• TH-84LQ70

    84'' 4K Display

TH-84LQ70 – Duurzame en professionele grote 4K-beeldschermen

De grote 4K-beeldschermen van Panasonic bieden een uitstekende duurzaamheid voor professioneel gebruik

Zelfs onder de moeilijkste omstandigheden werken de beeldschermen langdurig en geven ze heldere en scherpe beelden met hoge resolutie weer. Hun 4K-kwaliteit garandeert uiterst gedetailleerde dynamische beelden op een groot scherm. Zelfs kleine letters en fijne texturen worden scherp en helder weergegeven.

Hoge duurzaamheid

De beeldschermen zijn uiterst duurzaam dankzij een specifiek design speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik

De LQ-serie is voorzien van een aluminium behuizing en een glazen beschermingspaneel aan de voorzijde van het scherm. Dankzij de uitstekende schokbestendigheid kunnen de schermen veilig en betrouwbaar worden ingezet op plaatsen waar veel mensen komen.

Ze kunnen ook zonder gevolgen voor de levensduur van de lamp verticaal worden geïnstalleerd, waardoor ze uiterst flexibel kunnen worden ingezet. De LQ-serie is erg geschikt voor verhuur waarbij het scherm veelvuldig wordt getransporteerd en geïnstalleerd.

Hoge betrouwbaarheid maakt continu (24/7) gebruik mogelijk

De LQ-serie is niet alleen schokbestendig, de beeldschermen kunnen ook continu (24/7) worden ingezet. De schermen zijn betrouwbaar voor gebruik in publieke ruimtes waar veel mensen samenkomen, zoals treinstations, luchthavens en winkelcentra, en voor installatie in controlekamers. Ze zijn ook uitgerust met verschillende ingangen/uitgangen voor veelzijdige toepassingen.

*Bij langdurig gebruik is het aan te raden om bewegende beelden te projecteren. Er kan beeldretentie optreden als een stilstaand beeld gedurende lange tijd wordt geprojecteerd. Beeldretentie kan geleidelijk verdwijnen als bewegende beelden worden weergegeven.

Uitstekende 4K-beeldkwaliteit

Adembenemende Panasonic 4K-kwaliteit tot in de kleinste details

De hoge resolutie van de LQ-serie zorgt met ca. 8.290.000 pixels, of ongeveer vier keer het aantal pixels van een Full-HD scherm, voor uiterst gedetailleerde beelden. Deze dynamische grote beeldschermen projecteren levensechte beelden. Met hun optimale kijkafstand van 1,5 keer de hoogte van het scherm zijn ze een uitstekende keuze voor vergaderzalen, waar beelden vaak van dichtbij worden bekeken, en om indrukwekkende sfeerbeelden te creëren voor informatieborden die gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers zullen trekken.

*Een comfortabele kijkafstand is afhankelijk van het type beeld, de kijkomgeving en de fysieke toestand van de kijker.

Vergelijking optimale kijkafstand
TH-98LQ70: 1.288 mm x 1,5 = 1.932 mm
TH-103PF12: 1.419 mm x 3 = 4.257 mm

Niet-4K-bronnen worden ook prachtig weergegeven

De Image Enhancement-technologie geeft ook Full-HD beelden en PC-signalen extreem scherp weer. Het converteert niet-4K-bronnen op tot een hoge beeldkwaliteit. Bewegende beelden, die voorheen moeilijk te compenseren waren, worden nu ook gelijkmatig en helder weergegeven.

Flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden

Flexibele installatie dankzij gemakkelijk te gebruiken randapparatuur

De schroefgaten en de installatieposities voor de LQ-serie komen overeen met die van eerdere grote plasmaschermen van Panasonic. Randapparatuur, ook gefabriceerd door derden, kunnen zonder problemen worden gebruikt. U bespaart tijd en kosten want bij het vervangen van een plasmascherm kunt u de bestaande beugels opnieuw gebruiken.

Nieuwe sleuf* voor veelzijdige 4K-ingang

Een nieuwe sleuf maakt het mogelijk om de interface eenvoudig te wijzigen naargelang van het gebruik. In de toekomst zal een 4K-interface beschikbaar zijn. Dankzij aanpasbare interfaces kunnen bedrijfstoepassingen gemakkelijk worden uitgebreid.

*3G-SDI wordt ondersteund door een optionele terminalkaart.

Vier video-indelingen op één scherm

Op één scherm kunnen vier verschillende videoformaatsignalen worden weergegeven. Op de veelzijdige standaardterminals kunnen vier beelden gemakkelijk op één scherm worden weergegeven.

*Er zijn enkele beperkingen wat betreft de ingangssignalen en schermweergaven.

Ecodesign Informatie volgens de EU wetgeving 801/2013, voor meer informatie: www.ptc.panasonic.eu

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.