• AW-360C10 | AW-360B10

    360-degree Live Camera

    360 degree camera

360-graden livecamera
AW-360C10 | AW-360B10

Ongecomprimeerde 360-graden 4K-videobeelden (afstandsgetrouwe 2:1-beeldverhouding)

Highlights

  • 360 graden dekking met 4 gesynchroniseerde camera’s voor 2:1-beeldverhouding
  • Ongecomprimeerde 360-graden 4K-videobeelden (HDMI)
  • Uiterst nauwkeurige realtime beeldsamenvoeging
  • Optimaal voor livetoepassingen met weinig vertraging
  • Automatische witbalans en belichting

De 360-graden livecamera genereert afstandsgetrouwe 360-graden videobeelden met 2:1-beeldverhouding door de uitgangsbeelden van vier camera's samen te voegen. Deze 360-gradenvideo kan u het gevoel geven dat u bij verschillende scènes aanwezig bent, zoals live-uitzendingen van sportevenementen, concerten en andere stadiongebeurtenissen.

De hoge beeldkwaliteit van 4K (3840×1920) geeft het overweldigende gevoel alsof u er middenin zit. Het bedieningsgemak is bovendien groot, met natuurlijke beelden die worden gekoppeld aan de omgeving die wordt gegenereerd doordat de belichting en de witbalans van vier camera's automatisch wordt geregeld zonder een pc. Daarnaast kan naadloze video worden gegenereerd, omdat de uiterst precieze ‘realtime actieve samenvoegfunctie’ doorlopend de samenvoegpositie wijzigt door automatisch een object te detecteren op de naad.

Realtime videotransmissie is mogelijk doordat 4K/30p-video met hoge resolutie wordt gegenereerd met een kleine vertraging. Eenvoudige installatie en deïnstallatie op een opnamelocatie maken de bediening nog flexibeler. Niet alleen kan dit systeem met een pc via een netwerk de configuratie op afstand bewaken en wijzigen, maar de bediening kan ook plaatsvinden met een iPad in een wifiomgeving. Bovendien is de 360-graden livecamera ontworpen voor professioneel gebruik en biedt deze daarbij een hoge mate van betrouwbaarheid met de functies die voorzien in de kleinste behoeften, zoals het voorkomen van het onverwacht verwijderen van een kabel.

Real-time Active Stitching

 

Functie voor realtime actieve samenvoeging

Naadloze videobeelden worden automatisch gegenereerd door het object op de naad te detecteren en doorlopend de samenvoegingspositie te wijzigen.

Functie voor gecoördineerde aanpassing van belichting en witbalans

Er worden natuurlijke beelden gegenereerd door automatisch de belichting en de witbalans van vier camera's te regelen op basis van de opnameomgeving.

Coordinated Exposure and White Balance Adjustment Function