• Panasonic Broadcast & ProAV - The freedom to tell the story
  • Over ons

Over Professional Camera Solutions

Panasonic 

Een beter leven, een betere wereld

Panasonic streeft al vanaf het begin naar het creëren van een beter leven en een betere wereld door voortdurend bij te dragen aan de evolutie van de maatschappij en het geluk van mensen overal in de wereld.

We zullen ons via onze zakelijke activiteiten inzetten voor de vooruitgang en de ontwikkeling van de maatschappij en het welzijn van mensen.

Onze oprichter Konosuke Matsushita formuleerde in 1929 een uitgangsdoelstelling voor het management die nog steeds kenmerkend is voor onze missie en toewijding met betrekking tot de vooruitgang van de maatschappij en het welzijn van mensen wereldwijd via onze zakelijke activiteiten.

De zeven principes

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

Panasonic Business Solutions, voor een beter werkende wereld

In de lijn van onze oorspronkelijke doelstelling richt PSCEU zich op het beschikbaar maken van de nieuwste technologie in Europa. Ons doel is deze technologie te leveren aan andere bedrijven, die zo hun manier van werken kunnen verbeteren, ongeacht hun omvang. Om dit doel zo goed mogelijk te bereiken, is PSCEU onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën:

Professional Camera Solutions (Broadcast & ProAV/Industrial Medical Vision) 
Security Solutions 
Visual System Solutions
Communication Solutions
Computer Product Solutions 

Deze categorieën kunnen ook worden gecombineerd in intelligente, geavanceerde en innovatieve oplossingen voor allerlei toepassingen in verschillende branches. Klik hier voor meer informatie over die oplossingen.

Panasonic Broadcast & ProAV

Op het gebied van Broadcast en professionele AV-producten, is innovatie is de kern van alles wat we doen. We bouwen voortdurend verder aan onze oplossingen, of het nu gaat om het ontwikkelen van baanbrekende 4K-producten of het verbeteren van onze netwerkworkflows en onze AVC-ULTRA-codecreeks. We ontwikkelen steeds meer 4K-producten, waarin we de nieuwste technologische innovaties opnemen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat professionals probleemloos met producten van hoge kwaliteit kunnen werken, maar ook dat eindgebruikers de best mogelijke kijkervaring krijgen.

Naast onze professionele 4K-producten bieden we ook veel producten die moeiteloos in verschillende broadcast- en ProAV-omgevingen kunnen worden geïntegreerd.  Onze productreeks omvat AVC-ULTRA-, P2HD- en AVCCAM-camera's, live switchers en mengtafels voor gebruik in de studio of compacte modellen voor buitenuitzendingen en live mengen van beelden op locatie, professionele monitors, extern bediende camerasystemen, studiocamerasystemen, een volledige reeks accessoires, aanvullende software en opnamemedia. Ons P2 Cast-cloudsysteem voor nieuwsproductie revolutioniseert uw workflows door het gebruik van een gegevensverbinding; de AVC-codecreeks biedt belangrijke verbeteringen op het gebied van kosten, snelheid en mobiliteit voor uitzend- en beeldproductieprocessen. Met onze VariCam-reeks kunnen gebruikers met de LiveGrade-software opnames al op de set graderen, en verbluffende kwaliteitsbeelden produceren bij maximaal 5000 ISO met minimale gain.

Panasonic Industrial Medical Vision (IMV)

Panasonic Industriële medische beeldvorming levert toepassingen voor verschillende sectoren, zoals geneeskunde, biowetenschappen, ProAV, industrie en beveiliging. Het productassortiment omvat naast micro- en modulecamera's ook camera's en opnamesystemen voor operatiekamers.  Eindgebruikers, systeemintegrators en distributeurs kunnen kiezen uit een breed assortiment producten en beeldvormingstechnologie voor OEM's. Panasonic IMV biedt een groot aantal oplossingen in vier hoofdcategorieën:

Microcamera's
OEM-microcamera's

Het doel van Panasonic IMV is om alle gebruikers de beschikking te geven over innovatieve, veelzijdige en intelligente producten en oplossingen die niet alleen geschikt zijn voor toepassingen in de medische sector, maar voor veel meer. Klik hier voor meer informatie over onze IMV-divisie.