• Visual System Solutions

    Door hoge kwaliteit met toonaangevende technologie te combineren, biedt Panasonic Visual System Solutions u de meest innovatieve producten ter wereld.

    Displays HDVC Projectors
  • play

Wat is er nieuw

Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA

Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA. De AV Training Academy van Panasonic is geaccrediteerd door AVIXA. Dat betekent dat professionele AV-dealers en verhuurbedrijven...

Nieuwe spiegelkop van Panasonic creëert nieuwe projectiemogelijkheden

Panasonic heeft zijn accessoire-assortiment uitgebreid met een nieuwe digitaal bediende spiegelkop waarmee dynamische en opvallende bewegende projecties kunnen worden gemaakt.

Panasonic levert projectie voor herdenking van Passendale

Creative Technology installeerde 58 Panasonic-projectoren als onderdeel van de herdenking van de Slag bij Passendale in België, 100 jaar geleden. 

Panasonic introduceert nieuw assortiment laserprojectoren voor collaboration

Panasonic heeft een nieuwe serie laserprojectors onthuld voor bedrijven en het hoger onderwijs. Het is de eerste serie van het bedrijf die de SOLID SHINE™-laserfosfor-lichtbron combineert met 3LCD-technologie.

Nieuwe displayserie van Panasonic voor 4K-videowalls

De Panasonic LFV8, de nieuwe serie voor 4K geschikte videowandschermen, wordt deze zomer op de markt gebracht met een 49-inch en een 55-inch model.

Panasonic introduceert nieuwe lijn displays voor 24/7-gebruik

Panasonic heeft een nieuwe lijn displaypanelen voor binnen geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor digitale informatievoorziening.

20.000 lumen laserprojector wordt de kleinste en lichtste ter wereld in zijn klasse

Panasonic heeft op InfoComm 2017 meer informatie bekendgemaakt over de PT-RZ21K, een filterloze laserlichtbron die de bestverkopende projector met hoge helderheid van Europa opvolgt.

Panasonic introduceert reeks high-end interactieve displays voor openbare informatievoorziening

Panasonic introduceert een reeks high-end interactieve displays voor openbare informatievoorziening. Panasonic komt binnenkort met twee nieuwe robuuste en nauwkeurige interactieve...

Panasonic komt met nieuwe serie interactieve whiteboards

Panasonic launches range of interactive whiteboards. Panasonic is set to introduce two new touch-panel displays, which promise to make digital whiteboard...

Nieuwe draagbare projectoren van Panasonic met verbeterde draadloze connectiviteit

Nieuwe draagbare projectors krijgen connectiviteit. Het Panasonic-assortiment van draagbare projectors met hoge helderheid wordt opgefrist met een aantal verbeteringen op...

Prolight + Sound 2017

Prolight + Sound 2017. Experience a new level of event production and recording.

Panasonic vervangt garantie voor professionele displays

Panasonic vervangt garantie voor professionele displays. Klanten van Panasonic profiteren binnenkort van nog betere ondersteuning van hun professionele displays,...

Panasonic met nieuwe projectoren en bewegende laserprojectie op ISE 2017

Panasonic heeft vandaag (dinsdag 7 februari 2017) de lancering aangekondigd van een nieuwe laserprojector van 20.000 lumen, als tegenhanger van de PT-DZ21K, de bestverkochte hogehelderheidsprojector in Europa.

Assortiment draagbare projectoren van Panasonic klaar voor een snelle opstart

Panasonic heeft vandaag (7 februari 2017) op ISE 2017 in Amsterdam een serie gebruiksvriendelijke, lichte, draagbare projectors met hoge helderheid voor het onderwijs en het bedrijfsleven aangekondigd.

Panasonic LinkRay maakt gegevensoverdracht via licht mogelijk

Het op licht gebaseerde gegevensdistributieplatform dat Panasonic op ISE 2016 als concept introduceerde, wordt uitgerold.

Panasonic onthult nieuwe serie E-LED-displays

Panasonic heeft bezoekers op ISE 2017 een blik gegund op de SF2-serie, een nieuwe reeks E-LED-displaypanelen die zijn gemaakt voor de digitale informatievoorziening.

Panasonic lanceert nieuwe displayserie voor 4K-videowand

Panasonic staat op het punt een nieuw assortiment lcd-videowandschermen te introduceren, de LFV8-serie, met de mogelijkheid om met behulp van DisplayPort 4K-beelden weer te geven in een 2x2-configuratie en groter.

Panasonic introduceert betaalbare whiteboardtechnologie

Panasonic komt met twee nieuwe touchpaneldisplays, die communicatie via digitale whiteboards binnen het bereik van bedrijven en het onderwijs brengen.

Panasonic komt met laseruitvoering van populaire projector

Panasonic introduceert op ISE 2017 een nieuwe projector van 20.000 lumen, als metgezel met laserlichtbron van de best verkochte hogehelderheidsprojector van Europa, de PT-DZ21K.

Panasonic vernieuwt assortiment draagbare projectoren

Panasonic kondigt twee nieuwe series draagbare projectoren aan, waaronder een nieuw assortiment short-throw projectoren met een langere levensduur, hogere lichtopbrengst en draadloze mogelijkheden waarmee op scholen en in vergaderruimten na inschakelen direct kan worden gewerkt.

Bezoek ons op ISE 2018

Voor meer info en gratis toegang klik hier

Social Media

Bekijk onze meest recente case study videos en blijf met ons in contact