• Toegangscontrole
    Panasonic Access Control Solutions

Toegangscontrole

Bravida (Integrated by Panasonic) is een van de toonaangevende platforms voor geïntegreerde beveiligingssystemen.

De kracht van Bravida (Integrated by Panasonic) manifesteert zich in situaties waarin de klant een complexe beveiligingsoplossing heeft en in bedrijven en organisaties met veel werknemers, waar de informatiestroom groot is en waar de focus gericht is op de behoefte aan gebruikersvriendelijk beveiligingsbeheer.

De kracht van het systeem is gelegen in het gemak waarmee verschillende functies kunnen worden geïntegreerd. Het gaat dan om functies als toegangscontrole, inbraakalarm, camerabewaking en brandalarm met een standaardinterface zoals OPC voor de bediening en Data Service (DS) voor de aansluiting op externe databases, voor eenvoudig beheer.

Het netwerkbeveiligingssysteem Bravida (Integrated by Panasonic) is speciaal ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie en gebruiksgemak. Beveiligingssystemen zoals inbraakalarm, agressiealarm, toegangscontrole, brandalarm, bewaking en bewegingscontrole, kunnen worden geïntegreerd in één systeemplatform – Bravida (Integrated by Panasonic)

De software van Bravida (Integrated by Panasonic), die is ontwikkeld voor Windows, heeft een gebruikersvriendelijke en herkenbare interface met mogelijkheden voor grafische weergave en bediening. Er kan een onbeperkt aantal bedieningsstations worden gebruikt voor het beheer van Bravida (Integrated by Panasonic)

Integra Easy Connect (IEC)
Onze standaardinterface IEC maakt integratie eenvoudig. IEC is een interface naar andere systemen, vooral beheersystemen en gegevensexport.

Integra Smartcard Solution (ISS).
Bravida (Integrated by Panasonic) is een van de marktleiders op het gebied van RFID en smartcardoplossingen zoals Mifare-technologieën. Bravida (Integrated by Panasonic) kan worden gebruikt in combinatie met verscheidene kaarttechnologieën en er kunnen maximaal 99 verschillende kaartsystemen binnen hetzelfde systeem actief zijn. Panasonic ondersteunt op dit moment Mifare Classic, Mifare Desfire, Mifare Plus S en Mifare Plus X met alle 3 de beveiligingsniveaus.

Voor een gedifferentieerde autorisatie van beheerderstoegang kan Bravida (Integrated by Panasonic) worden opgesplitst in een aantal verschillende systemen. Dit is de meest flexibele database die op dit moment verkrijgbaar is.