• Security Technology

    VIQS Technology
    Variable Image Quality on Specified Area

    CCTV Data compression, Variable Image Quality on Specified Area VIQS

VIQS Technology
Variable Image Quality on Specified Area

Panasonic streeft er voortdurend naar u bewakingsoplossingen te bieden waarmee u niet alleen beter kunt werken, maar die er ook nog eens voor zorgen dat uw kosten niet onnodig hoog zijn. Onze VIQS-technologie voor aanpasbare beeldkwaliteit op specifieke zones, is ontwikkeld om aan deze beide doelstellingen te voldoen. Met deze functie (beschikbaar op veel van onze bewakingscamera's) kan een gebruiker specifieke gebieden binnen een beeld selecteren die met hoge kwaliteit moeten worden gestreamd. Alle gebieden buiten dit opgegeven gebied worden met een lagere kwaliteit gestreamd, waardoor de bestandsgrootte van de stream kleiner wordt. 

panasonic, security solutions, surveillance, security camera, security technology, cost saving surveillanceDeze technologie is voorzien van een gebruikersvriendelijke interface voor eenvoudige bediening waarvoor maar weinig training nodig is. De gebruiker heeft hiermee volledige controle over een stream via verschillende instellingen die eenvoudig kunnen worden aangepast. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HWat kan deze technologie betekenen voor mijn bedrijf?

Dat is een makkelijke vraag. Doordat maar een gedeelte van uw videostream hoge kwaliteit heeft, wordt het bestand kleiner. Dat heeft invloed op twee belangrijke factoren. Ten eerste betekent een kleiner bestand bij het streamen dat er minder bandbreedte wordt gebruikt. Ten tweede neemt het bestand ook minder ruimte in als het wordt opgeslagen, zodat u cruciale ruimte overhoudt op uw vaste schijf.