• Visual System Solutions

    Door hoge kwaliteit met toonaangevende technologie te combineren, biedt Panasonic Visual System Solutions u de meest innovatieve producten ter wereld.

    Displays HDVC Projectors
  • play

Wat is er nieuw

Panasonic versterkt 4K AV-assortiment tijdens ISE 2018

Panasonic heeft ISE 2018 benut om de nieuwste toevoeging aan zijn projectorassortiment aan te kondigen: een 4K+ laserfosfor-projector, die speciaal is ontwikkeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installaties.

Panasonic onthult nieuwe serie draagbare projectoren

Panasonic heeft tijdens ISE 2018 een nieuwe reeks mobiele projectors aangekondigd met hoge helderheid en laag gewicht, ontworpen voor gebruik in kantoren en klaslokalen. 

Panasonic komt met laserprojector met 21.000 lumen voor 4K-beeld en hoger

Panasonic Business heeft aangekondigd een laser-fosforsysteem voor 4K en hoger toe te voegen aan de serie projectors, bedoeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installatie. 

Panasonic presenteert nieuwe serie 4K-beeldschermen

Tijdens ISE heeft Panasonic zes modelseries 4K-beeldschermen voor professioneel gebruik onthuld, met schermgroottes van 43 tot 86 inch. 

Panasonic introduceert nieuwe 12.000 lumen laserprojector

Panasonic heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe laserprojector van 12.000 lumen, die net zo compact en licht is als de bestaande projectors van 10.000 lumen.

Panasonic toont interactieve ShadowSense™-displaytechnologie op ISE 2018

Op ISE 2018 presenteert Panasonic haar interactieve serie ShadowSense™-beeldschermen, die speciaal is ontworpen voor high-end digitale reclametoepassingen.

Panasonic verbetert helderheid projectoren voor bedrijfsleven en onderwijs

Panasonic Business heeft twee extra heldere projectors aangekondigd voor onderwijs en bedrijfsleven, die de draagbaarheid en LCD-beeldkwaliteit combineren met de lage operationele kosten en hoge betrouwbaarheid van SOLID SHINE-laser.

Panasonic 30 jaar TOP sponsor van de Olympische Spelen

Panasonic levert een uitgebreid gamma oplossingen en apparatuur voor de organisatie van de Olympische en de Paralympische Winterspelen van Pyeongchang 2018.

Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA

Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA. De AV Training Academy van Panasonic is geaccrediteerd door AVIXA. Dat betekent dat professionele AV-dealers en verhuurbedrijven...

Nieuwe spiegelkop van Panasonic creëert nieuwe projectiemogelijkheden

Panasonic heeft zijn accessoire-assortiment uitgebreid met een nieuwe digitaal bediende spiegelkop waarmee dynamische en opvallende bewegende projecties kunnen worden gemaakt.

Panasonic levert projectie voor herdenking van Passendale

Creative Technology installeerde 58 Panasonic-projectoren als onderdeel van de herdenking van de Slag bij Passendale in België, 100 jaar geleden. 

Panasonic introduceert nieuw assortiment laserprojectoren voor collaboration

Panasonic heeft een nieuwe serie laserprojectors onthuld voor bedrijven en het hoger onderwijs. Het is de eerste serie van het bedrijf die de SOLID SHINE™-laserfosfor-lichtbron combineert met 3LCD-technologie.

Nieuwe displayserie van Panasonic voor 4K-videowalls

De Panasonic LFV8, de nieuwe serie voor 4K geschikte videowandschermen, wordt deze zomer op de markt gebracht met een 49-inch en een 55-inch model.

Panasonic introduceert nieuwe lijn displays voor 24/7-gebruik

Panasonic heeft een nieuwe lijn displaypanelen voor binnen geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor digitale informatievoorziening.

20.000 lumen laserprojector wordt de kleinste en lichtste ter wereld in zijn klasse

Panasonic heeft op InfoComm 2017 meer informatie bekendgemaakt over de PT-RZ21K, een filterloze laserlichtbron die de bestverkopende projector met hoge helderheid van Europa opvolgt.

Panasonic introduceert reeks high-end interactieve displays voor openbare informatievoorziening

Panasonic introduceert een reeks high-end interactieve displays voor openbare informatievoorziening. Panasonic komt binnenkort met twee nieuwe robuuste en nauwkeurige interactieve...

Panasonic komt met nieuwe serie interactieve whiteboards

Panasonic launches range of interactive whiteboards. Panasonic is set to introduce two new touch-panel displays, which promise to make digital whiteboard...

Nieuwe draagbare projectoren van Panasonic met verbeterde draadloze connectiviteit

Nieuwe draagbare projectors krijgen connectiviteit. Het Panasonic-assortiment van draagbare projectors met hoge helderheid wordt opgefrist met een aantal verbeteringen op...

Prolight + Sound 2017

Prolight + Sound 2017. Experience a new level of event production and recording.

Panasonic vervangt garantie voor professionele displays

Panasonic vervangt garantie voor professionele displays. Klanten van Panasonic profiteren binnenkort van nog betere ondersteuning van hun professionele displays,...

ISE 2018

Voor meer info klik hier

Social Media

Bekijk onze meest recente case study videos en blijf met ons in contact