Panasonic op de IBC 2016

Bezoek Panasonic op de IBC 2016 en kom meer te weten over onze televisie- en professionele AV-producten.

Hal 11 | stand C45

 

Op de IBC 2016 laten we de resultaten zien van onze samenwerking met Canon Inc. om te komen tot een voorgestelde VoIP-oplossing (Video-over-IP), die gebruikmaakt van de onlangs ontwikkelde VoIP-gateway voor 4K en HD. VoIP is een technologie waarmee HD-video via IP-netwerken wordt overgebracht. Dit gebeurt vrijwel in real time, wat voldoende is voor naadloze videoswitching.

Daarnaast richt Panasonic de schijnwerpers op het uitgebreide assortiment externe camera's, die te zien zijn in een aantal toepassingen voor uiteenlopende sectoren. De uitgelichte producten zijn onder andere onze externe 4K-camera's AW-UE70, onze innovatieve automatische volgsoftware en de camera AW-HEA10 met scherpstelhulp die op afstand kan worden bediend via een iPad.

Onze veelzijdige serie studiocamera's is in 2016 uitgebreid met het 4K-live camerasysteem AK-UC3000 en de AK-HC5000 die 1080p-beelden levert met 240 fps. Deze worden getoond naast het overige assortiment live camerasystemen. Bovendien demonstreren we een P2-camera in een studiocameraconfiguratie.

Op de NAB hebben we verdere toevoegingen aangekondigd aan ons professionele assortiment 4K-camera's op de NAB - die beide voor het eerst in Europa te zien zullen zijn op de IBC 2016. Het UX-premiummodel (AG-UX180) is uitgerust met een 1-type MOS-sensor, 20x optische zoom en UHD 60p-opnamefunctionaliteit. Het UX-standaardmodel (AG-UX90) heeft een 1-type MOS-sensor, 15x optische zoom en is geschikt voor UHD 30p-opnames. 

Op de IBC zullen in een speciale productiezone ook onze bekende VariCam®-camera's te zien zijn. Eén daarvan is de VariCam LT. Deze camera produceert niet alleen de beroemde 'Panasonic look' in meerdere formaten, variërend van 4K, UHD, 2K tot HD - met een dynamisch bereik van meer dan 14 stops, is de VariCam LT tevens HDR-ready. Als u geïnteresseerd bent in deze functionaliteit, kunt u in dit interview met Luc Bara, onze Technical Product Manager, meer horen vanaf NAB.

We tonen op onze stand op de IBC ook onze 4K-camcorder met grote sensor, de AG-DVX200, evenals een verscheidenheid aan andere producten en oplossingen. 

Bezoek onze stand op de IBC om al deze unieke en innovatieve producten zelf te zien. We zijn te vinden op dezelfde plek als in voorgaande jaren, alleen heeft de hal een ander nummer.
Hal 11 stand C45
 

9-13 september 2016 | RAI Amsterdam

 

Klik hier als u meer wilt weten over ons assortiment televisie- en professionele AV-producten.

Please check and change URLs, thanks