• Secure Communications, Hacking Protection
 • iPro Extreme CCTV platform by Panasonic security camera system
 • WJ-NX200

  H.265/H.264 high-throughput Network Disk Recorder

  WJ-NX200

WJ-NX200
H.265-/H.264-netwerkrecorder met hoge datatransmissie

Schaalbare recorder met geïntegreerde GUI en robuuste ingebouwde IP-beveiliging voor een veilige end-to-end surveillance-oplossing zonder pc

H265De WJ-NX200 is een H.265-/H.264-netwerkvideorecorder met hoge datatransmissie, uitgerust met geïntegreerde GUI en robuuste ingebouwde IP-beveiliging voor een veilige end-to-end surveillance-oplossing zonder pc voor essentiële applicaties. Ondersteunt volledige gegevensversleuteling bij streamen en opnemen voor alle i-PRO Extreme-camera's die voldoen aan FIPS 140-2 Level 1-standaarden. Zo beveiligt de NVR uw videobewaking tegen spoofing en snooping.

De WJ-NX200 is eenvoudig te installeren, uiterst betrouwbaar en daardoor een voordelig alternatief als het gaat om de TCO van uw bewakingssysteem.

Voor de pc-loze bewakingsoplossing heeft u geen computer nodig, niet voor de configuratie van het systeem, noch voor de bediening ervan. De oplossing kan eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van de automatische Security System-configuratiewizard. Gebruikers kunnen de WJ-NX200 daardoor eenvoudig in vier stappen opstarten, en de instellingen van de recorder en camera's binnen een paar minuten ingesteld hebben vanaf het hoofdscherm. Dankzij de twee HDMI-uitgangen kunnen gebruikers alle functies van de WJ-NX200 vanaf het hoofdscherm bedienen zonder dat er een pc voor nodig is. De hoofd- en subschermen kunnen op meerdere schermen worden weergegeven, waarbij het hoofdscherm een 4K-resolutie ondersteunt en het subscherm een Full HD-resolutie.
Met behulp van de thumbnails kunt u eenvoudig naar afbeeldingen in de bewakingsdata zoeken. Door de hoge snelheid van het kopiëren is de dataoverdracht drie zo snel als bij eerdere NVR's.

Bovendien kan de WJ-NX200 datatoegang versnellen (lezen/schrijven) via het originele bestandssysteem, waardoor de harde schijf efficiënt wordt beheerd.
Voor stabiele opnames en werking is de NVR uitgerust met een tijdelijke weerstand bij stroomuitval, zodat hij blijft werken en opnemen wanneer het voltage binnen 200 ms plotseling daalt.

De WJ-NX200 is bedoeld voor gebruik in banken, winkels, restaurants, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, fabrieken, benzinepompen en nog veel meer plekken.

Veilige communicatie en opnames met hoge compressie

 • Neemt aanzienlijk minder opslagruimte in beslag dankzij H.265 en Smart Coding
 • Camera-input met 9 kanalen, uitbreidbaar tot 32 kanalen. Ondersteunt gemixte opnames van H.265/H.264
 • Vooraf geïnstalleerde aparaatcertificaten van Symantec (Secure Communication Kits zijn nodig)
 Extreme Data Security

Pc-loze niet-VMS bewakingsoplossing

 • Geen kosten voor cameralicenties met een standaard aantal camera's en geen jaarlijkse licentie-updates vereist
 • Ingebouwde GUI en twee HDMI-uitgangen (4K/FHD)
 • Automatische cameraconfiguratie
 • Afbeeldingen zoeken met thumbnails
 • Snelle kopieersnelheid naar usb-opslag

Uiterst betrouwbaar en efficiënt lezen/schrijven van data

 • Eco-schrijven: Snellere datatoegang (lezen/schrijven) door oorspronkelijke bestandssysteem
 • Maatregelen tegen plotselinge stroomstoringen: normale werking bij een plotselinge stroomstoring binnen 200 ms, veilig afsluiten bij een stroomstoring van 200 ms of meer.