Voordelen & beloningen voor de officiële Panasonic B2B partner

De vrijheid om nieuwe klanten te vinden en uw onderneming uit te breiden

Word een officiële Panasonic B2B partner

Als dealer, systeemintegrator, distributeur of consultant betrokken bij Video Surveillance of Video Intercom, zou u kunnen genieten van alle voordelen van een officiële Panasonic Security Solutions Partner. Overeenkomstig uw partnershipniveau, geven’wij u exclusieve ondersteuning met inbegrip van 5 jaar garantie en geavanceerde vervanging, training, technische en marketinginformatie. Wij helpen u ook met het aanmaken van sales leads en geven u toegang tot Where To Buy vermeldingen, exclusieve evenementen en promoties. Er is’ dus niets dat u hoeft te weerhouden als u zoekt naar nieuwe klanten en manieren om uw onderneming uit te breiden. 

Als één van onze partners kunt u genieten van:

  • belangrijke verkoopkansen met inbegrip van vooraf beoordeelde leads
  • ondersteuning door experts
  • exclusieve promoties
  • speciale training
  • toegang tot een compleet partnerportaal.

Krijg toegang tot alle onderdelen van onze productinformatiebibliotheek

Deze bibliotheek bevat marketing en technische bestanden voor alle Panasonic-product – afbeeldingen, specificaties, Panasonic gebruikshandleidingen en installatiegidsen, firmware en trainingsinformatie. Met dit in gedachten, kunt u met behulp van onze portaalbibliotheek eenvoudig naar de informatie zoeken die u nodig heeft om vragen van klanten’ te beantwoorden en het serviceniveau te verhogen. U blijft ook op de hoogte van de recente promoties en exclusieve stimulansen bedoeld om nieuwe omzet aan te trekken. Dit alles is beschikbaar op één platform en alleen Panasonic channel partners hebben het toegangsrecht.

Wij’ sturen u nieuwe klanten

Wij krijgen een groot aantal leads van eindgebruikers die om een oplossing of een specifiek product vragen en die wij aan u kunnen doorspelen. Bovendien komen er per dag 2.000 potentiële klanten op onze verkooppagina's, die allemaal zoeken naar een erkende Panasonic-dealer. Dus u naam op onze ‘Where to Buy’ pagina's opent extra kansen om uw verkopen te verhogen.

Houd uw kennis en vaardigheden up-to-date

Als één van onze partners geniet’ u ook van onze exclusieve trainingsprogramma's.

Eerst online geleverd en daarna face-to-face, heeft onze training twee belangrijke voordelen. Als eerste kunt u klanten meer diepgaand advies geven als het gaat om het selecteren van een technologie. Ten tweede is vooruitgang door de training verbonden aan uw oplopende partnershipniveau. Als lid van het Partnerprogramma heeft u onmiddellijk toegang tot de Panasonic Academy en onze catalogus van gratis online trainingen. Ontdek meer over de Panasonic Academy

Beveilingspartnerprogramma

Niet-Geregistreerde Partner Non-Registered Partners Geregistreerde partner Premium Partner
Partnerportal Database & Promoties
Academy Opleidingsprogramma's
Toegang tot Ticketingsysteem
5 Jaar Productgarantie
Geavanceerd Ruilproductaanbod
Waar te Koop Overzicht
Geavanceerde B2B Partnerportal Informatie
Directe Leadallocatie
Partner Evenementen/Rondetafelbijeenkomsten
Direct Toegang tot Business Solution Centre
Korting op Demopakket
Gebruik van Partnerlogo

Schrijf u vandaag nog in

Er bestaan verschillende Panasonic Partnership-niveaus voor Video Surveillance- en Video Intercom-dealers, systeemintegrators, distributeurs en consultants: uw erkenning en de voordelen die u geniet zijn afhankelijk van uw type onderneming, uw trainingsvaardigheden en uw betrokkenheid bij ons.

Om u in te schrijven en te profiteren van het Panasonic B2B loyaliteitsprogramma: