Current language: Nederlands
  • LAAGDREMPELIGE SCHERMEN

Laagdrempelige professionele ledschermen voor bedrijven

Laagdrempelige Panasonic-schermen voor professioneel gebruik

4K- en HD-schermen die gezien mogen worden

Meer dan ooit is een onmiddellijke visuele impact essentieel voor het overbrengen van de boodschap van uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreid assortiment professionele 4K- en HD-ledschermoplossingen van hoge kwaliteit waarmee u zich op uiteenlopende locaties kunt onderscheiden van de massa. Van winkels en winkelcentra tot vergaderruimten, controlekamers, hotelrecepties en luchthavens.

En voor uw gemoedsrust heeft Panasonic gratis controlesoftware (Multi Monitoring & Controle Software) waarmee u tot 2048 apparaten via een LAN-netwerk vanaf één pc kunt bewaken en bedienen. Hiermee kunnen gemakkelijker meerdere apparaten binnen een faciliteit of winkel worden beheerd en kunnen inhoudswijzigingen worden uitgevoerd via LAN.

4K-schermen met impact

Met ledschermformaten van 43 tot 86 inch geven onze laagdrempelige 4K-schermen u meer vrijheid om te worden gezien in drukke omgevingen. Onze modellen hebben een brede kijkhoek voor hoge zichtbaarheid, een ruimtebesparend ontwerp en slimme schermen die zich kunnen aanpassen aan de lichtomstandigheden van de locatie. En omdat onze beeldschermen licht van gewicht zijn, kunnen ze op meer plaatsen dan ooit veilig en eenvoudig liggend, staand of in een meervoudige schermformatie worden bevestigd.

De instapserie beschikt over een ingebouwde USB-mediaspeler die het afspelen van 4K-video, stilstaand beeld en full HD-content mogelijk maakt zonder dat daarvoor externe kabels of een decoder nodig zijn.

Full HD voor optimale helderheid

Alle professionele schermen van Panasonic hebben 180p Full HD voor een uitstekende beeldkwaliteit en een heldere, duidelijke weergave van uw boodschap – wat vooral van vitaal belang is in openbare ruimten binnenshuis waarin veel wordt bewogen. Dankzij een groot aantal verschillende ondersteunde ingangen zijn onze systemen bovendien eenvoudig uit te breiden. U kunt functionele onderdelen koppelen die bij uw zakelijke toepassing passen. Onze schermen hebben ook een USB-speler, zodat u dynamische informatievoorziening kunt inzetten zonder dat u een setbox of een pc nodig hebt.

Ontdek hoe onze 4K- en Full HD-beeldschermen u meer manieren bieden om gezien te worden. Lees onze casestudy's of bekijk ons assortiment schermen.