Phone number:
Phone number:
Current language: Nederlands
  • PT-MZ670

    6.500lm/ WUXGA/ LCD Laser

Flexibele, voordelige Solid Shine-laserprojector - PT-MZ670

Projecteren op één scherm en uitgebreide samenwerking voor collegezalen en vergaderruimtes

  PT-MZ670 PT-MW630 PT-MZ570 PT-MW530
Helderheid 6.500 lm 6.500 lm 5.500 lm 5.500 lm
Resolutie WUXGA WXGA WUXGA WXGA
Contrastverhouding 3.000.000:1 3.000.000:1

3.000.000:1

3.000.000:1

 

  • Heldere beelden van hoge kwaliteit
  • Compact en lichtgewicht
  • Flexibele installatie
  • Ontworpen voor samenwerking
  • Lange levensduur en weinig onderhoud

Heldere beelden van hoge kwaliteit

De MZ670-serie combineert de uitmuntende Solid Shine-laser met 3LCD-technologie om levendige, heldere beelden te produceren. De projectors bieden een hoge helderheid van 6500 lm (MZ670/MW630), een hoge WUXGA-resolutie (MZ670/MZ570) en een hoge contrastverhouding (3.000 000:1), terwijl de Detail Clarity Processor 4-beeldprocessor beelden optimaliseert door ze helderder en scherper te maken.

 

Compact en lichtgewicht

Met een bescheiden afmeting en een gewicht van nog geen 15,2 kg zijn de MZ670-projectors compact en licht: een praktische keuze om tijdens lessen en in vergaderruimtes te gebruiken. Bovendien brengen de projectors slechts 28 dB voort in de Eco-modus (stiller dan het geluid van een schrijvende pen ­) zodat het publiek niet wordt afgeleid tijdens de presentatie.

Flexibele installatie

Dankzij de flexibele installatiemogelijkheden van de MZ670-serie kunnen de projectors in verschillende soorten klaslokalen en vergaderruimtes worden gebruikt. De lenzen zijn verwisselbaar (compatibel met lenzen uit de PT-EZ770-serie), waardoor dezelfde projector in kleine en grote ruimtes gebruikt kan worden.

Verder heeft u met de functie Gemotoriseerde lensverschuiving geen ladder nodig om de verschuiving en zoom/focus van de lens aan te passen. Met geometrische aanpassing kunt u op bolle of speciaal gevormde schermen projecteren en met de Vrije 360-gradeninstellingen kan de projector onder iedere gewenste hoek geïnstalleerd en geprojecteerd worden.

 

Ontworpen voor samenwerking

De optionele draadloze ET-WM300-module voegt veel verschillende samenwerkingstechnologieën toe waarmee u met meerdere apparaten draadloos kunt projecteren, kunt presenteren zonder pc en veilig content kunt netwerken en streamen. Deze functies maken de MZ670 perfect voor presentaties van studenten, interactieve colleges, training, brainstormen en overige projecten waarbij wordt samengewerkt.

 

Lange levensduur en weinig onderhoud

Ontvang tot 20.000 uur aan scherpe beelden van hoge kwaliteit van de laserlichtbron met een lange levensduur en weinig onderhoud. Het Ecofilter met een lange levensduur kan tot 20.000 uur gebruikt worden, om tijd te besparen en het gedoe te besparen van het vervangen van het filter (met name handig voor aan het plafond bevestigde projectors). De stofdichte behuizing zorgt ook voor minder onderhoud en verlengt de levensduur van de projector.

Aanpasbare beelden

Met de functie Kleurencorrectie kunt u kleine verschillen in de kleur van individuele schermen aanpassen, zodat schermen die naast elkaar worden gebruikt hetzelfde zijn. De MZ670-serie bevat ook een omgevingslichtsensor die automatisch de lichtniveaus in de ruimte detecteert en de helderheid van het beeld aanpast om het duidelijk zichtbaar te maken in donkere of sterk verlichte ruimtes.

 

Flexibele in- en uitgangen

MZ670-projectors zijn DIGITAL LINK-ready, wat betekent dat ze aangesloten kunnen worden op een DIGITAL LINK-switcher met één kabel van wel 150 meter, zodat installatie eenvoudig en flexibel is. De projectors kunnen ook rechtstreeks aangesloten worden op verschillende in- en uitgangen.

 

Geheugenviewer

Met de MZ670-serie heeft u geen computer nodig om te presenteren; sluit gewoon een USB-stick aan en begin meteen met projecteren met de Plug-and-Share toepassing.

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.