS-programma (Certified Technology SpecialistTM) van AVIXA (voorheen de Infocomm-organisatie).

Naast ons certificeringsprogramma bieden wij ook eendaagse trainingssessies voor nieuwe visuele producten. U kunt deze onafhankelijk volgen, en gedurende het jaar voegen we online modules toe voor specifieke producten.

Opzet van het programma

Het programma biedt verschillende niveaus van accreditatie:

PROJECTOREN

DISPLAYS
Niveaus Certifications Methode Niveaus Certifications Methode

Niveau 1

Visual Professional

Online

Niveau 1

Visual Professional

Online

Niveau 2

Visual Expert

+3RU in CTS AVIXA programme

Face-to-Face

Niveau 2

Visual Expert

 

Online

Niveau 3

Visual Advanced Expert

+3RU in CTS AVIXA programme

Face-to-Face

Niveau 3

Visual Advanced Expert

+3RU in CTS AVIXA programme

Face-to-Face

Nieuwe Product Training

Om het huidig certificatieniveau te verlengen en de kennis over nieuwe producten uit te breiden

Online

Het eerste niveau vindt plaats via online zelfstudie binnen het Academy-portal. Dit

e-learningplatform biedt u de vrijheid om te leren in het tempo dat bij u past. Meld u aan bij het Panasonic B2B-partnerportal en voltooi het niveau online. U krijgt een digitaal certificaat als bewijs dat u het niveau hebt behaald.

Het volgende niveau, met persoonlijke training, vindt plaats in het trainingscentrum in ons Europese hoofdkantoor in Wiesbaden (Duitsland). U werkt in kleine groepjes en profiteert van scholing die wordt gegeven door een erkende specialist van Panasonic. Voor elke persoonlijke training krijgt u 3 Renewal Units binnen het AVIXA CTS-programma.

Voor het Expert-niveau krijgt u een overzicht van het assortiment, een gedetailleerde beschrijving van kenmerken en functies, uitleg over instelwerkzaamheden en systeeminstallatie, praktijksessies met de software en elementair onderhoud van projectors. Als u deze cursussen hebt voltooid, krijgt u een Panasonic Expert-certificering.

De Expert-training geeft u vervolgens het recht om de Advanced Expert-training te volgen. Met die training krijgt u nog grotere vaardigheden en een nog diepere productkennis. In praktische sessies krijgt u een echt diepgaand inzicht in speciale functies en de verschillende manieren waarop projectors en displays kunnen worden geïnstalleerd.

Dit stapsgewijze leertraject resulteert in een Panasonic-certificering waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien en uw klanttevredenheid kunt verbeteren.

Haal meer voordelen uit het Partnerprogramma 

Voor het bereiken van een hoger niveau in het Partnerprogramma is uw expertise essentieel. Met uw trainingaccreditatie kunt u uw Partnerklasse verhogen, meer gekwalificeerde leads verzamelen en worden aanbevolen op de pagina Waar te koop op de Panasonic Business-website.