Panasonic Security Academy

De vrijheid om op uw eigen tempo te worden getraind 

Breid uw ervaringen met beveiligingsoplossingen uit en certificeer deze 

Als onderdeel van ons Panasonic Partnerprogramma, bieden wij’ een trainingsplatform, exclusief ontworpen voor beveiligingsoplossingen-professionals zoals u: verkopers, systeemintegrators, consultants en distributeurs. Dit platform bevat verschillende cursussen om u te helpen verschillende vaardigheidsniveaus te bereiken terwijl u diepere kennis vergaart over Panasonic Video Surveillance - en Video Intercom -producten en speciale Panasonic-certificaten te behalen.

Dit garandeert voor de eindgebruikers van onze technologie verbeterde service en hogere expertise in projectinstallatie – en opent meer mogelijkheden voor u.

 Voor beveiligingsprofessionals laat deze training u toe:

  • Betere klantenservice leveren
  • Over uw totale onderneming uw kennis van Panasonic-producten te verdiepen
  • Up-to-date te blijven over toonaangevende technologieën
  • Een Panasonic-erkenning te verkrijgen voor Video Surveillance en Video Intercom
  • Een duidelijk concurrentievoordeel te verkrijgen

Vrij te zijn uw expertise op uw eigen tempo uit te breiden met de Panasonic Academy

Meer kennis van producten is altijd een belangrijk voordeel voor uw werkzaamheden. Het’ vormt de basis voor efficiëntere, meer accurate klantenservice, om kansen te creëren voor upselling en cross-selling, en om een tastbaar voordeel op uw concurrentie te verkrijgen.

Nu kunt u dankzij het Panasonic B2B Partnerprogramma en de Panasonic Academy die kennis implementeren binnen al uw verkoopteams.

Hoe het programma is opgezet

Het programma biedt verschillende niveaus van erkenning:

Het eerste niveau werkt via online zelfstudie, geleverd via het Academy-portaal. Dit e-learning platform geeft u de vrijheid om te leren op een tempo dat bij u past. Meld u aan bij het Panasonic B2B-partnerportaal en voltooi het niveau online. U krijgt een digitaal certificaat als bewijs dat u het niveau hebt behaald. Er zijn verscheidene online trainingsopties beschikbaar, met inbegrip van een cursus over Video Intercom en een variatie aan online cursussen over Video Surveillance -basisprincipes. De eerste certificering geeft toegang tot training voor hogere niveaus.

Het volgende niveau – Expert and Advanced Expert face-to-face training – kan worden gevolgd in het Europese Panasonic hoofdkwartier trainingscentrum in Wiesbaden, Duitsland of op andere Europese locaties. U’ studeert in kleine groepen en geniet van het voordeel van onderwijs door een erkende Panasonic-specialist.

Het expertniveau biedt een uitgelijnd overzicht en gedetailleerde kenmerken en functiebeschrijvingen. Na het afsluiten van deze opleiding ontvangt u’ een Panasonic Expert certificaat en kunt u verdere online cursussen voor kennisuitbreiding volgen.

Na de Expert-training kunt u deelnemen aan de Gevorderde Expert-training. Door deze 2-daagse face-to-face training verkrijgt u een nog diepere productkennis. Gedurende deze hands-on sessies krijgt u’ een grondige kennis van de geavanceerde functies en, als een Advanced Expert-partner, heeft u’ toegang tot meer online cursussen voor kennisuitbreiding en face-to-face workshops voor specialisten.

Het’ is een stap-voor-stap leergang met als resultaat een Panasonic-certificaat dat u kan helpen uw onderneming uit te breiden en uw klantentevredenheid te verhogen.

Verkrijg meer voordelen uit het Partnerprogramma

Het Partnerprogramma is veel meer dan een opleiding in het gebruik van Panasonic-producten. Via uw trainingserkenning kunt u uw Partnerniveau verbeteren, meer gekwalificeerde leads verzamelen en aanbevelingen ontvangen op onze Where to Buy-pagina op de Panasonic Business-website. Hier heeft u’ de vrijheid uw Panasonic-expertise aan een breder publiek te tonen.

Hoe registreren

Als lid’ van het Partner-programma heeft u onmiddellijke toegang tot de Academy.

Als u’ nieuw bent bij het Partnerprogramma: