• TH-75BQE1

    75" 4K Interactive Display

Robuuste touchscreens ontworpen voor samenwerking - TH-75BQE1

Interactieve touchscreens – flexibele en betrouwbare displays, bij uitstek geschikt voor onderwijs- en vergaderruimten

  TH-65BFE1 TH-75BQE1
Schermafmeting 65 inch 75 inch
Helderheid 400 cd/m² 400 cd/m²
Lcd-scherm VA-scherm D-LED VA-scherm D-LED
Resolutie 1920 x 1080 3480 x 2160

 

  • Groot interactief scherm
  • Multitouch-scherm verhoogt gebruiksmogelijkheden en betrokkenheid van deelnemers 
  • Verkrijgbaar met een breed scala aan functies van de Whiteboard Software van Panasonic

Interactieve touchscreens ontworpen voor samenwerking

Verkrijgbaar in twee afmetingen: de TH-65BFE1 met 65 inch is perfect als interactief whiteboard in onderwijsruimten, terwijl de TH-75BQE1 ideaal is voor grotere ruimten. De interactieve schermen kunnen liggend of staand worden geplaatst, voor een flexibelere installatie. Beide schermen hebben een geluidsbalk aan de voorkant die ervoor zorgt dat alles duidelijk te horen is.

Perfecte helderheid

De TH-75BQE1 met 4K-resolutie levert een perfect helder beeld, waardoor elk detail goed zichtbaar is, niet alleen voor he publiek in een grote ruimte, maar ook bij het rechtstreeks werken op het scherm. Deze helderheid, gecombineerd met een schermgrootte van 75 inch, maakt het lezen van tekst heel gemakkelijk, zelfs bij weergave in grote onderwijs- of vergaderruimten.

Gebouwd voor de praktijk

De TH-65BFE1 en de TH-75BQE1 blinken uit door betrouwbaarheid. Speciaal ontworpen het met oog op veiligheid en gebruiksgemak, zijn de touchscreens perfect voor gebruik in onderwijsinstellingen. De schermen zijn gemaakt van veiligheidsglas dat is bedekt met een folie om versplintering te voorkomen. Ze hebben bovendien een draaghendel om ze veilig te kunnen verplaatsen.

Kosteneffectief samenwerken

Dankzij de interactieve touchscreen-functionaliteit zijn de TH-65BFE1 en de TH-75BQE1 bij uitstek geschikt voor samenwerking, of dit nu is als interactief whiteboard in onderwijsruimte of in de directiekamer. Net als de rest van de BF1-serie worden de schermen geleverd met de Whiteboard Software van Panasonic, met een whiteboardmodus, PowerPoint®-presentatiemodus en video- en schermopnamefuncties

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.