• TH-49LF80-SST

    49" Display with ShadowSense

De supernauwkeurige interactieve schermen waarop u kunt vertrouwen - TH-49LF80-SST

Met ShadowSense multitouch – robuuste, nauwkeurige, interactieve displays, perfect openbare informatievoorziening

  TH-55LF80-SST TH-49LF80-SST TH-42LF80-SST
SCHERMAFMETING 55-inch (1387mm) 49-inch (1232mm) 42-inch (1064mm)
HELDERHEID 700 cd/m² 700 cd/m² 700 cd/m²
LCD-SCHERM IPS/ E-Led IPS/ E-Led IPS/ E-Led

 

  • Hoge aanraak- of Touch-nauwkeurigheid
  • Korte responstijd
  • Robuust en betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk

 

Uiterst nauwkeurig en snel reagerend

De LF80-SST-serie interactieve displays maakt gebruik van ShadowSense™-technologie voor een hoge aanraaknauwkeurigheid en een snelle responstijd. De technologie is gebaseerd op sensoren die de schaduw van een voorwerp detecteren en aan de hand daarvan de exacte locatie bepalen. De displays kunnen automatisch invoermiddelen, zoals een vingertop, stylus of vlakgom, detecteren en hiertussen schakelen; onbedoelde aanrakingen kunnen zelfs worden herkend en genegeerd.

Ingebouwde betrouwbaarheid  

 De LF80-SST-schermen zijn perfect voor signage en voor het weergeven van gegevens in openbare plaatsen. Door het 4 mm gehard veiligheidsglas, zijn de touchscreens duurzaam en erg tolerant voor vuil en objecten die de sensoren blokkeren. De schermen zijn bedoeld om continu te werken, 24/7, en u kunt kiezen voor vroegtijdige waarschuwing software om u te waarschuwen als er afwijkingen worden gedetecteerd.

Intuïtief en gebruikersvriendelijk

De LF80-SST-serie is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De nauwkeurige touchscreen-technologie werkt zelfs in helder verlichte omgevingen, terwijl de eigen helderheid van 700 cd/m² en de brede zichthoek van het IPS-paneel het scherm zeer goed leesbaar maken. Het stevige glas heeft tevens een glad antireflectieoppervlak waarop u makkelijk kunt tekenen en schrijven.

Flexibele formaten

De touchscreens zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 42 inch, 49 inch en 55 inch De schermen kunnen staand of liggend worden gemonteerd, voor flexibiliteit bij het creëren van zelfbedieningskiosks en POS-displays.

Eenvoudig te installeren en te beheren

De digitale LINK maakt het mogelijk voor het verzenden van video, audio en controle signalen over een lange afstand (tot 150 m [492 ft] met een enkele LAN-kabel. Dit biedt de transmissie van hoge kwaliteit beelden en geluiden, evenals de afstandsbediening.
U kunt ze op afstand beheren met behulp van uw CMS app of Panasonic Multi Monitoring en Control Software. Het is gemakkelijker om updates te installeren en de schermen te beheren die minder kosten.

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.