• Connected Solutions & Systems
  • Remote camera systems lineup
  • POVCAM
  • Broadcast & ProAV en Industrial Medical Vision

    Remote Camera 4K VariCam Switchers Studio Camera Camcorder P2HD IMV
  • panasonic, professional camera, medical camera, IMV IMV

Wat is er nieuw

FILTEREN PER CATEGORIE
  • All
  • Broadcast & ProAV
Panasonic 30 jaar TOP sponsor van de Olympische Spelen

Panasonic levert een uitgebreid gamma oplossingen en apparatuur voor de organisatie van de Olympische en de Paralympische Winterspelen van Pyeongchang 2018.

Vernieuwde VariCam LT klaar voor live-opnames

Panasonic heeft een firmware-upgrade aangekondigd voor de VariCam LT 4K-camera . Met deze upgrade is de filmcamera klaar voor live- en ‘near live'-gebruik bij concerten, evenementen, tv-series en bedrijfsproducties met meerdere camera's.  

Filmfestival Camerimage 2017

Filmfestival Camerimage 2017. Panasonic is vereerd om sponsor te zijn van de 25e EDITIE VAN HET INTERNATIONALE FILMFESTIVAL VAN DE CINEMATOGRAFIE en ...

Panasonic kiest voor samenwerking om AV-oplossingen voor live- en studiobeelden tot leven te brengen op de IBC 2017

Panasonic heeft laten zien zich te willen inzetten voor samenwerking met het bedrijfsleven door waardeverhogende oplossingen te creëren voor bedrijven, live-evenementen en de productie-industrie.

Eerste beelden van de nieuwe Panasonic AU-EVA1 compacte camcorder te zien op IBC 2017

De eerste beelden van de nieuwe handheld Panasonic AU-EVA1 5.7K-camcorder zijn vrijgegeven tijdens de IBC in Amsterdam. De camera is vanaf eind oktober 2017 verkrijgbaar.

Panasonic kondigt meer informatie over nieuwe AU-EVA1-camcorder aan

Panasonic maakt prijzen en aanvullende technische specificaties bekend voor de compacte AU-EVA1-camcorder. Panasonic heeft vandaag extra informatie bekendgemaakt, waaronder...

Nieuw assortiment Panasonic-camera’s met ingebouwde NDI-ondersteuning

Panasonic introduceert een complete line-up professionele geïntegreerde camera’s met ingebouwde Network Device Interface (NDI)-ondersteuning.

Panasonic presenteert compacte 5.7K Super 35 mm-camcorder

Panasonic presenteert compacte 5.7K Super 35 mm-camcorder. Panasonic heeft op Cine Gear Expo 2017 in Los Angeles, VS, de AU-EVA1 gepresenteerd, een nieuwe 5.

Panasonic versterkt assortiment liveproductiesystemen op NAB

Panasonic geeft liveproductiesystemen een boost op NAB - CZ-versie. Panasonic heeft op de NAB 2017 van de gelegenheid gebruik gemaakt om meer informatie bekend te maken over het prototype van zijn 360-graden...

Prolight + Sound 2017

Prolight + Sound 2017. Experience a new level of event production and recording.

Berliner Philharmoniker en Panasonic werken samen voor technologie-ontwikkeling

Panasonic heeft een overeenkomst getekend met de Berliner Philharmoniker (BPH) om samen te werken aan de ontwikkeling van audiovisuele technologieën, waaronder verbeterde 4K/HDR video en hogeresolutie-audioplatforms.

NewTek en Panasonic vereenvoudigen IP-configuratie

Panasonic en NewTek komen met NewTek AutoLink™, een nieuwe softwaretoepassing waarmee PTZ-camera's in een netwerk worden gedetecteerd en automatisch worden aangesloten.

Filmfestival Camerimage 2016

Filmfestival Camerimage 2016. Panasonic is er trots op officieel sponsor te zijn van het internationale filmfestival Camerimage 2016 in Bydgoszcz (Polen).

Panasonic kondigt op IBC 2016 nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™3 aan

Panasonic kondigt vandaag op de IBC 2016 een nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™ 3 aan - de AU-XPD3.

Panasonic focust tijdens IBC 2016 op 4K, MOIP en HDR

Panasonic heeft op de IBC 2016 zijn 4K-assortiment versterkt met de introductie van een aantal nieuwe producten en updates, waaronder een nieuwe 4K-productiecamcorder, ontwikkelingen in de Media-over-IP-technologie en workflowverbeteringen.

Panasonic AVC Ultra-LongG krijgt complete end-to-end Avid-workflowondersteuning

Panasonic en Avid® hebben de eerste complete end-to-end workflowondersteuning aangekondigd voor het videoformaat AVC Ultra-LongG. Hierdoor kunnen producers en omroepen nu profiteren van het uiterst efficiënte compressiesysteem van Panasonic en tegelijk gebruik blijven maken van de gestroomlijnde workflows waaraan ze gewend zijn.

Panasonic en Codex presenteren een nieuw RAW VariCam-systeem op IBC 2016

Panasonic presenteert op IBC 2016 een nieuwe versie van de VariCam 35 die geschikt is voor professionele film en die is uitgerust met een gezamenlijk ontwikkelde Codex-recorder waarmee ongecomprimeerde 4K RAW-beelden kunnen worden opgenomen.  

Panasonic-camera’s gebruikt in het eerste Europese 4K-zendvoertuig van NEP

Zwitserse voetbalfans zullen de matchen van de Raiffeisen Super League in Ultra High Definition (UHD) kunnen bekijken dankzij de AK-UC3000 van Panasonic en het nieuwe zendvoertuig van NEP.

IBC 2016

IBC 2016

Panasonic komt met nieuwe palm-camcorder op instapniveau

Panasonic heeft een nieuwe palm-camcorder aangekondigd die is bedoeld voor semiprofessionele videomakers op evenementen, als vervanging van de populaire AG-AC90.

Professional Camera Solutions Praktijkvoorbeelden

Kijk hoe de Professional Camera Solutions van Panasonic zijn gebruikt in de verschillende sectoren.

Volg ons op Facebook!

Ontdek hoe onze Broadcast & ProAV technologie wordt toegepast voor een divers gebruik over de wereld.