• Panasonic IP Video Intercom System

VL-VN1900
IP-video-intercomsysteem voor appartementencomplexen

VL-VN1900Ons nieuwe IP-video-intercommodel voor meerdere deuren werkt met een groot aantal uiteenlopende apparaten, waaronder ons assortiment CCTV IP-camera's, SIP-telefoons en netwerkvideorecorders.

Via Power over Ethernet kan het systeem met één kabel worden aangesloten, wat de complexiteit en kosten van de installatie verlaagt. Met een extra controlbox ondersteunt het systeem tot 2000 SIP-apparaten met standaard-PoE.

Het IP-systeem voldoet aan de vereisten voor een groot en druk appartementengebouw, omdat het meerdere sessies tegelijk kan ondersteunen – anders dan bestaande analoge intercomsystemen. Het systeem is heel eenvoudig te installeren en kan gemakkelijk worden geïmplementeerd met de IP-bekabeling die in veel nieuwbouw wordt geïnstalleerd als trunklijnen.

Onderdeel van het systeem is de ruimtemonitor: De VL-MN1000 is een 7-inch capacitief lcd-aanraakscherm dat kan worden aangesloten op een Panasonic IP-camera en kan worden geïntegreerd met elektronische sloten, zodat toegangscontrole rechtstreeks vanaf de monitor mogelijk is.

VL-MN1000

Het IP-video-intercomsysteem omvat ook deur- en halstations, met een breedbeeldcamera en RFID-lezer voor toegangskaarten, en ondersteunt maximaal vijf kaarten per bewoner.

In de receptiemodus kunnen binnenkomende oproepen naar de receptie worden geschakeld in plaats van naar individuele woningen, wat zorgt voor rust bij de bewoners, vooral 's nachts. Het systeem heeft bovendien ook een uitgebreide opnamefunctionaliteit, waarbij video en geluid worden gecombineerd met stilstaande beelden.

MN1000_Living_roomVN1500_IC_cardVN1900_Parking_gate

Belangrijkste kenmerkenVideo Intercom One Solution

Volledig IP-systeem

  • Een puur IP-systeem
  • De deurbedieningspost en de ruimtemonitor ondersteunen PoE (conform IEEE 802.3af)

Ondersteunt grote appartementensystemen

  • Tot 2000 SIP-apparaten op een systeem met een controlbox
  • Tot 200 SIP-apparaten op een systeem zonder controlbox

Eenvoudige installatie, gemakkelijk onderhoud

  • Eenvoudige configuratie (inclusief configuratietool voor bulkconfiguratie van 2000 apparaten)

Overig

  • E-mailmeldingen (controlbox vereist)
  • Voicemail (controlbox vereist)
  • Bezoekersregistratie

Setup Diagram