• Distributieschema voor beveiliging
    Distributieschema voor beveiliging
  • Distribution scheme for Security
    Distribution scheme for Security

Distributieschema voor beveiliging

De oprichting van de nieuwe PSNE-maatschappij in 2010 is het resultaat van een wereldwijde fusie van twee voorheen afzonderlijke divisies: Panasonic Communications Company en Panasonic System Solutions Company. Dankzij deze fusie kan Panasonic uitgebreide geïntegreerde oplossingen, gebaseerd op het volledige assortiment van producten die eerder werden aangeboden door de twee afzonderlijke bedrijven, bouwen en ondersteunen.

Het portfolio van de nieuwe PSNE-onderneming omvat een uitgebreid assortiment van producten, gebaseerd op IP-netwerken, inclusief telefoonsystemen (draadloos DECT / SIP-terminals, PBX en Unified Communications Solutions), beveiliging (camera's en verwante apparatuur), document (multifunctionele producten, specifiek gericht op de KMO- en SoHo-markt) en beeldvorming (scanner en digitale borden).

Door al deze productgebieden samen te brengen, zullen Panasonic en haar dealers goed geplaatst zijn om maximaal voordeel te halen uit de convergentie die al bezig is in de IP-ruimte. Bovendien zal de gecombineerde kracht en R&D-kennis van de vroegere bedrijven, PSNE de mogelijkheid bieden producten te ontwerpen en te produceren die ontwikkelingen in audio, beeldvorming, beeldmateriaal en gegevens samenbundelen in IP-oplossingen voor het nieuwe netwerktijdperk.

 

Het nieuwe Panasonic Systems Networks Distributor (PSND) – beveiligingskanaal is gericht op :

• Identificeren en controleren van belangrijke distributiepartners of bedrijven die in staan zijn een specifiek niveau aan het IP CCVE-netwerkassortiment van Panasonic te bieden en te behouden.

• PSND-beveiligingsondernemingen moeten aantonen dat ze in staat zijn geïntegreerde en netwerkbeveiligingsbewaking te ontwerpen, ondersteunen en verkopen en dat ze elk kwartaal het vereiste aantal opleidingen met lokale Panasonic-verkoopondernemingen kunnen coördineren.

• PSND-bedrijven moeten ook voortdurend hun voorraad aanvullen en hun klanten een hoog niveau van service voor en na verkoop kunnen bieden.

 

Criteria voor de PSND-beveiligingsaanstelling
Om in aanmerking te komen voor de aanstelling als ‘PSND-beveiliging’, moet de distributeurpartner voldoen aan de criteria die zijn uiteengezet in de ‘PSND-beveiligings–overeenkomst’ en moet deze, na de aanstelling, blijven voldoen aan de vermelde criteria, zolang de overeenkomst van kracht blijft.

De criteria waaraan moet worden voldoen, heeft betrekking tot:

• Voorraad IP-assortiment
• Gecertificeerd verkoop- & technisch personeel
• Ondersteuning vóór verkoop & dienst na verkoop
• Voorstelling en demonstratie van producten
• Ondersteuning voor lokale Panasonic-evenementen & promotieactiviteiten
• Maandelijkse POS-rapportage