Bezoek ons op ISE 2018

Bezoek ons in hal 1, stand 1-H20 en ontdek hoe Panasonic u de vrijheid geeft entertainment, betrokkenheid, samenwerking en onderwijs beter te maken. Van live voorstellingen op een podium en interactieve digitale informatieschermen tot tools die samenwerken eenvoudiger maken: Panasonic heeft dit jaar op de ISE heel veel bijzondere oplossingen.

KLIK HIER OM U TE REGISTREREN VOOR UW GRATIS TOEGANGSBEWIJS

 -Live Entertainment

We demonstreren de toekomst van live evenementen met een indrukwekkende show waarin live artiesten worden getransformeerd in gesynchroniseerde geanimeerde projecties. Voor deze spectaculaire show worden professionele 4K-camera's, geautomatiseerde systemen, roboticasystemen, laserprojectoren met hoge helderheid, 3D-mappingeffecten en de meest geavanceerde projectietechnologieën gebruikt, allemaal van Panasonic. U kunt de show elk heel uur bekijken.

 
 Live Entertainment

 

In het publieksgedeelte richten we ons dit jaar op toepassingen voor indrukwekkende ervaringen voor de bezoekers van musea en winkels. Met laserdomeprojectie, interactieve displays en LinkRay-technologie demonstreren we hoe u een wereld aan informatie rechtstreeks op de smart apparaten van uw bezoekers kunt leveren.

En omdat de revolutie in de detailhandel niet stopt, laten we u ook zien hoe u de concurrentie een stap voor blijft door content te streamen via ons eenvoudige OpenPort PLATFORM™ en de interesses van uw klanten te registreren met geavanceerde analysetools.

 
 -Live Entertainment
 

 

Op de ISE komt u meer te weten over de beste en slimste nieuwe onderwijsoplossingen van Panasonic. Ontdek hoe studenten dankzij automatische opname van lessen via IP niet meer gebonden zijn aan een leslokaal. Ongelooflijk gedetailleerde 4K-beelden van meerdere videofeeds worden op één projectiescherm weergegeven en kunnen vervolgens online wereldwijd worden gedeeld.

 
 Live Entertainment-

 

We laten ook nieuwe ontwikkelingen zien op het gebied van veilige videostreams, met innovaties waardoor bedrijven en overheden zich geen zorgen meer hoeven te maken over de vertrouwelijkheid. U kunt ook onze interactieve vergaderruimtes en de app voor het beheer van gezamelijke ruimtes uitproberen. Het vergaderen van de toekomst is nu te zien op de ISE.

 

KLIK HIER OM U TE REGISTREREN VOOR UW GRATIS TOEGANGSBEWIJS

Meesterlijke projectiemapping 

Noteer de datum: 8 februari, 18.00 uur – EYE Filmmuseum 

Panasonic biedt vijf artiesten de vrijheid ongelooflijke projecties te creëren die op het opvallende EYE Filmmuseum in Amsterdam zullen worden gemapt. In samenwerking met het Amsterdam Light Festival, het ISE en de RAI Amsterdam presenteert Panasonic de WORLD MASTERS OF PROJECTION MAPPING waarbij Panasonic RZ31- en RZ21-laserprojectoren met hoge helderheid zullen worden ingezet. Hiermee zullen de meest schitterende projecties tot stand gebracht worden op de gebeeldhouwde gevel van het Filmmuseum en op twee watermuren in de nabijgelegen haven. Lees hier meer.