Current language: Nederlands

Video Asset Management System

Digitale oplossingen voor de hybride wereld van werken en leren

In de wereld van vandaag, waar werken en leren overal en altijd mogelijk moet zijn, is de beschikbaarheid van informatie van cruciaal belang. En omdat we van het analoge werk op basis van papier inhouden overgaan naar een periode van interactieve audio/visuele informatie, is de digitalisering van know-how de belangrijkste voorwaarde voor succes.

Om het onderwijs en bedrijven met deze uitdagingen te helpen, introduceren Panasonic en zijn videomanagement software partners transformatieve technologie waarmee content wordt geleverd op de juiste plaats, op het juiste moment en op de juiste manier.

gloeilamp


"85% van de mensen leert visueel
We houden meer van presentaties met beelden,
video, grafieken en foto's"

 

"90% van de informatie die de hersenen bereikt, is visueel
Visuals worden 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst"
projector

Hoe het werkt

Panasonic biedt glas-naar-glas technologie, van camera tot projector, wat betekent dat content vastleggen en delen gemakkelijker is dan ooit tevoren. Panasonic heeft de flexibiliteit om een IP-gebaseerd platform te integreren met video-opname, 4K-projectie, PTZ-camera's met 4K/UHD-mogelijkheden, optionele auto-tracking om te focussen op de presentator, interactieve whiteboardtechnologie en videomanagement.


 • Opnemen
  Eenmaal vastgelegd met onze PTZ-camera's en remote systemen, inclusief software voor auto- en audiotracking, is de content van elke laptop of mobiel apparaat beschikbaar voor het opnemen en weergave.

 • Delen
  Video's en presentaties worden automatisch geüpload en beveiligd. Ze zijn nu volledig doorzoekbaar, met intelligente indexering, en kunnen met flexibele adaptieve streaming worden gestreamd. Dit garandeert de beste afspeelkwaliteit van video en audio onder alle netwerkomstandigheden.

 • Analyseren
  De volledig doorzoekbare videodatabase helpt bij het veiligstellen en delen van kennis, met realtime analytics waarmee u gelijktijdig de interactie kunt bekijken.

man die schrijft
vrouw die luistert

raket

Kies uw sector

 • Voor de onderwijswereld

  Wilt u dat uw universiteit zich onderscheidt van de rest? Ga de uitdagingen aan van het creëren van aantrekkelijkere, indrukwekkendere inhoud, effectiever leren op afstand en grotere toegankelijkheid met Panasonic

  Bekijk onze digitale oplossingen voor het onderwijs

 • Voor de wereld van het bedrijfsleven

  Wilt u de concurrentie voorblijven? Sneller, beter te onthouden en beter beheersbaar kennisdeling een basis van uw bedrijf met onze op video gebaseerde technologie.

  Bekijk onze digitale oplossingen voor ondernemingen

https://business.panasonic.nl/visual-system/contact-opnemen-met-de-verkoopafdeling

Praat met ons over digitalisering in onderwijs en bedrijfsleven

Voor meer informatie over de technologie, of om precies te bespreken wat u op zoek bent, neem vandaag nog contact op met ons specialisten.