Phone number:
Phone number:
Current language: Nederlands
  • Nieuws en evenementen
    News and events - plain

Nieuws

3/03/2021

De twee nieuwe Zero-Offset Ultra Short Throw (UST) Zoom lenzen brengen het publiek nog dichter bij de actie in de location-based entertainment industrie met visueel meeslepende ervaringen. Deze lenzen voor Panasonic LCD projectoren benutten elke centimeter van het schermoppervlak van vloer tot plafond en zorgen voor schaduwvrije beelden in zeer kleine installatieruimtes. De lenzen zijn daardoor ideaal voor musea, tentoonstellingen en live evenementen. 

3/03/2021

Ideaal voor bedrijven, onderwijs en musea met Edge Blending en nieuwe zero-offset UST-zoomlenscompatibiliteit.

 

Panasonic Visual Systems Solutions heeft in februari 2021de veelzijdige PT-MZ880-serie LCD-laserprojectoren aangekondigd- voor de zakelijke, educatieve en museummarkt - vanaf mei 2021 verkrijgbaar zal zijn. De nieuwe Solid Shine-serie, die werd getoond op het AVID 2021-evenement in Lindlar, Duitsland, is een update van de PT-MZ770-serie en biedt een uitstekende beeldkwaliteit, probleemloze set-up en een milieuvriendelijk ontwerp.

 

29/10/2020

Panasonic definieert standaard voor immersief locatiegebonden entertainment met de PT-RQ35K projector serie
 

De PT-RQ35K-projectorserie van Panasonic:  's werelds kleinste en lichtste 30.500 lumen 3-chip DLP-projector

29/10/2020

Nieuwe whitepaper illustreert de centrale rol van projectoren in plaats van led-displays bij Europese evenementen
Europese verhuur- en podiumbedrijven ondervinden creatieve, commerciële en operationele voordelen dankzij de Panasonic RQ50K projector.