Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: Nederlands
  • Panasonic ClearSight Coating

ClearSight Coating

Deze coating voorkomt dat waterdruppels de dome bedekken, zodat het zicht van de camera niet wordt belemmerd. Bovendien verwijdert het zelfreinigende effect van hydrofiel materiaal ook opgehoopt vuil en stof van de kap van de dome. Deze coating op de kap van de dome gaat tot 7 jaar mee.  

Hoe werkt het?

De (hydrofiele) regenbestendige coating van Panasonic, die is aangebracht op camera's als de WV-SFV781L (True 4K-camera met dome), is een onzichtbare beschermlaag waardoor water over het oppervlak van de dome glijdt in plaats van dat er druppeltje op de camerakap ontstaan die het licht kunnen verstrooien en het zicht kunnen belemmeren. Deze technologie is voorzien van een zelfreinigende functionaliteit, die regenwater gebruikt om vuil moeiteloos weg te spoelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze eenvoudige technologie zorgt ervoor dat uw camera's niet worden gehinderd door de elementen, zodat uw bedrijf onder alle omstandigheden veilig blijft. 

 

Zelfreinigende functie

 PTZ-camera's worden langdurig gebruikt, zodat zich vaak vuil en stof op de domekap verzamelt waardoor de beeldkwaliteit kan verslechteren. Medewerkers die elke dag naar de beelden kijken, zien een dergelijke langzame verslechtering van de beeldkwaliteit vaak niet. Om hun superieure beeldkwaliteit te behouden, hebben deze camera's regelmatig onderhoud nodig waarbij het vuil en stof van de domekappen wordt geveegd. Domecamera's voor buitengebruik worden echter vaak op locaties geplaatst waar onderhoud niet eenvoudig heeft, wat zorgt voor een aanzienlijk arbeidsloon.  Bovendien kunnen beelden vaak niet duidelijk worden bekeken als er regendruppels op de domekap blijven liggen. Om dit probleem op te lossen, biedt Panasonic PTZ-camera's met een domekap die is voorzien van een regenbestendige coating van hydrofiel materiaal.

panasonic, security, technology, rain wash coating, hydrophilic 

Aanraakbare ClearSight Coating

Met de touchable of aanrakbare ClearSight Coating optie, kunnen installatie en onderhoud veel vlotter verlopen aangezien de cover geen hinder ondervindt na een aanraking. Het verbeteren van deze aanraakbare coating maakt het verwijderen van olievlekken dmv neutrale detergent mogelijk.