Current language: Nederlands

Hoe Panasonic projectiebeelden met buitengewone kwaliteit creëert?

Real Motion-processor voor soepel vloeiende bewegende beelden

Real Motion-processor maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om drie extra frames te creëren voor elk beeld, waarmee de standaardopnamen van 60 fps worden opgewaardeerd naar 240 frames per seconde. Dit resulteert in ongelooflijk natuurlijke en realistische bewegende beelden, bij uitstek geschikt voor het uitzenden van sportevenementen en andere snelle videobeelden. Daarnaast kunnen beelden van maximaal 240 Hz*1 worden weergegeven met simultane SDI-, DVI-D- en HDMI-ingangssignalen*2*3. Een verfijnde optical engine verbetert de scherpstelling voor een levensecht gevoel van resolutie, contrast en vloeiende bewegingen.

*1 De verversingsfrequentie varieert, afhankelijk van de verticale scanfrequentie. De beeldsnelheid van 240 Hz wordt gedownsampled naar 60 Hz bij het projecteren met een resolutie van 4K+.
*2 HDMI- en DVI-D-aansluitingen zijn alleen beschikbaar op optionele SLOT NX-kaarten. Er zijn twee kaarten van dezelfde soort nodig bij het weergeven van beelden op 240 Hz via simultane ingangen.
*3 Functies van de geometrische aanpassings- en upgradekit worden niet ondersteund bij simultane video-ingangssignalen.

 

Quad Pixel Drive gaat verder dan 4K

De PT-RQ13K levert een betere resolutie van 4K door gebruik te maken van een snelle 2560 x 1600-pixel (WQXGA) DMD-chip, die elke pixel verticaal en horizontaal verschuift, waardoor in feite het aantal pixels verviervoudigt. In combinatie met de 240 Hz frame-creatietechnologie Real Motion-processor produceert de pixel-verviervoudigingstechnologie Quad Pixel Drive ongelooflijk gedetailleerde beelden van 5120 x 3200 pixels (4K+, 16:10) die hun natuurlijke scherpte en helderheid behouden. Naast soepel vloeiende en nauwkeurige beelden, zorgt de extra gedetailleerdheid er ook voor dat kleine letters op beelden in presentaties en lezingen goed leesbaar zijn.

Pixel-verviervoudigingstechnologie

Door pixels verticaal en horizontaal te verschuiven worden beelden met ultrahoge resolutie gecreëerd die standaard UltraHD overtreffen.

Nieuwe Real Motion-processor

De unieke snelle 240 Hz frame-creatietechnologie van Panasonic voor beelden met een resolutie van 5120 x 3200 pixels (16:10) 
zorgt voor de meest vloeiende weergave van snel bewegende 4K+ beelden.

 

Frame-creatietechnologie vermindert bewegingsonscherpte

Samen met een unieke snelle Real Motion-processorchip heeft Panasonic de optical engine van de PT-DZ21K2-serie vervolmaakt om hogere scherpstellingsprestaties te krijgen voor een beter gevoel van resolutie, contrast en vloeiende beweging. Met de Real Motion-processor worden extra frames gecreëerd en geïnterpoleerd voor een hoge beeldsnelheid van 120 Hz*; dit resulteert in een ongelooflijk natuurlijke en realistische reproductie van beweging. Bovendien kunnen 120 Hz* beelden worden weergegeven met simultane Dual-link 3G-SDI-, DVI-D- en HDMI-ingangssignalen.

* De beeldsnelheid varieert, afhankelijk van de frequentie van het ingangssignaal. De PT-DW17K2 heeft een maximale afspeelfrequentie van 60 Hz