PANASONIC SECURITY INTRODUCEERT I-PRO LOGO IN EUROPA

Het i-PRO logo duidt op een volgende stap in CCTV-producten die flexibel kunnen worden aangepast aan de behoeften van klanten voor een veiligere wereld.

Zellik, BE. 2 september 2020 - Panasonic heeft het nieuwe i-PRO logo voor zijn beveiligingscamera's op de Europese markt gelanceerd. Het logo wordt voor het eerst toegepast op de nieuwe X-serie van netwerkbeveiligingscamera's met ingebouwde AI-mogelijkheden. Het i-PRO-logo is een volgende stap voor flexibele beveiligingsproducten. Bovendien onderstreept het de toewijding van Panasonic aan innovatie, beeld- en productkwaliteit en bedrijfskritische betrouwbaarheid voor lage total cost of ownership van CCTV-installaties.

Een cruciaal onderdeel van i-PRO is de Nexus. Het bestaat uit een reeks punten die ruwe data bevatten die i-PRO-oplossingen vastleggen. Met deze data kunnen inzichten worden onderbouwd en processen gestimuleerd. Dit is van belang bij de rol die i-PRO speelt: klanten ondersteunen met informatie voor het nemen van beslissingen.

"Door het innovatieve gebruik van technologieën breiden we onze mogelijkheden uit om informatie en intelligentie te leveren aan beveiligingsprofessionals. Hierdoor ontstaat een veiligere wereld", aldus Norio Hitsuishi, Executive Officer en Director of Global Surveillance bij Panasonic i-PRO Sensing Solutions Co., Ltd.

De nieuwe i-PRO X-reeks van netwerkbeveiligingscamera's is de eerste reeks met deze aanpak, waardoor de camera’s ideaal zijn voor de volgende generatie van intelligente toepassingen in het bedrijfsleven en de maatschappij. Met ingebouwde AI-mogelijkheden en open Software Development Kit is de cameraserie ontworpen voor de implementatie van applicaties van derden, die kunnen worden aangepast aan de behoeften van een zakelijke klant.

"In de huidige maatschappij moeten we proactief zijn op het gebied van beveiliging. Zo kunnen we ons richten op preventie in plaats van alleen het gebruik van videomateriaal als bewijs na een incident", zegt Gerard Figols, Europees hoofd van de Panasonic Security Business Unit. "Door goed naar onze klanten te luisteren en samen met onze partners beveiligingsoplossingen te ontwikkelen om hun behoeften te voorspellen en te vervullen, willen wij de betrouwbare leverancier van de volgende generatie beveiligingsoplossingen worden.”