Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: Nederlands
  • BEVEILIGINGSTECHNOLOGIE

True 4K-technologie

De True 4K-technologie van Panasonic gaat veel verder dan wat als de standaard 4K-resolutie wordt gezien. De technologie biedt een hogere, betrouwbaardere beeldkwaliteit en transformeert de manier waarop uw bedrijf werkt. Onze True 4K-technologie is voorzien van veel innovatieve en aantrekkelijke functies, zowel technisch als praktisch gezien. Dankzij een groot dekkingsgebied en mogelijkheden voor lange afstanden zijn er bijvoorbeeld minder camera's nodig om een bestaand systeem te vervangen. 

Waarom is de True 4K-technologie van Panasonic anders?

Verschillende factoren dragen bij aan de kwaliteit van onze True 4K-technologie:

True 4K-beeldkwaliteit en -resolutie:panasonic, true 4k, 4k security camera, surveillance camera, security technology, 4k security system

De True 4K-camera met vaste dome van Panasonic demonstreert niet alleen hoge beeldkwaliteit in het algemeen, maar ook het behoud van die hoge kwaliteit wanneer op verschillende gebieden van het beeld wordt ingezoomd en scherpgesteld. 

True 4K-camera's van Panasonic behouden de helderheid in elk deel van het beeld, terwijl die bij andere camera's aanzienlijk lager wordt in de omgeving - wat tegenstrijdig is voor een 4K-camera, omdat die als hogeresolutiecamera het voordeel van "groothoek"-weergave heeft.

Met onze True 4K-technologie hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de grootte van opnames en het effect op de bandbreedte. De opnames die met deze technologie worden geproduceerd, zijn 7 keer zo klein als gebruikelijke 4K-opnames, waardoor het gebruik van een 4K-bewakingssysteem veel efficiënter wordt.  

 

 

Hoge prestaties van 4K-camera bij weinig licht

4k security camera, 4k security system, 4k security, panasonic, true 4k

Met onze True 4K-technologie zijn ook uitstekende prestaties mogelijk bij weinig licht. Helderheid en leesbaarheid blijven behouden in alle gedeelten van het beeld, ondanks de slechte belichting. 

De combinatie van een ingebouwde 12 MP sensor met hoge gevoeligheid en een Panasonic True 4K F1.6-lens zorgt voor opvallende prestaties bij weinig licht voor een 4K-camera bij 0,3 lx. Dankzij een ingebouwde IR-led is 30m IR-luminantie mogelijk, wat bijdraagt aan deze prestaties.

 

 

 

 

 

 

4K optische lens voor dekking van 16-100 graden:

4k security camera, 4k security system, true 4k, panasonic, surveillance camera

Met onze True 4K-serie hebt u ook lagere installatie- en gebruikskosten, dankzij de zeer brede kijkhoek van een camera. Op deze afbeelding ziet u de parkeerplaats van een winkelcentrum (47.567 m2) - gedekt door 21 Panasonic True 4K-camera's, terwijl er voor deze oppervlakte normaal gesproken 70 HD-camera's nodig zouden zijn. Als u onze 4K-cameraserie gebruikt voor uw bewakingssysteem, kunt u uw gebruikskosten met wel 57% verlagen*. 

Naast de voordelen van deze functie van ons 4K-bewakingssysteem voor uw totale kosten, is de installatie ook minder ingewikkeld en tijdrovend, hoeft u minder tijd te besteden aan onderhoud en is er dankzij de kleinere omvang minder mankracht nodig om het systeem te bedienen. 

*Over een periode van 7 jaar

 

 

Met de True 4K-technologie van Panasonic werkt uw bewaking beter terwijl u minder kosten en tijd kwijt bent dan bij een gebruikelijk 4K-bewakingssysteem.

 

Producten die compatibel zijn met de True 4K-technologie:

WV-SFV781L - 4K Dome Camera

WV-SPV781L - 4K Box Camera

WV-SFN480 - 360 Degree 4K Indoor Dome Camera

WV-SFV481 - 360 degree 4K outdoor dome camera