• TH-42AF1-SST

    42" Display with ShadowSense

De supernauwkeurige interactieve schermen waarop u kunt vertrouwen: TH-42AF1-SST

Met ShadowSense multitouch – robuuste, nauwkeurige, interactieve displays, perfect openbare informatievoorziening

  TH-55AF1-SST TH-49AF1-SST TH-42AF1-SST
Schermafmeting 55 inch (1.387 mm) 49 inch (1.232 mm) 42 inch (1.064 mm)
Helderheid 500 cd/m² 500 cd/m² 500 cd/m²
Lcd-scherm IPS/E-Led IPS/E-Led IPS/E-Led

 

  • Hoge aanraak- of Touch-nauwkeurigheid
  • Korte responstijd
  • Robuust en betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • OpenPort PLATFORM voor eenvoudig beheer 

 

Uiterst nauwkeurig en snel reagerend

De AF1-SST-serie interactieve displays maakt gebruik van ShadowSense™-technologie voor een hoge aanraaknauwkeurigheid en een snelle responstijd. De technologie is gebaseerd op sensoren die de schaduw van een voorwerp detecteren en aan de hand daarvan de exacte locatie bepalen. De displays kunnen automatisch invoermiddelen, zoals een vingertop, stylus of vlakgom, detecteren en hiertussen schakelen; onbedoelde aanrakingen kunnen zelfs worden herkend en genegeerd.

Ingebouwde betrouwbaarheid  

Zowel de hardware als de software is gemaakt voor betrouwbaarheid. Dat maakt deze schermen perfect voor elektronische borden en informatievoorziening op openbare plaatsen. Gemaakt van 4 mm dik veiligheidsglas, zijn de touchscreens stevig en goed bestand tegen vuil en voorwerpen die de sensoren blokkeren. De schermen zijn bedoeld voor ononderbroken 24/7 gebruik. U kunt ervoor kiezen software te installeren die vroegtijdig een melding geeft als er ongewone zaken worden geconstateerd.

Intuïtief en gebruikersvriendelijk

De AF1-SST-serie is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De nauwkeurige touchscreen-technologie werkt zelfs in helder verlichte omgevingen, terwijl de eigen helderheid van 500 cd/m² en de brede zichthoek van het IPS-paneel het scherm zeer goed leesbaar maken. Het stevige glas heeft tevens een glad antireflectieoppervlak waarop u makkelijk kunt tekenen en schrijven.

 

Flexibele formaten

De touchscreens zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 42 inch, 49 inch en 55 inch De schermen kunnen staand of liggend worden gemonteerd, voor flexibiliteit bij het creëren van zelfbedieningskiosks en POS-displays.

Gestroomlijnd met OpenPort PLATFORM

Omdat de AF1-SST-serie werkt met het OpenPort PLATFORM, ons eigen besturingssysteem op basis van Android met geïntegreerd SoC (System-on-a-Chip), is er geen externe computer nodig.  Dankzij de aanraaknavigatie kunt u de inhoud ook beheren door het scherm zelf aan te raken. U heeft dus ook geen toetsenbord of muis meer nodig. Het OpenPort PLATFORM biedt toegang tot een groot aantal voorzieningen, zoals een ingebouwde mediaspeler waarop een steeds groter aantal CMS-apps voor informatievoorziening draait. Hierdoor zijn deze schermen heel eenvoudig te installeren en te beheren. 

Eenvoudig te installeren en te beheren

Dankzij het OpenPort PLATFORM zijn deze schermen wifi-compatibel. Het is dus niet alleen heel eenvoudig om ze met internet te verbinden, u kunt de schermen ook gebruiken op plaatsen waar een netwerkkabel niet kan komen. U kunt ze bovendien op afstand beheren met behulp van uw CMS-app of de Multi Monitoring and Control Software van Panasonic. Omdat de schermen verbonden zijn met de cloud, is het makkelijker om updates te installeren en de schermen te beheren. Dat leidt op zijn beurt weer tot lagere kosten.

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.