Panasonic komt met nieuwe serie interactieve whiteboards

Panasonic komt binnenkort met twee nieuwe displays met touchscreen. Met de beide nieuwe displays biedt Panasonic bedrijven en onderwijsinstellingen een betaalbare oplossing voor digitale whiteboards. De 75-inch 4K Direct-LED-display (TH-75BQE1) en het 65-inch Full HD Direct-LED-display (TH-65BFE1) vormen een aanvulling op het bestaande assortiment interactieve displays. Als ze via USB en HDMI of via VGA verbonden zijn met een PC kunnen de displays in combinatie met de whiteboard-software van Panasonic gebruikt worden.

De nieuwe interactieve displays met 400 cd/m2 bieden een 10-punts touchscreen, eenvoudige notitiemogelijkheden met stylus en ze beschikken daarnaast over een vergrootglas, spotlight en fade-outmarker. De displays beschikken ook over een eenvoudige USB-geheugenviewer voor het decoderen van media die zijn opgeslagen op USB-apparaten.

“We hebben het bedieningsgemak van onze interactieve displays toegankelijker en betaalbaarder gemaakt voor alle sectoren,” aldus Florence Antony, Product Marketing Manager bij Panasonic. “De technologie is geschikt voor samenwerking tijdens lessen en vergaderingen aangezien de whiteboardmodus door twee of meer gebruikers tegelijk kan worden bediend. Op deze manier kan men in groepen aan bestanden werken voordat ze worden bewerkt en opgeslagen.”

De TH-75BQE1 en TH-65BFE1 zijn verkrijgbaar vanaf de zomer van 2017.

Meer informatie over Panasonic Visual System Solutions is verkrijgbaar op https://business.panasonic.nl/visual-system/