• Secure Communications, Hacking Protection
  • Panasonic @IFSEC2016, Secure Communication, Hacking Protection

Secure Communication

Maak uw bewakingscamerasystemen echt veilig

Omdat de aanvallen op de beveiliging van de netwerkinfrastructuur toenemen, heeft Panasonic een reeks veilige technologieën ontwikkeld voor de bescherming van gegevens in haar videobewakingsoplossingen. De functie Secure Communication, die nu beschikbaar is op alle nieuwe 5-, 6- en True 4K-serie camera' van Panasonic, biedt bescherming tegen spoofing (valse gegevens), videomanipulatie en -wijziging (het veranderen van beelden) en snooping (het stelen van wachtwoorden) door het beveiligen van IP-bewakingscommunicatie. Secure Communication van Panasonic is een beveiliging op pc-niveau voor IP-camera's, die bestaat uit verscheidene gegevensbeschermingselementen, waaronder gegevensversleuteling, versleuteling van de IP-communicatie en verificatie die ervoor zorgt dat videobewijzen en alle gegevens in het algemeen van IP-videostreams van Panasonic volledig intact blijven. 

 

Nauwe samenwerking met toonaangevende leverancier van beveiliging 

In samenwerking met de toonaangevende leverancier van bescherming tegen bedreigingen biedt Panasonic een reeks veilige platforms aan voor haar videobewakingsoplossingen, die voorzien in verschillende doelstellingen. Panasonic combineert de uiterst betrouwbare certificaten en technologie van de andere leverancier voor het detecteren en analyseren van cyberaanvallen met de eigen ingebouwde cryptografietechnologie, om op die manier een zeer veilige en robuuste beschermingslaag te creëren voor haar ingebouwde bewakingsproducten. Deze bestaat uit drie beveiligingsblokken: gegevensversleuteling, versleuteling van de communicatie en verificatie plus sleutel, die uw bewakingsgegevens ook een stevige basis geeft als bewijs in rechtszaken. 

 

Het lekken van videobeelden wordt voorkomen doordat het videomateriaal dat versleuteld in de camera aanwezig is, naar de recorder wordt overgedragen door middel van een volledig beschermd end-to-end-systeem dat wordt aangeboden door Panasonic. De bewijskracht van gegevens wordt veiliggesteld door gebruik te maken van certificering en hashwaarden, die wijzigingen in videobeelden kunnen detecteren en kunnen bevestigen met welke camera het betreffende videobeeld is gemaakt.

Secure Communication stelt u in staat uw apparatuur te beveiligen en kwetsbaarheden uit te bannen met de nieuwste CVE-ondersteuning. U kunt zeker zijn van betrouwbare communicatie tussen apparaten dankzij verificatie en veiligheid dankzij de versleuteling van de gegevens en de communicatie. Bovendien kunt u de bewijskracht van bewakingsbeelden veiligstellen door middel van detectie van aanpassingen, verificatie en sleutelbeveiliging.