Current language: Nederlands
  • DE SPACE PLAYER™

Lighting Projectoren

De nieuwe hybride verlichtingsoplossing van Panasonic combineert de functies van traditionele verlichting met die van een videoprojector, voor gebruik in de detailhandel, musea en restaurants. De Space Player™ beschikt over zowel verlichtings- en laserprojectiefuncties in één spotlightvormig ontwerp en wordt bevestigd aan standaard verlichtingsrails, zodat u deze makkelijk kunt installeren en verplaatsen. Het systeem kan worden gebruikt voor dynamische tentoonstellingen in musea door bewegende beelden te tonen in plaats van statische afbeeldingen, of bijvoorbeeld in een restaurant, waar het een indrukwekkende sfeer kan creëren door het menu op de muur of de tafel te projecteren.

Met de Space Player kunt u op eenvoudige wijze projectie integreren in de bestaande verlichtingsinfrastructuur, zonder een duur tweede systeem te hoeven aanschaffen.

De Space Player kan in alle richting onder zijn horizontale as projecteren en is te gebruiken in combinatie met SD-kaarten, pc's en tablets voor het afspelen van beelden. Dankzij het gebruik van een laserlichtbron werkt de Space Player 20.000 uren zonder onderhoud of van oudsher gebruikelijke nazichten van een technicus.