• Freedom to feel Secure: Panasonic Security, CCTV and Video Surveillance - Security Solutions | Panasonic Business

Over Security Solutions

Panasonic Security Solutions gaat verder dan bewaking en levert kosteneffectieve producten van hoge kwaliteit

Panasonic Security bouwt voort op de ervaring opgedaan met bewijskrachtige bewakingsopnames van de hoogste beeldkwaliteit in alle omstandigheden; dit gebeurt dit met behulp van zeer betrouwbare camera's en beeldregistratiesystemen met geavanceerde technologie die de afgelopen 50 jaar zijn ontwikkeld. Ons constant groeiende assortiment beveiligingsproducten beschikt over een verscheidenheid aan slimme functies, waarvan er vele naadloos kunnen worden geïntegreerd, om te komen tot een compleet, betrouwbaar en kosteneffectief beveiligingssysteem.

Beveiligingsproducten van Panasonic

We bieden op dit moment een reeks producten aan voor uiteenlopende toepassingen: van een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem tot afzonderlijke artikelen zoals beveiligingscamera's, toegangscontrolesystemen, brandmelders en video-intercom. Dankzij onze slimme technologieën kunnen deze allemaal moeiteloos worden gecombineerd met een bestaand beveiligingssysteem.

Kwalitatief hoogwaardige videobewaking

Panasonic produceert een breed scala aan videobewakingsproducten waarmee u uw bedrijf veilig kunt houden. De beeldkwaliteit van onze beveiligingscamera's varieert van een standaardresolutie tot een heldere en scherpe True 4K (4096x2160 pixels) resolutie. Onze 4K-beveiligingscamera's zijn ontworpen om onberispelijke beelden te produceren via een groothoeklens en maken gebruik van H.264-compressie, waardoor ze in staat zijn beelden met hoge kwaliteit op te nemen die slechts een fractie van de gebruikelijke bestandsgrootte hebben. Dit levert besparingen op in de bedrijfskosten. Onze twee HD bullet-camera's maken gebruik van technologieën zoals Auto Back Focus en Smart Coding voor aanzienlijk kortere installatietijden en lagere exploitatiekosten. Ons complete assortiment videobewakingsproducten vindt u hier.

Brandalarmoplossingen

Panasonic maakt al meer dan 30 jaar brandalarmoplossingen, die geschikt zijn voor zowel grote als kleine installaties. De EBL512 is geschikt voor maximaal 30.600 apparaten, die via 30 regelpanelen met elk 4 detectielussen kunnen worden aangesloten; de EBL128 is een kleiner, op zichzelf staand lussysteem, waarmee maximaal 255 apparaten kunnen worden aangesloten.  Deze brandalarmsystemen zijn uiterst betrouwbaar en staan garant voor minder valse meldingen dankzij de implementatie van slimme technologie van Panasonic zowel in de regelpanelen als in de detectoren. Door technologische innovaties van Panasonic kunnen deze producten ook via de softwareoplossingen WV-ASM200 en WV-ASM970 worden geïntegreerd met videobewakingsproducten.

Toegangscontrole

Bravida (Integrated by Panasonic) is een geïntegreerd beveiligingssysteemplatform. Modules van Bravida kunnen worden gecombineerd met brandalarm- en videobewakingsproducten en software van Panasonic om op die manier een samenhangend, eenvoudig te installeren en allesomvattend beveiligingssysteem te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze toegangscontroleproducten.

Video-intercom

De video-intercomsystemen van Panasonic, verkrijgbaar in verschillende modellen, bieden u gemoedsrust door uw eigendommen te bewaken en te beveiligen. Ons premium draadloze systeem geeft u volledige controle over de in- en uitgangen van uw pand, via het gebruik van meerdere deurstations, elektronische sloten, monitors, submonitors en draadloze sensorcamera's. Er is ook een model voor verbinding met de smartphone verkrijgbaar, waarmee u de vrijheid krijgt om het hele systeem direct vanaf uw smartphone of tablet te bewaken en te bedienen met onze speciale app. Klik hier voor meer informatie over onze video-intercomproducten.

Slimme technologieën

Technologieën van Panasonic, zoals Smart Coding en VIQS (Variable Image Quality on Specified area) zijn ontworpen om de operationele kosten te verlagen door een verkleining van de bestandsgrootte; Auto Back Focus en regenbestendige coating verkorten de installatie- en onderhoudstijd; en onze True 4K-resolutie biedt scherpe beelden met hoge resolutie om te zorgen dat elk detail wordt vastgelegd. 

Onze beveiligingsnetwerken zijn slim en gaan verder dan bewaking; ze leveren real-time analyses voor operationele en marketinggegevens, alsmede een groot aantal toepassingen op het gebied van klantenservice. 

Klik voor meer informatie hieronder op de knop Contact opnemen.