BACK TO PRODUCT CATEGORY
HD-KLEURENZOEKER
AJ-CVF25GJ
Main product image
Belangrijkste functies

Hogere resolutie (circa 2.760.000 pixels) en lichter met nieuw ontwikkelde LCD

Directe weergave op het LCD-scherm en het beeld kan automatisch/handmatig worden verkleind (83%) wanneer het oculair omhoog wordt geklapt

Robuuste behuizing en dezelfde draaiknop- en schakelaarslay-out als conventionele EVF

Statuslampje achteraan (AAN/UIT met hendel)

Ondersteunt gebruik van studiocamera's: geel statuslampje toegevoegd aan het weergavepaneel

  De AJ-CVF25GJ-kleurenzoeker is een nieuw ontwikkeld LCD-kleurenscherm van 8,76 cm (3,45 inch) met een resolutie van ongeveer 2.760.000 pixels en een beeldverhouding van 16:9, waarmee u gemakkelijk scherp kunt stellen. Naast een normaal gebruik van de zoeker, kan de AJ-CVF25GJ als LCD-monitor worden gebruikt om beelden te maken wanneer het oculair wordt geopend. De AJ-CVF25GJ kan ook zijwaarts worden geopend en worden gebruikt als zijpaneel-LCD-monitor. De AJ-CVF25GJ heeft bijna hetzelfde gewicht en dezelfde afmetingen als conventionele HD-zoekers en ondersteunt Panasonic-uitzendingen, en professionele camerarecorders en studiocamera's. Mag pas bekend gemaakt worden op 23 maart 2020

De AJ-CVF25GJ elektronische zoeker is ontworpen om gemonteerd te worden op een ENG-schoudercamerarecorder of studiocamera.

Hij is uitgerust met een nieuw ontwikkeld 3,45-type LCD-paneel (ongeveer 2.760.000 pixels) dat een hoog contrast en helderheid biedt en dat een driemaal hogere pixeldichtheid heeft. Hierdoor is de scherpstelling nauwkeuriger én eenvoudiger.

De AJ-CVF25GJ kan worden geopend (met een klapmechanisme) op twee verschillende plekken, de lenscilinder of de voorkant van het LCD-paneel. Bovendien kan het beeld automatisch of handmatig verkleind (83%) worden weergegeven wanneer het oculair wordt geopend.

De beeldaanpassingsknop en andere bedieningselementen volgen hetzelfde patroon van conventionele zoekers voor ENG-camcorders. Het achterste statuslampje (met schuifklepschakelaar) is geplaatst op een locatie die alleen zichtbaar is voor de operator. Verder is de AJ-CVF25GJ voorzien van een geel statuslampje dat kan worden gebruikt bij liveopname met een studiocamera, waardoor een comfortabele video-opname-ervaring wordt gegarandeerd.

Specifications