• Internationale Awards

Internationale awards

2019

De innovatie van Panasonic op het gebied van projectie voor grote locaties en installaties werd onlangs op ISE beloond met de RAVE-award

De ‘Best of ISE-awards’ van rAVe Publications zijn een erkenning van de belangrijkste producten die op de beurs worden getoond.

De PT-RQ50, de kleinste 50.000 lumen laserprojector ter wereld, won de prijs voor de beste nieuwe 4K DLP-projector. De projector biedt adembenemende beeldkwaliteit in één compacte behuizing, ontworpen voor grote locaties.

 

De innovatie van Panasonic op het gebied van projectie voor grote locaties en installaties werd onlangs op ISE beloond met de RAVE-award

De ‘Best of ISE-awards’ van rAVe Publications zijn een erkenning van de belangrijkste producten die op de beurs worden getoond.

Onze ET-DLE020, ’s werelds eerste ultra-short-throw zero-offsetlens met zoom en shift won de ‘Best new lens of ISE’. Dit product werd tijdens de show gedemonstreerd met een 1-chip DLP-projector. Het kan zelfs in een beperkte ruimte, vooral in zalen met een laag plafond, van korte afstand grote beelden creëren.

 

 

2017

PT-RZ31K wint Prolight & Sound International Press Award voor beste videoprojector

Opnieuw waren meer dan 100 journalisten van gespecialiseerde tijdschriften over de hele wereld opgeroepen om de beste muziekinstrumenten en audioapparatuur van 2016/2017 te nomineren en te quoteren in de 38 categorieën van de prestigieuze mipa/pipa Musikmesse/Prolight & Sound International Press Award .

 

Winnaars uit de categorie Technologie van de InAVation Awards 2017

Het lcd-scherm werd door aanwezigen als beste verkozen in de categorie Digitale informatievoorziening, met in totaal 35.916 stemmen voor 92 verschillende producten uit 14 afzonderlijke categorieën.

 

Panasonic-projectors winnen rAVe Award voor liveshow ISE 2017

De betoverende liveshow van Panasonic op ISE, één van de grootste beurzen van Europa, heeft de prijs voor de beste live-demonstratie van rAVe Publications gewonnen.

 

 

PT-RQ32K is Live Design Product of the Year

LIVE DESIGN heeft de PT-RQ32K 3chip-DLP™-projector van Panasonic verkozen tot beste videoprojector van het jaar. Het gerenommeerde digitale tijdschrift noemde de PT-RQ32K "een verbluffende laserfosforprojector van 30.000 lumen. Het apparaat geeft een fenomenaal contrast en zwartwaarden in een vormgeving die ideaal is voor gebruik op evenementen. De producenten zetten op succesvolle manier de ontwikkeling verder met het gebruik van laserfosfor als bron, omdat de lamp hierdoor aanzienlijk langer mee gaat dan de traditionele lampoplossingen."

 

2016

Winnaars InfoComm 2016 Rental & Staging New Product Award

De LQ-serie met digitale flatpanel-schermen van Panasonic heeft de award voor de beste 4K digitale informatievoorziening in de wacht gesleept op de InfoComm Rental & Staging Systems-awards 2016.

 

 

rAVe Readers' Choice Awards 2016

rAVe-lezers hebben hun stem uitgebracht voor de vijfde editie van het jaarlijkse rAVe Readers' Choice Awards en Panasonic uitgeroepen als hun "favoriete projectorfabrikant".

De trofeeën van de rAVe Readers’ Choice Awards werden aan Panasonic uitgereikt tijdens InfoComm 2016.

PT-RQ13K wint InfoComm 2016 Rental & Staging New Product Award

De winnaars van de InfoComm/Rental & Staging Systems New Product Awards 2016 werden bekendgemaakt.

Het programma, georganiseerd door het tijdschrift NewBay Media’s Rental & Staging Systems, erkent en beloont fabrikanten van nieuwe producten voor live-evenementen en optredens die sinds de InfoComm van vorig jaar op de markt zijn gekomen.

De PT-RQ13K 3 chip-DLP™-projector Panasonic werd verkozen als "Beste videoprojector tot maximaal 10.000 lumen" tijdens de Rental & Staging Systems Product Awards.

