• Nieuws en evenementen
    News and events - plain

Nieuws

6/02/2018

Panasonic heeft tijdens ISE 2018 een nieuwe reeks mobiele projectoren aangekondigd met een hoge helderheid en een laag gewicht, die vooral ontworpen zijn voor gebruik in kantoren en klaslokalen.

6/02/2018

Panasonic Business heeft twee extra heldere projector-modellen aangekondigd voor onderwijs en bedrijfsleven, die draagbaarheid en LCD-beeldkwaliteit combineren met de lage operationele kosten en hoge betrouwbaarheid van SOLID SHINE-laser.

6/02/2018

Panasonic heeft ISE 2018 benut om de nieuwste toevoeging aan zijn projectorassortiment aan te kondigen: een 4K+ laserfosforprojector, die speciaal ontwikkeld is voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installaties.

De introductie van de PT-RQ22K 3-Chip DLPTM SOLID SHINE-laserprojector, die perfect voldoet aan de eisen voor een lichtgewicht 4K+ projector met hoge helderheid, is slechts een van de vele aankondigingen van de Japanse fabrikant tijdens de ISE-beurs in Amsterdam.

6/02/2018

Op ISE 2018 presenteert Panasonic haar interactieve serie ShadowSense™-beeldschermen, die speciaal ontworpen is voor high-end digitale reclametoepassingen.

Pages