Panasonic presenteert op IFSEC 2017 nieuwe aanpak voor beveiliging

Panasonic Business staat klaar om tijdens IFSEC 2017een nieuwe standaard neer te zetten voor de Europese beveiligingsmarkt. Het bedrijf biedt de sector een innovatief programma voor aanschaf en onderhoud van CCTV-systemen.

Technieken zoals regen-/spoelcoating, vochtbeheersing en 'smart coding', die door Panasonic ontwikkeld zijn, reduceren de totale kosten voor gebruik en onderhoud van CCTV-technologie. Om de waarde hiervan beter voor het voetlicht te brengen, heeft Panasonic een ROI-programma ontwikkeld dat tijdens IFSEC geïntroduceerd wordt. Het programma berekent en vergelijkt de totale kosten van beveiligingscamera's van toonaangevende fabrikanten en geeft aan welke oplossing de beste langetermijninvestering vormt. Het programma houdt niet alleen rekening met de kosten voor data-opslag, dataverkeer en onderhoud, maar ook met de potentiële gevaren van gebrekkige cybersecurity en de voordelen van herkenningstechnologie voor leeftijd en geslacht en het tellen van mensen.

“Bij Panasonic hebben we de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de bijdrage van unieke, ingebouwde cameratechnologie aan een lagere TCO,” legt John Boyle, manager van Panasonic UK uit. “Daarnaast kan ons volledige aanbod voor cybersecurity ervoor zorgen dat bedrijven beschermd worden tegen dataverlies en voorbereid zijn op toekomstige wijzigingen in de GDPR.”

“Traditionele aankoopbeslissingen die alleen gebaseerd zijn op de aanschafkosten van de camera, volstaan niet meer. We moeten ervoor zorgen dat de markt op een andere manier naar de aanschaf van beveiligingsapparatuur kijkt. Tijdens de IFSEC willen we dit jaar daarom in gesprek gaan met een aantal system integrators die ook beseffen dat de camerakosten slechts een onderdeel vormen van het totale kostenplaatje.”

Om optimaal gebruik te maken van haar aanwezigheid op IFSEC 2017 investeert Panasonic als exclusieve sponsor in het Security Management Theater en werkt men samen met de organisatoren (UBM) aan een Panasonic meetingspace. Via de Meeting Service van de IFSEC kunnen belangrijke afnemers in de beveiligingsmarkt, zoals beveiligingsbedrijven, overheden, banken en retail tijdens de beurs een gesprek met Panasonic reserveren. Het bedrijf is tevens van plan een aantal seminars over beveiliging, onderhoudsvrije stadsbewaking en smart compression technologie te presenteren. Deze seminars zullen verspreid plaatsvinden in het ExCeL Centre in Londen.

“We streven als bedrijf naar een meer adviserende aanpak. We willen graag begrijpen met welke uitdagingen onze system integrators geconfronteerd worden en met hen bespreken hoe we met het unieke, brede technologie-aanbod van Panasonic optimaal tegemoet kunnen komen aan de steeds complexere eisen van onze klanten,” aldus John Boyle.

Ga voor meer informatie over Panasonic security-oplossingen naar: https://business.panasonic.nl/security-oplossingen/