• Panasonic Broadcast & ProAV - The freedom to tell the story

Waarom kiezen voor een Panasonic ProAV-oplossing?

Panasonic is een toonaangevend leverancier van professionele zend- en video-oplossingen. Onze innovatie in de sector wordt geïllustreerd door het feit dat de Panasonic P2HD-serie een centrale rol heeft gespeeld in de overstap naar op bestanden gebaseerde uitzending en videoproductieworkflows. Toonaangevende Europese zenders zijn als overgeschakeld naar P2 sinds deze in 2005 werd gelanceerd en specialisten in de sector waarderen de uitstekende betrouwbaarheid, snelheid en herschrijfmogelijkheden van onze oplossingen.

Als reactie op de toenemende behoefte voor 3D-beeldproductie, biedt Panasonic een 3D-productie-oplossing van hoge kwaliteit, gebaseerd op ons vakkennis in alle facetten van de visuele technologie. Onze geïntegreerde twin-lens 3D-camerarecorders bieden een combinatie van uitstekende flexibiliteit, draagbaarheid en gebruiksgemak. Hierdoor worden ook heel wat tijdrovende processen die gebruikelijk zijn voor de conventionele productie van camera's rig-type, geëlimineerd.

Ons AVCCAM-camcorderassortiment van de nieuwe generatie biedt ongelooflijke voordelen ten opzichte van de op tape gebaseerde MPEG-2 HDV-systemen; met solid state SD-kaarten, snel, op leven gebaseerde IT-workflow en uiterste betrouwbaarheid zonder dat hiervoor externe apparatuur nodig is.

Ons professioneel zendassortiment is werkelijk compleet. Het biedt oplossingen met HD-studiocamera's, inklapbare camerasystemen, live schakelaars en HD-recorders, HD/SD-monitors en energiezuinige LCD-monitors die voortreffelijke beeldkwaliteit bieden.