Phone number:
Phone number:
Current language: Nederlands

4K-toepassingen

4K-producten van Panasonic onderscheiden zich door hun ongeëvenaarde bedieningsgemak.

Informatievoorziening detailhandel

 

 
Prachtige 4K-beelden verhogen de merkwaarde met grote HD-displays. Bij verticale installatie kunnen modellen op bijna levensechte grootte worden weergegeven.
 

 

 

 

Regelkamer

 
Een betrouwbare 24/7-werking is essentieel voor regelkamers, waar uitschakelen eenvoudigweg geen optie is. Uiterst gedetailleerde 4K-beelden zijn ook een groot voordeel bij het overdragen van nauwkeurige informatie.
 

 

 

Verhuur en evenementenorganisatie

 

 
Gedetailleerde 4K-beelden op een groot scherm tonen duidelijk de sfeer rond de artiesten, tot de ademhaling toe.
 

 

 

 

CAD

 
Ook al is er geen echt prototype te zien, de kleinste details kunnen worden gecontroleerd met complexe beelden op een groot scherm. Er worden fijne details en natuurgetrouwe kleuren worden gereproduceerd voor zeer nauwkeurige bevestiging.
 

 

 

Televisie

 

 
Het grote scherm is een doelmatige blikvanger in de studio. Uiterst gedetailleerde beelden zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit, ook bij het bekijken van programma-inhoud in de studio.
 

 

 

 

Vergaderruimten

 
Het grote scherm maakt het makkelijk om informatie te delen met alle aanwezigen. De gezichtsuitdrukkingen van de andere deelnemers aan de videoconferentie zijn ook goed te zien, voor soepel en efficiënt vergaderen.
 

 

 

Aula/schouwburg

 

 
Verbluffend gedetailleerde 4K-beelden houden de aandacht van het publiek vast. Er worden nauwkeurige kleuren, details en naadloze beelden weergegeven, ook bij projectie over meerdere schermen. Colleges zijn makkelijker te volgen met deze grote, opvallende displays.
 

 

 

 

 Simulaties

 
Ook al is er geen echt prototype te zien, de kleinste details kunnen worden gecontroleerd met complexe beelden op een groot scherm. Er worden fijne details en natuurgetrouwe kleuren worden gereproduceerd voor nauwkeurige bevestiging. Ultrahoge resolutie, dynamische lichtbronregeling en een hoger contrast creëren tezamen overweldigende beelden.