Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: Nederlands
  • Freedom to feel Secure: Panasonic Security, CCTV and Video Surveillance - Security Solutions | Panasonic Business
  • AI connected to the new S-Series camera
  • Banner Security Protection Cyber security Protection Brochure

Wat is er nieuw

PANASONIC SETS THE NEW STANDARD IN SECURITY CAMERAS WITH AI ON THE EDGE

PANASONIC SETS THE NEW STANDARD IN SECURITY CAMERAS WITH AI ON THE EDGE. The Panasonic i-PRO S-Series cameras drive the AI-ification of business by...

PANASONIC SECURITY KONDIGT SAMENWERKING AAN MET A.I. TECH VOOR AI-GEBASEERDE VEILIGHEIDSTOEPASSINGEN

De Panasonic i-PRO X-series camera’s werken met Deep Learning AI-applicaties voor een lagere TCO en snellere verwerking

PANASONIC SECURITY INTRODUCEERT I-PRO LOGO IN EUROPA

Het i-PRO logo duidt op een volgende stap in CCTV-producten die flexibel kunnen worden aangepast aan de behoeften van klanten voor een veiligere wereld.

Nieuwe U-Series beveiligingscamera’s leveren befaamde Panasonic-kwaliteit tegen uitstekende prijs

Entry-level netwerkcamera’s met beelden van topkwaliteit voor onder andere onderwijs, kleinbedrijf, retail en logistiek.

PANASONIC INTRODUCEERT BEVEILIGINGSCAMERAPORTFOLIO MET INGEBOUWDE AI-MOGELIJKHEDEN

PANASONIC INTRODUCEERT NIEUWE BEVEILIGINGSCAMERA'S MET INGEBOUWDE AI-MOGELIJKHEDEN. AI-toepassingen ten behoeve van het bedrijfsleven en de samenleving kunnen worden ontwikkeld door derde...

BETERE NIGHTVIEW MET DE PANASONIC INFRAROOD PTZ-BEVEILIGINGSCAMERA'S

Ontworpen voor duidelijke zichtbaarheid 's nachts, intelligente functionaliteit en een lage total cost of ownership.

Nieuwe Panasonic i-Pro Extreme-serie betekent 24/7 nachtzicht in kleur

De Panasonic i-Pro Extreme-serie is uitgebreid met zes nieuwe compacte modellen die dankzij IR-verlichting (infrarood) zowel overdag als 's nachts nauwkeurige kleurenbeelden kunnen leveren.

Supermarkt wordt met hulp van Panasonic de veiligste winkel van Nederland

Panasonic-gezichtsherkenning helpt supermarkt bij het winnen van retailaward. Mede dankzij gezichtsherkenningstechnologie van Panasonic heeft ‘Jumbo Ten Brink Food’ de award...

Panasonic onthult de eerste quad 4K multisensor-camera ter wereld

Panasonic heeft de eerste quad 4K multisensor bewakingscamera ter wereld onthuld op IFSEC 2018 compleet met 33MP beeldresolutie.

Panasonic onthult nieuwe deep learning gezichtsherkennings-technologie

Panasonic Business heeft zijn nieuwe deep learning gezichtsherkenningstechnologie in Europa geïntroduceerd op IFSEC 2018.

Panasonic scherpt 360-graden bewakingsassortiment aan

Panasonic introduceert binnenkort twee nieuwe series360-graden camera's die scherpe beelden en een hoge gevoeligheid beloven, en die zijn ontworpen voor bewijsregistratie onder uitdagende omstandigheden.

Panasonic: technologie kan risico's bij AVG-naleving beperken

Met het oog op de introductie van nieuwe Europese regelgeving voor gegevensbescherming benadrukt Panasonic Business het belang van technologie.

Panasonic 30 jaar TOP sponsor van de Olympische Spelen

Panasonic levert een uitgebreid gamma oplossingen en apparatuur voor de organisatie van de Olympische en de Paralympische Winterspelen van Pyeongchang 2018.

Panasonic breidt assortiment bewakingscamera's uit met twee modellen voor kustgebieden

Panasonic heeft het assortiment extreme bewakingscamera's uitgebreid met twee nieuwe H.265-camera’s met behuizingen die bestand zijn tegen aantasting door zilte lucht. Deze camera's zijn speciaal ontworpen voor gebruik op zee en in havens, op pieren en bruggen.

Gezichtsherkenning van Panasonic krijgt NIST-erkenning

De gezichtsherkenningstechnologie van Panasonic scoort al twee jaar hoog in benchmarktests van het US National Institute of Standards and Technology.

Panasonic introduceert nieuwe lijn cybersecure CCTV-camera’s

Panasonic introduceert end-to-end cyberveilig camerabewakingsassortiment. Panasonic introduceert deze week een nieuw end-to-end, cyberveilig camerabewakingssysteem op het IFSEC-evenement...

Nieuwe Panasonic dome-camera met 40x zoom maakt stadstoezicht eenvoudiger

Het assortiment bewakingscamera's van Panasonic is uitgebreid met een nieuwe camera die aanzienlijk beter te gebruiken is en bovendien CCTV-bewaking in steden goedkoper maakt dankzij kosten voor opslag en onderhoud.

Panasonic introduceert Elite CCTV-assortiment

Panasonic introduceert Elite CCTV-assortiment Panasonic heeft een Elite-assortiment beveiligingsproducten met het beste van de Panasonic-cameratechnologie geïntroduceerd.

Panasonic introduceert nieuwe standaard op gebied van robuuste CCTV

Panasonic heeft bekend gemaakt dat zijn nieuwe robuuste PTZ-bewakingscamera, die speciaal is ontworpen voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritieke toepassingen, nu verkrijgbaar is. 

Panasonic-cameraplatform met ultralage bandbreedte gaat verder dan H.265

Panasonic heeft op Security Essen 2016 een nieuwe serie netwerkcamera's geïntroduceerd waarin Full HD-resolutie wordt gecombineerd met de nieuwste software van het bedrijf. Zo is tot 80% minder bandbreedte nodig voor opslag en netwerk dan bij H.256.

Security Solutions Praktijkvoorbeelden

Kijk hoe de Security Solutions van Panasonic zijn gebruikt in de verschillende sectoren.

Service en downloads

Bij Panasonic zijn wij ervan overtuigd dat service van cruciaal belang is voor een lonende gebruikerservaring. Daarom wordt onze technologie geruggensteund door een service door experts, voor en na de verkoop. Voor ons is service nooit een reactieve functie.