Filmfestival Camerimage 2017

Event Date: 
11 November 2017 to 18 November 2017

Panasonic is vereerd om sponsor te zijn van de 25e EDITIE VAN HET INTERNATIONALE FILMFESTIVAL VAN DE CINEMATOGRAFIE en een bijdrage te leveren aan de hoge standaarden die filmmakers over de hele wereld realiseren.

Op Camerimage 2017 toont Panasonic de compacte VariCam LT en de VariCam Pure, die ongecomprimeerde 4K RAW-beelden produceert bij maximaal 120 fps. 

In 2017 hebben we al een aantal producties zien uitkomen die zijn opgenomen met de VariCam-serie, waaronder The Moorside and Little Boy Blue van het Engelse ITV Studios en recentelijk The Deuce van HBO, dankzij de herkenbare en levensechte VariCam-look. De 

VariCam blijkt ook populair bij Netflix, waarbij producties als Orange is the New Black, Master of None, Thirteen Reasons Why en The OA allemaal zijn opgenomen met de VariCam-serie.

Daarnaast tonen we de onlangs gelanceerde AU-EVA1, met een nieuw ontwikkelde 5,7K Super 35 mm sensor, dual-native ISO-gevoeligheid, die ook kan worden gebruikt als B-camera voor het VariCam-assortiment, omdat deze hetzelfde kleurengamma heeft.

Panasonic organiseert gedurende de week twee workshops: op een daarvan zal de première van The Forgiven plaatsvinden, die werd opgenomen met de VariCam LT en zal worden gepresenteerd door filmmaker William Wages, ASC en regisseur Roland Joffe.

Samen met onze partners en de beste creatieve professionals in de sector, waaronder bekende filmmakers en regisseurs, houden we gedurende het festival masterclasses:
 

 

1. Varicam Experience | première van "The Forgiven"

William Wages, ASC filmmaker van “The Forgiven”, “Sun Records” en “Into the West”
Roland Joffe regisseur van “The Forgiven” en de met Oscars bekroonde speelfilms “The Killing Fields” en “The Mission”

Datum:  Donderdag 16-11-2017 van 17.30-19.00 uur
Locatie: MCK - Orzel Cinema ul. Marcinkowskiego 12 | 85-056 Bydgoszcz   
 

2. Varicam Experience | Netflix 

Datum: Dinsdag 14-11-2017 van 17.30-19.00 uur
Locatie: MCK - Orzel Cinema ul. Marcinkowskiego 12 | 85-056 Bydgoszcz