• play

Wat is er nieuw

FILTEREN PER CATEGORIE
  • All
  • Professional Displays
  • Projectors
Panasonic lanceert aanpasbare multi-touch videowall

Panasonic lanceert aanpasbare multi-touch CZH-videowand. Panasonic heeft een nieuwe ShadowSense-touchscreen videowand gelanceerd met volledige...

Panasonic lanceert volledig assortiment 4K-displays

Panasonic lanceert volledig assortiment 4K-displays. Panasonic heeft een nieuw assortiment professionele 4K-displays gelanceerd, met een serie van zes modellen die een hoge beeldkwaliteit leveren...

Panasonic lanceert zijn referentieklasse installatieprojectors

Panasonic heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe laserprojector van 12.000 lumen die langdurige helderheid biedt en net zo compact en licht is als de bestaande projectors van 10.000 lumen.

Panasonic presenteert 's werelds kleinste en lichtste 4K-projector

Panasonic Business heeft een 4K+-laser-fosforsysteem toegevoegd aan zijn serie projectors, bedoeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installatie.

Panasonic versterkt line-up met 8.500 lumen SOLID SHINE laserprojector

Panasonic heeft zijn bestaande 1-Chip DLPTM-aanbod aan SOLID SHINE-laserprojectors verrijkt met de lancering van de PT-RZ870, die 8.500 lumen helderheid biedt tot aan WUXGA-resolutie.

Panasonic breidt zijn assortiment aan professionele 4K-schermen uit op InfoComm 2018

Panasonic Business introduceert een nieuwe reeks professionele 4K-schermen met een groot formaat op InfoComm 2018.

Panasonic laat Michelangelo baden in het licht

Door de audiovisuele technologie van Panasonic kan de pracht van de Sixtijnse Kapel opnieuw beleefd worden tijdens een nieuwe, meeslepende en multisensorische show in het Auditorium Conciliazione in Rome.

Panasonic op de Fuorisalone 2018: “TRANSITIONS” by Panasonic Design

Panasonic viert zijn 100-jarig jubileum met een visueel sterke, spectaculaire installatie op de Fuorisalone 2018, die plaatsvindt van 17 t/m 22 april 2018 in het Palazzo di Brera in Milaan.

prolight + sound 2018

prolight+sound 2018. Giving you the freedom to create spectacular shows Panasonic products and technologies are designed with one thing in mind: giving you...

Panasonic en Panopto introduceren platform voor de registratie van lessen over IP

Panasonic Business heeft een technische samenwerking aangekondigd met Panapto, leverancier van all-in-one videoplatforms. Samen gaan de bedrijven kant-en-klare platformoplossingen voor universiteiten en bedrijven leveren.

Panasonic breidt aanbod uit van digitale informatieschermen met LinkRay

Panasonic komt met een nieuwe premiumreeks binnenschermen voor openbare informatievoorziening, evenementen en marketing via meerdere kanalen.

Panasonic versterkt 4K AV-assortiment tijdens ISE 2018

Panasonic heeft ISE 2018 benut om de nieuwste toevoeging aan zijn projectorassortiment aan te kondigen: een 4K+ laserfosfor-projector, die speciaal is ontwikkeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installaties.

Panasonic onthult nieuwe serie draagbare projectoren

Panasonic heeft tijdens ISE 2018 een nieuwe reeks mobiele projectors aangekondigd met hoge helderheid en laag gewicht, ontworpen voor gebruik in kantoren en klaslokalen. 

Panasonic komt met laserprojector met 21.000 lumen voor 4K-beeld en hoger

Panasonic Business heeft aangekondigd een laser-fosforsysteem voor 4K en hoger toe te voegen aan de serie projectors, bedoeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installatie. 

Panasonic presenteert nieuwe serie 4K-beeldschermen

Tijdens ISE heeft Panasonic zes modelseries 4K-beeldschermen voor professioneel gebruik onthuld, met schermgroottes van 43 tot 86 inch. 

Panasonic introduceert nieuwe 12.000 lumen laserprojector

Panasonic heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe laserprojector van 12.000 lumen, die net zo compact en licht is als de bestaande projectors van 10.000 lumen.

Panasonic toont interactieve ShadowSense™-displaytechnologie op ISE 2018

Op ISE 2018 presenteert Panasonic haar interactieve serie ShadowSense™-beeldschermen, die speciaal is ontworpen voor high-end digitale reclametoepassingen.

Panasonic verbetert helderheid projectoren voor bedrijfsleven en onderwijs

Panasonic Business heeft twee extra heldere projectors aangekondigd voor onderwijs en bedrijfsleven, die de draagbaarheid en LCD-beeldkwaliteit combineren met de lage operationele kosten en hoge betrouwbaarheid van SOLID SHINE-laser.

Panasonic 30 jaar TOP sponsor van de Olympische Spelen

Panasonic levert een uitgebreid gamma oplossingen en apparatuur voor de organisatie van de Olympische en de Paralympische Winterspelen van Pyeongchang 2018.

Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA

Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA. De AV Training Academy van Panasonic is geaccrediteerd door AVIXA. Dat betekent dat professionele AV-dealers en verhuurbedrijven...

Opnemen van hoorcolleges via IP
Leren, opnemen en afspelen.

Voor meer info klik hier

Social Media

Bekijk onze meest recente case study videos en blijf met ons in contact