• Nieuws en evenementen
    News and events - plain

Nieuws

10/06/2019

Panasonic heeft een nieuwe serie 3lcd-laserprojectoren geïntroduceerd. Het PT-MZ16K-assortiment is speciaal ontworpen om de werklast van AV-beheerders bij bedrijven en universiteiten te verminderen. Door een vereenvoudigde installatie, onderhoudsvrije werking en nieuwe maatregelen die de impact van technische storingen beperken.  

De PT-MZ16-serie heeft een helderheid van 16.000 lumen en WUXGA-resolutie voor hoogwaardige projectie. In combinatie met de stille en lichte constructie is het een ideale oplossing voor collegezalen en vergaderruimtes.

4/06/2019

Panasonic heeft op vakbeurs InfoComm 2019 de nieuwste aanvullingen op het premium SQ1-displayassortiment aangekondigd: de TY-SB01WP en TY-SB01WPB.  De eenvoudige plug-and-play presentatiesystemen, waarmee verschillende schermen draadloos gedeeld kunnen worden, vergemakkelijken de samenwerking en het delen van informatie tijdens vergaderingen en presentaties.

28/05/2019

Panasonic heeft op de audiovisuele vakbeurs InfoComm 2019 een uitbreiding van zijn assortiment projectoren aangekondigd. De 1-chip DLP® PT-LRZ35-serie, bedoeld voor toepassing in samenwerkingsomgevingen, is de eerste serie projectoren waarin RGB-ledlichtbronnen worden gebruikt.

5/02/2019

Panasonic heeft details bekendgemaakt rondom drie nieuwe zero-offsetlenzen voor de 1- en 3-Chip DLP™-projectorseries. Eén hiervan is 's werelds eerste UST-lens met een aangedreven optische zoomlens.

Pages