Black Friday 2019 AW-HN38 Promo

We hebben een ‘Onmiddellijke prijskorting voor de Panasonic AW-HN38HKEJ/WEJ’, die bestemd is voor professionele eindgebruikers.

We willen deze eindgebruikers ondersteunen door het toekennen van een prijskorting ter waarde van €500 exclusief BTW bij aankoop van een AW-HN38HKEJ/WEJ camera. Om alle misverstanden te vermijden, de partner / dealer bepaalt zelf de aankoopprijs van het Product.

Hieronder kunt u lezen hoe de promotie in zijn werk gaat:

Procedure van Panasonic Belgium en Panasonic Nederland (hierna samen Panasonic genoemd) naar partner/dealer:

Deze promotie is gebaseerd op uitverkoop.

Door deel te nemen aan deze promotie, gaat de partner/dealer akkoord met volgende voorwaarden:

1) Deze promotie loopt van 29 november 2019 tot en met 31 december 2019. Gedurende deze periode heeft de professionele eindgebruiker recht op volgende prijskorting bij aankoop bij een deelnemende dealer / reseller:

Bij aankoop van een AW-HN38HKEJ/WEJ camera, heeft de professionele eindgebruiker recht op een prijskorting ter waarde van €500 ex. BTW per aangekochte unit.

2) De reseller / dealer zal de promotie communiceren via zijn/haar eigen marketingkanalen (website, sociale media, mailers, flyers, opendeurdagen, enz.) die van toepassing zijn en commercialiseren als ‘Onmiddellijke prijskorting voor de Panasonic AW-HN38HKEJ/WEJ camera ’.

3) De reseller / dealer zorgt ervoor dat de professionele eindgebruiker toegang heeft tot het document met de Algemene Voorwaarden voor de Eindgebruiker.

4) Het kortingsbedrag wordt met terugwerkende kracht terugbetaald (zoals bepaald in sectie 6) aan de reseller / dealer door Panasonic, nadat een geldig verkoopsdocument (bewijs van verkoop) werd voorgelegd, zoals overeengekomen met Panasonic. Deze informatie zal enkel worden gebruikt voor de verwerking van de Promotie.

5) Terugbetalingswijze: De reseller / dealer bezorgt aan Panasonic een kopie van de factuur (opgemaakt tussen 29 november 2019 en 31 december 2019) waarbij te zien is dat de korting werd toegepast aan de eindklant. Deze kan gemaild worden naar cedric.deruette@eu.panasonic.com of koert.devlaeminck@eu.panasonic.com . Panasonic bekijkt of  aan de promo-voorwaarden voldaan werd en bevestigt vervolgens het terug te betalen bedrag aan de dealer / reseller. Een terugbetaling kan ten laatste op 13 januari 2020 door een reseller/dealer worden aangevraagd.

6) Deze promotie kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere promotie van AW-HN38HKEJ/WEJ, die wordt aangeboden door Panasonic.

7) Deze promotie is enkel geldig voor aankopen door professionele eindgebruikers in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Kanaaleilanden en het eiland Man, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Spanje, Portugal, Cyprus, België, Nederland, Luxemburg, Malta, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Servië, de Republiek Noord-Macedonië, Albanië, Bosnië-Herzegovina, Kosovo, Montenegro, de Tsjechische Republiek, Slovakije, Polen, Roemenië, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Andorra, Griekenland, Finland en Bulgarije en voor de bovengenoemde producten aangeleverd via Panasonic Marketing Europe GmbH.

8) Persoonlijke gegevens die mogelijk worden behandeld door Panasonic of de partners / dealers of hun resellers overeenkomstig deze promotie, worden op passende wijze behandeld in overeenstemming met de relevante wetten en regelgevingen inzake gegevensbescherming (met name de Europese Verordening Gegevensbescherming en andere relevante lokale wetten).

09) Er is geen alternatief voor deze aanbieding.

We willen u bedanken voor uw blijvende steun voor de Panasonic-producten en aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen.