• Secure Communications, Hacking Protection
 • iPro Extreme CCTV platform by Panasonic security camera system
 • WJ-NX300

  H.265/H.264 TURBO-RAID System Recorder

  WJ-NX300 H.265/H.264 high-throughput and scalable embedded TURBO-RAID System Recorder

WJ-NX300
H.265/H.264 hoge doorvoer en schaalbare geïntegreerde TURBO-RAID-systeemrecorder

 WJ-NX300
 
iPRO Extreme Platform 

De WJ-NX300 is een H.265-/H.264-netwerkvideorecorder met hoge doorvoer, uitgerust met geïntegreerde GUI en robuuste ingebouwde IP-beveiliging voor een veilige end-to-end surveillance-oplossing zonder pc voor essentiële applicaties. Ondersteunt volledige gegevensversleuteling bij streamen en opnemen voor alle i-PRO Extreme-camera's die voldoen aan FIPS 140-2 Level 1-standaarden. Zo beveiligt de NVR uw videobewaking tegen oplichters en meekijkers.

De WJ-NX300 is eenvoudig te installeren en gebruiken, uiterst betrouwbaar en daardoor een voordelig alternatief als het gaat om de TCO van uw bewakingssysteem.

Voor de pc-loze bewakingsoplossing heeft u geen computer nodig, niet voor de configuratie van het systeem, en ook niet voor de bediening ervan. De oplossing kan eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van de automatische Security System-configuratiewizard. Gebruikers kunnen de WJ-NX300 daardoor eenvoudig in vier stappen opstarten, en de instellingen van de recorder en camera's binnen slechts een paar minuten ingesteld hebben vanaf het hoofdscherm. Dankzij de twee HDMI-uitgangen kunnen gebruikers alle functies van de WJ-NX300 vanaf het hoofdscherm bedienen zonder dat er een pc voor nodig is. De hoofd- en subdisplays ondersteunen de weergave van meerdere schermen, terwijl het hoofdscherm een resolutie aankan tot 4K en het subscherm een resolutie tot Full HD.
Met behulp van de thumbnails kunt u eenvoudig naar afbeeldingen in de bewakingsdata zoeken. Door de hoge snelheid van het kopiëren is de dataoverdracht drie zo snel als bij eerdere NVR's.

TURBO-RAID-functies dragen bij aan de betrouwbaarheid van gegevens en doorvoer met hoge prestaties. Bovendien is de hersteltijd na een systeemcrash maar de helft van die van een algemene netwerkrecorder.

Bovendien kan de WJ-NX300 datatoegang versnellen (lezen/schrijven) via het originele bestandssysteem, waardoor de harde schijf efficiënt wordt beheerd.
Voor stabiele opnames en werking is de NVR uitgerust met een tijdelijke weerstand bij stroomuitval, zodat hij blijft werken en opnemen wanneer het voltage binnen 200 ms plotseling daalt.

Secure Communication werkt zowel tussen de camera's en NVR als tussen de NVR en de toepassingen en biedt zo een volledig veilige end-to-end-oplossing. Hierdoor zijn apparaten beschermd tegen cyberaanvallen en wordt lekken van gegevens op communicatienetwerken en lekken van de video voorkomen via wachtwoordbescherming en wijzigingsdetectie.

De WJ-NX300 is gericht op toepassingen als openbare veiligheid, vervoer (luchthavens, treinen of metro's), het bankwezen, detailhandel, ziekenhuizen, onderwijs, fabrieken en nog veel meer.

Veilige opnamen met hoge compressie

 • Camera-input met 16 kanalen, uitbreidbaar tot 32 kanalen
 • Ondersteunt gemixte opnames van H.265/H.264
 • 512 Mbps totale doorvoersnelheid (inclusief 256 Mbps opnamebandbreedte)
 • Symantec-apparaatcertificaten vooraf geïnstalleerd*
 Extreme Data Security

Pc-loze niet-VMS bewakingsoplossing

 • Geen kosten voor cameralicenties met een standaard aantal camera's en geen jaarlijkse licentie-updates vereist
 • Ingebouwde GUI en twee HDMI-uitgangen (4K/FHD)
 • Automatische cameraconfiguratie


Schaalbare opslag

 • (4) geïntegreerde schijfsleuven RAID 1 / 5 / 6
 • Uitbreiding externe opslag tot 132 TB


Uiterst betrouwbaar en efficiënt lezen/schrijven van data

 • Dynamisch HDD-energiebeheer verlengt de levensduur van de HDD
 • TURBO-RAID voor snel RAID-herstel zonder in te boeten aan bandbreedte en prestaties
 • Eco-schrijven: Snellere datatoegang (lezen/schrijven) door oorspronkelijke bestandssysteem
 • Maatregelen tegen plotselinge stroomstoringen: normale werking bij een plotselinge stroomstoring binnen 200 ms, veilig afsluiten bij een stroomstoring van 200 ms of meer.

  Long-life control - HDD stand-by control individually

* Secure Communication-kits vereist