 

PT-RZ570 wint Best of Show Award op ISE 2016

NewBay Media heeft de nieuwe producten bekend gemaakt die volgens hun juryleden 'Best of Show' zijn tijdens Integrated Systems Europe (ISE). De DLP™-projector met laserlichtbron en 1 chip van Panasonic, de PT-RZ570, won de Best of Show Award voor ISE 2016 van Tech&Learning UK.

PT-RQ13K/RZ12K/RS11K wint de iF Design Award 2016

De Panasonic PT-RQ13K/RZ12K/RS11K DLP™-projectors met laserlichtbron en 3 chips hebben de iF Design Award 2016 in de wacht gesleept.

 

PT-RQ13K wint 2016 DIGI Award

De PT-RQ13K-projector met laserlichtbron (3 chip) van Panasonic ontving de 2016 DIGI Award voor de beste nieuwe technologie-innovatie op het gebied van digitale informatieschermen.

 

2015

 

Panasonic valt twee keer in de prijzen op de rAVE Readers' Choice Awards

rAVe-lezers hebben hun stem uitgebracht voor de vierde editie van de jaarlijkse rAVe Readers' Choice Awards en Panasonic uitgeroepen als hun "favoriete projectorfabrikant" en de PT-DZ21K als hun "favoriete projector".

De trofeeën van de rAVe Readers’ Choice Awards werden aan Panasonic uitgereikt tijdens InfoComm 2015.

 

PT-RZ670 wint 'Best Video Projection Product/10K Lumen or Less' op InfoComm 2015

De Rental & Staging Systems/InfoComm Product Awards 2015 werden bekendgemaakt en uitgereikt tijdens de InfoComm-show in Orlando, als erkenning voor de meest innovatieve producten voor de evenementenmarkt die het afgelopen jaar zijn verschenen.

De PT-RZ670-serie 1 chip-DLP™-projector van Panasonic werd verkozen als "Beste videoprojectieproduct van maximaal 10.000 lumen" tijdens de Rental & Staging Systems Product Awards.

 

PT-RZ370 wint de 'Star Product Award' op de InstallAwards 2015

De Panasonic PT-RZ370 led/laser-gecombineerde 1 chip - DLP™-projector ontving de 'Star Product Award' in de categorie onderwijs tijdens de InstallAwards 2015.

De PT-RZ370 ontving de prijs voornamelijk vanwege het grote aantal geslaagde installaties in Kingston University in het Verenigd Koninkrijk.

Projectie-mapping van Panasonic werd verkozen als 'Best Demo' op de Digital Signage Expo 2015

rAVe Publications riep projectie-mapping van Panasonic uit tot 'Best Demo' op de Digital Signage Expo 2015.

Als 's werelds grootste en langstlopende conferentie- en vakbeurs gericht op digitale informatievoorziening en interactieve technologie, kwamen er duizenden professionals uit de branche van over de hele wereld op de Digital Signage Expo (DSE) 2015 af. Panasonic demonstreerde de mogelijkheden van projectie-mapping met behulp van drie mannequins.

 

Panasonic wint de Best of ISE 2015 Awards voor "Best ISE Demo"

rAVe Publications maakte de winnaars van de Best of ISE 2015 Awards bekend en Panasonic werd bekroond met 'Best ISE Demo' voor zijn buitengewone demonstratie van projectie-mapping.

De demonstratie kwam tot stand door een samenwerking tussen Panasonic, The Projection Studio, d3 Technologies en Tesla Motors. De met vinyl bekleedde elektrische auto van Tesla werd ge-mapped met videobeelden, zodat gasten kon de zien hoe de auto er rijdend uitzag in verschillende omgevingen.

Om de innovatieve projectie te realiseren, projecteerden zes PT-DZ21K2-projectors complexe gemapte beelden op de auto. En twee PT-DS20K2-projectors met ET-D75LE90 ultra-short-throw lenzen werden gebruikt voor ononderbroken beelden op een gebogen muur die als achtergrond diende.

Met de presentatie van hun nieuwe PT-DZ21K2-serie projectoren en hun geavanceerde oplossing, wist Panasonic een innovatieve demonstratie te geven en de aandacht van de bezoekers van ISE 2015 te trekken.